Daemonultimate Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 V reálu jsem Marathonky ještě neviděl. Na fotkách ty s trubičkama vypadaj, že mají dost zapuštěný cifr. Je to klam na fotkách (asi nebude, viděl jsem těch fotek dost a vypadalo to tak všude), nebo je to i v reálu tak markantní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 V 20. 4. 2020 v 16:56, Daemonultimate napsal: V reálu jsem Marathonky ještě neviděl. Na fotkách ty s trubičkama vypadaj, že mají dost zapuštěný cifr. Je to klam na fotkách (asi nebude, viděl jsem těch fotek dost a vypadalo to tak všude), nebo je to i v reálu tak markantní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Prvni foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 ty vole nejhnusnější fotka ever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Mně ty fotky taky na novým fóru nejdou. Hodinky cajk. Lumi na hodinovce je sice logická, přesto boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 (upraveno) . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. června 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Lepší by bylo, kdyby tam byla datumovka a ukazovalo to jen minuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 To by bylo jen pro ultrasalámisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Ani jedny nemají stejný počet ruček. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Už jsem to psal Micimu, jak ty jendoručky vypadají, jako by měly displej. Přemýšlím, jestli jsem někdy měl hodinky, kde by cifr s ručkou byly tak vytažené ke sklu. Ono je to vlastně s tou jednou ručkou docela pochopitelný a kapitál, který to dává, je využitý do mrtě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Pěkná sestavička. Jednoručky s jumping hour jsou boží. Taky jsem po nich pokukoval, ale nějak jsem nesebral odvahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Však víš, kde bydlím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Mám je od pondělí od oběda a čekal jsem, že mě začnou srát zhruba druhý den, protože jedna ručka je blbost a nesnáším, když se na cifru nic nehýbe (proto autavie i PAM nulky šly). Dnes jsem si vzal Seiko willardy a cestou z práce jsem se přistihnul, že se mi po těch meistrech stýská. Nebudou to hodinky edc, ale radostí zatím poskakuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 pokaždý v celou, viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Já poskakuju průběžně,v celou se vymrštím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 (upraveno) Letošek je nějaký bláznivý. Ploprof jsem chtěl zkusit, ale jak, aniž bych prodal ledvinu, na to jsem nepřišel. Tak když se objevily na chrono24 tyto Helson, vzal jsem je na zkoušku. A do mé sestavy divnohodinek docela pasují. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. června 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 (upraveno) Skoda, ze novy PloProf uz maj plasticky indexy a sroubovaci dynko, ten starej cifernik s tistenejma dlouhejma indexama byl uzasnej. O monoblok konstrukci nemluve. To byl tool jak hovado. S Moonama imho nejhezci hodinky, co Omega pustila ven... Upraveno 29. června 2020 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Helson jsou přejeté ty původní. Jsem překvapený, jak pěkně sedí na ruce. Ale těžké jsou jak kráva. Mám levačku už o 5 čísel delší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Jasne, ja vim, to byl jen takovej povzdech, co z tak nadhernejch hodinek Omega udelala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se