Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Cena je v pohodě, prostě GMT s modrou lunetou a ručkou, to není nic exkluzivního, to udělá hodinář z běžných GMT LN taky.

Když už modré, pak TYHLE

Upraveno uživatelem Josef01
  • Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Cena je v pohodě, prostě GMT s modrou lunetou a ručkou, to není nic exkluzivního, to udělá hodinář z běžných GMT LN taky.

Když už modré, pak TYHLE

Kdyz uz modre, pak TYHLE :)

chlapci, trochu se vam rozjely ty cisla... banku jsem neudelal a ve sportce taky (jeste) nevyhral :))

Odesláno

Musíš šetřit a ne to hned rozfofrovat :) Začneš hodinkama na 150 a pak prodáš, došetříš a koupíš za 250 a tak dále no a nakonec máš co jsi chtěl.

Tyhle Daytony se mi ale líbí (kupodivu) zřejmě tím vintážním vzhledem a ten 1mm průměru u nových modelů navíc jim určitě taky prospěje. Mě se snad na starý kolena začnou líbit :)

Odesláno

Když se dívám na Tvoje fotografie GO 60s  ve wristshot-vlákně, tak mi přijdou definitivní. Nádherné hodinky, bohužel jako jediné asi ne, ale zvážil bych si je ponechat a přikoupit do komba 16610 nebo 14060.

Odesláno

Nehoří, jednou pro vždy nehoří!!

Jediný definitivní neexistujou... 

Můžeš mít jedny definitivní a k nim pár přicmrdávek co točíš, když začneš mít ten, nám všem známej, mizernej pocit. Ty tě z něj vyléčí, než zas nasadíš ty svoje královny.

Ale jedny jediný definitivní jednou pro vždy neexistujou..:-)

Odesláno

Jak uz tu parkrat zaznelo, idealni univerzaly jsou Rolex 214270. Nemaji otocnou lunetu, takze nejsou vyslovene sportovni, maji koule a historii a skrabance jim budou sluset!

Odesláno

bral bych pateky... zkusíš jednoduchost, malou velikost a odškrtneš fajfku u PP... pak JLC ty vypadají dobře všude, ty by mohly být definitivní... ale ty časem stejně koupíš suby, takže Josef má recht.... modrý echt Suby, byť stojí jako Nautily :)))))))

Odesláno

Pokud chceš definitivní,tak to mohou být jaké-koli hodinky.Jen ti prostě musí být u prdele ;).s nemocí co je rozšířena nejvíce zde na fóru,už žádné nebudou definitivní,jediné :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...