Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky gratuluju, parádní kousky. Já spíš obdivuju, že si necháváš fota svých "bývalek" , já je radši okamžitě mažu, abych nedostal nutkání je získat zpět ( a stejně jsem se tomu neubránil, protože dvoje své hodinky jsem viděl v prodejním vlákně - už jsou na cestě zpět :-(( ).

No já se svých zbavoval po zralé úvaze :-)))))

Ale vážně. Na světě je ještě tolik hodinek co jsem nezkusil, že mám do smrti co dělat.

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Skvele vlakno Maxi, pred casem jsem chtel dat doromady alespon textovy seznam co jsem vsechno za cca ctyri roky mel, ale uz ted vim, ze to dohormady nedam, bo si to proste nepamatuju....moc hezke fotky a galerie :-)

Odesláno (upraveno)

A pak že nejsem pracovitý. Leden ještě neskončil a máme tu přírůstek číslo 2. Jak tohle skončí.........

Snad mě teď pozvou na Rolex sraz no. 2. :-)))

post-2301-0-44073400-1390600481_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno

Oboje jsou dobry... Gratulace. Jen se tak sebe ptam proc musime mit stejny vkus na hodinky a mas zrovna vsechny ktery jsem jeste nemel a ktery chci vyzkouset...

Odesláno (upraveno)

Díky kluci, fakt ten Rolex není úplně nejhorší. Navíc Sibiřova masáž zabírá. :-)

Co se ale pohodlí týče, ty ostré hrany furt nedávám. PP je fakt hooodně jinde.

I když, dnes jsem co se pohodlí týče objevil ještě něco, co se PP minimálně vyrovná, ne li předčí a za 1/3 ceny PP.

Ale o tom někdy příště. :-)

post-2301-0-00944600-1390604951_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno

Díky kluci, fakt ten Rolex není úplně nejhorší. Navíc Sibiřova masáž zabírá. :-)

Co se ale pohodlí týče, ty ostré hrany furt nedávám. PP je fakt hooodně jinde.

I když, dnes jsem co se pohodlí týče objevil ještě něco, co se PP minimálně vyrovná, ne li předčí a za 1/3 ceny PP.

Ale o tom někdy příště. :-)

Na spone sú tri písmená, a to I, W a C.

Tešíme sa na "příště" :-)

F.

Odesláno

No venku je bílo, je potřeba ladit. Jako většina lidí ve světě jsem šel pro černé a jako většina skončil u bílé aneb 3. přírůstek 2014.

Sice jsem čím dále tím větší magor, ale móóóc mě to baví. 

Pro odpůrce ETY rovnou připomínám, že mi je to celkem fuk, naopak. Pro odpůrce bílé zase konstatuji, že oproti černým je to úplně jiná liga, jen se to blbě fotí, kór ve světle co je teď k dispozici.

Jinak na ruce naprostá pecka, dle mého plně srovnatelná s PP nebo AP. Jistě, ciferník mohl býti více nazdobený, na druhou stranu 1/3 ceny to poměrně pohodlně vysvětluje.

A tvar, pohodlí atd. to fakt nechápu. Tohle pouzdro a tah tvořil génius. Ano vím GG. Byla to pro mne poslední možnost dát šanci IWC a vyplatilo se.

Jsem nadšený a s nadšením očekávám nové Akváče.

V tomto případě si dovoluji dát více fotek, jelikož se domnívám že jich tu ještě moc neproběhlo pokud vůbec nějaké.

post-2301-0-23222300-1390652849_thumb.jpg

post-2301-0-42885900-1390652858_thumb.jpg

post-2301-0-66576100-1390652868_thumb.jpg

post-2301-0-71439100-1390652880_thumb.jpg

post-2301-0-95272900-1390652887_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Pořídit si za tejden troje  hodinky top kategorie chce opravdu kuráž a člověk na to magorem prostě být musí ! Jinak samozřejmě další gratulace, bílá jim sluší a i když k této generaci Ingů mám několik výhrad, pořád jsou to krásný stroje.....a prosím tě, jakou sestavou momentálně disponuješ? PP, Rolex GMT, Rolex DJ, IWC Ingenieur- docela bych ráno měl dilema co na ruku. Chybí mi tam ještě nějaké pořádně sportovní kousky a máš vystaráno.

edit- už vidím že čekáš na aquatimery, na zkušenosti s nimi jsem taky docela zvědavej

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Pořídit si za tejden troje  hodinky top kategorie chce opravdu kuráž a člověk na to magorem prostě být musí ! Jinak samozřejmě další gratulace, bílá jim sluší a i když k této generaci Ingů mám několik výhrad, pořád jsou to krásný stroje.....a prosím tě, jakou sestavou momentálně disponuješ? PP, Rolex GMT, Rolex DJ, IWC Ingenieur- docela bych ráno měl dilema co na ruku. Chybí mi tam ještě nějaké pořádně sportovní kousky a máš vystaráno.

edit- už vidím že čekáš na aquatimery, na zkušenosti s nimi jsem taky docela zvědavej

No ta sestava zní hezky, želbohu PP je již pár hodin minulost. Vlastně i díky tomu jsem mohl naplno rozjet své chronošílenství. Taky proto padla volba na ty Ingy. Pro mě je to něco jako náhrada za PP.

A sportovní kousek? Nevím co tak nazvat, něco v tom smyslu také přibylo, ale o tom zase příště.  :lol2:

Odesláno (upraveno)

A víš, že jsem si i říkal, že asi Pateky musely jít do světa. Ale pěkně jsi tu díru zaplnil, přesně podle mého gusta. Teď už jenom nějaký pěkný divery a más celoročně vystaráno

Upraveno uživatelem sashator

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...