snatch20 Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 50m je tak na snorchlovanie..ja by som to do mora neriskoval a ak das vela penazi za carrery tak to uz vobec nie...ja sa rekreacne potapam ale moje divery som do mora este nebral... mas pravdu tam postacia aj plastove casia co tak oris
R&D Odesláno 9. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2007 to spíš tyhle, ale taky jsou do 50m - to mi nevadí. Díky za upozornění na Oris, cena $1000
Návštěvník Diskutér Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Co ta malilinká vteřinovka u Hamilton? Ta se tu každému snad líbí? Jo, plavat v Carrera... nevěřil bych, že je vůbec realizovatelné, vlézt u moře s hodinkami jinými než potápkami do vody... ausgerechnet s carrerou, asi se budu muset vrátit do školky... myslím že už i tam učí, k čemu je 50m... no přece, aby sis na toaletě v Hiltonu nemusel při mytí rukou zapomínat hodinky odložené na umyvadle... Zásada - do vody jen v potápkách... nebo na nudapláži v jakýchkoliv... ovšem v tomto případě musí být připnuté nikoliv na zápěstí
R&D Odesláno 9. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Samozřejmě, že 50m neznamená, že se potopíš do 50m, ale na to plavání to bohatě stačí, i moje Festiny, které jsou do 10m, vydrží plavání a potápění v moři nebo na plaveckém bazénu. Zas takový strach bych o ty Carrery neměl, myslím, že je tady všichni podceňujete :-) že se nestydíte, takhle jim nevěřit.
lolohh Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Diskutér napsal: Co ta malilinká vteřinovka u Hamilton? Ta se tu každému snad líbí? Jo, plavat v Carrera... nevěřil bych, že je vůbec realizovatelné, vlézt u moře s hodinkami jinými než potápkami do vody... ausgerechnet s carrerou, asi se budu muset vrátit do školky... myslím že už i tam učí, k čemu je 50m... no přece, aby sis na toaletě v Hiltonu nemusel při mytí rukou zapomínat hodinky odložené na umyvadle... Zásada - do vody jen v potápkách... nebo na nudapláži v jakýchkoliv... ovšem v tomto případě musí být připnuté nikoliv na zápěstí Mě se ta malilinká vteřinovka líbí, zdá se mi, že k těm hodinkám pasuje, líbí se mi celé. V Carrerách bych taky asi neplaval.
spiderer Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Ta malinka vterinovka je jedina vec, ktera se mi na tech hamiltonech nelibi, bohuzel je to takovy z tech detailu, ktere bych neprekousnul i kdyz se jinak jedna o povedene hodinky..
roon Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 ještě co se designu týče by ses mohl podívat i na tyto Longines Grande Vitesse: p.s. ta malá vteřinovka u Hamilton se mi opravdu líbí.
jacob Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Mě se zatim nejvíce líbějí, ty Tag Heuer Carrera a Longines Grande Vitesse jak navrhoval roon...
baza Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 roon napsal: ještě co se designu týče by ses mohl podívat i na tyto Longines Grande Vitesse: p.s. ta malá vteřinovka u Hamilton se mi opravdu líbí. Na ty longines se zatím může opravdu jen podívat :-(
roon Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 baza napsal: roon napsal: ještě co se designu týče by ses mohl podívat i na tyto Longines Grande Vitesse: p.s. ta malá vteřinovka u Hamilton se mi opravdu líbí. Na ty longines se zatím může opravdu jen podívat :-( jo zatím jo, ale psal, že ty Carrery by také musel chvilku šetřit, tak než našetří tak se těch longinů dočká
martin1 Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 R&D napsal: Ahoj, rád bych nějaké automaty. Osobně se mi líbí Maurice Lacroix Pontos Chronographe PT7548-SS001-330, máte někdo zkušenosti s těmahle hodinkama? Nebo si mám raději něco přišetřit a koupit Tag Heuer Carrera? http://www.mauricelacroix.com/index.php?p=780&model=PT7548-SS001-330&showmodels=1&info=movements ML jsou moc pekne. Kolega je ma v bilem provedeni s kovovym tahem a je s nimi spokojen. Rekl bych, ze na ruce vypadaji "drazsi" nez skutecne jsou. Ja sam kdyz jsem kupoval ML (mam Pontos Reserve de Marche), uvazoval jsem chvili i o techto chronografech. Myslim ostatne, ze je to jeden z nejrozsirenejich modelu (asi prave diky pomeru cena/vykon) - videl jsem ho vystaveny snad ve vsech hodinarstvich. Ted mne laka Carrera konkretne CV2013.BA0786
Lossak Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 to all:Na kolik přijdou ty Hamilton Jazzmaster?
spiderer Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Tohle by mely byt ty ktere tu byly na fotce: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-HAMILTON-JAZ...VQQcmdZViewItem - cena kup ted je 700 USD Nebo par zajimavych z ebay okolo 1000 USD: http://cgi.ebay.com/HAMILTON-JAZZMASTER-ME...VQQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/HAMILTON-Jazzmaster-ma...VQQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/NEW-HAMILTON-JAZZMASTE...1QQcmdZViewItem
Lossak Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 No tak ty s ocelovým tahem to vedou o parník.
spiderer Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Nemit tu miniaturni vterinovku asi bych o nich realne uvazoval, jsou pekny, clenove fora jsou s nimi spokojeni, cena je take prijemna, ale tu vterinovku bohuzel neskousnu
Lossak Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Tak ta by mi nevadila,naopak.Bez ní by to bylo hluché místo.Tak to tvoří takový harmonický soulad.Takový vyvážený protipól signaci značky.
Kid_A Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 700usd je parádní cena. jen jsem na vebu četl, že mají poloměr 45? je to možné? prodejce uvádí 42.
sibirnaya Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 dotaz - zamyslel sem nad semaster aqua terra s kovovym tahem, ty maj 150m, ale ja proste chci hodinky abych je nemusel sundavat do vany, do bazenu, na kolo a podobne. To s nima nemam lezt do vody? A proc se teda menujou seamaster??? nejak to moc nechapu... Druha varianta je Panerai marina... to vse teda casem, neni to otazka jednoho mesice...
Návštěvník Diskutér Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 spiderer napsal: Nemit tu miniaturni vterinovku asi bych o nich realne uvazoval, jsou pekny, clenove fora jsou s nimi spokojeni, cena je take prijemna, ale tu vterinovku bohuzel neskousnu Také je pro mne ta vteřinovka velmi netolerovatelná.
spiderer Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Lossak napsal: Tak ta by mi nevadila,naopak.Bez ní by to bylo hluché místo.Tak to tvoří takový harmonický soulad.Takový vyvážený protipól signaci značky. Pro me by bylo mnohem elegantnejsi reseni rozlozeni napisu Hamilton a automatic kazdy na jednu polovinu, pak by to mohlo byt vyvazene, i kdyz ne idealni, nebo druhou prijatelnou variantou by byla lehce vetsi vterinovka bez stupnice okolo, kde by rozdil nepusobil tak markantne. Diskutér napsal: Také je pro mne ta vteřinovka velmi netolerovatelná. To co me u te vterinovky vadi uplne nejvic je ta 60ka a indexy, byt ta vterinovka malinko vetsi bez indexu a 60, pusobilo by to na mne mnohem lip
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se