klobadysek Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Ty fotky tech Hamiltonu jsou moooc pekny.
R&D Odesláno 10. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2007 sibirnaya napsal: dotaz - zamyslel sem nad semaster aqua terra s kovovym tahem, ty maj 150m, ale ja proste chci hodinky abych je nemusel sundavat do vany, do bazenu, na kolo a podobne. To s nima nemam lezt do vody? A proc se teda menujou seamaster??? nejak to moc nechapu... to samé platí i pro mě, nejsem potápěč, takže nepotřebuji žádné divery, ale taky chci hodinky, které nemusím pokaždé sundávat a nechávat je na bazénu někde ve skřínce, nebo u moře je nechávat ležet na dece. Podle mě ty Carrery musí nějaké plavání v pohodě vydržet. Našel jsem na netu stránku, kde popisují značení vodotěsnosti hodinek. http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/imggal...t%20hodinek.htm
R&D Odesláno 10. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2007 ty Longines jsou nádherné, ta červená jim sluší, kolik stojí?
sibirnaya Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 R&D napsal: ty Longines jsou nádherné, ta červená jim sluší, kolik stojí? ty longines sou novej model z basileje, tusim jeste nejsou oficialni ceny... muj odhad je 50k...
ctenar Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 spiderer napsal: Tohle by mely byt ty ktere tu byly na fotce: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-HAMILTON-JAZ...VQQcmdZViewItem - cena kup ted je 700 USD Nebo par zajimavych z ebay okolo 1000 USD: http://cgi.ebay.com/HAMILTON-JAZZMASTER-ME...VQQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/HAMILTON-Jazzmaster-ma...VQQcmdZViewItemhttp://cgi.ebay.com/NEW-HAMILTON-JAZZMASTER-SYMPHONY-AUTO-CHRONO-ROSE-GOLD_W0QQitemZ150120214953QQihZ005QQcategoryZ31387QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Ty tři dolní odkazy jsou na model Jezzmaster Maestro, jiný model, větší, odlišný design a taky dražší. Mrkni se na "hamiltonwatch.com" na modely a pak na "classybrand.com" na ceny. Přičti clo a DPH, z US zřejmě pojištěný balík bez cla nedojde.
R&D Odesláno 10. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2007 tu vteřinovku u těch Hamilton bych asi překousnul, ani mi nevadí ani se mi nijak zvlášť nelíbí, možná si budete myslet, že jsem blb, ale více mi vadí heslo Hamiltonu: "Hodinky s americkým duchem a bezkonkurenčními švýcarskými strojky." Ty strojky jsou fajn, jenom ten americký duch není nic pro mě :-) asi půjdu do něčeho méně americky oduševnělého Hamilton: "The watches combine a strong American spirit with the unrivalled precision of the latest Swiss movements and technology." kdyby tam alespoň nebylo to "strong" koncem července budu mít narozeniny, tak si snad koupím nějaký pěkný dárek v podobě automatů, zatím jsou ve hře Carrera, ML, Oris a Longines
Lossak Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Odesláno 16. května 2007 to all:Tak dnes jsem měl ty Hamiltony Jazzmaster na ruce.Je to pořádný kousek železa,to se musí pěkně pronést.Cena v kamenném obchodě cca.27000 Kč.Máte je někdo na ruce?Podělte se se zkušenostmi a pocity.
klobadysek Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 R&D napsal: tu vteřinovku u těch Hamilton bych asi překousnul, ani mi nevadí ani se mi nijak zvlášť nelíbí, možná si budete myslet, že jsem blb, ale více mi vadí heslo Hamiltonu: \"Hodinky s americkým duchem a bezkonkurenčními švýcarskými strojky.\" Ty strojky jsou fajn, jenom ten americký duch není nic pro mě :-) asi půjdu do něčeho méně americky oduševnělého Hamilton: \"The watches combine a strong American spirit with the unrivalled precision of the latest Swiss movements and technology.\" kdyby tam alespoň nebylo to \"strong\" koncem července budu mít narozeniny, tak si snad koupím nějaký pěkný dárek v podobě automatů, zatím jsou ve hře Carrera, ML, Oris a Longines Hele vykasli se na ty kecy marketingovyho oddeleni. Nekoupit si hodinky, ktere se ti jinak libi, jen kvuli nejakem brozurovejm pindum je stejna hloupost jako si je ze stejneho duvodu koupit. Nic emerickyho na nich nevidim. Ja k Hamiltonum pristupuji takhle: puvodne Americka znacka s vice nez stoletou historii, ktera zasobovala i armadu behem WWII . Dnes prakticky ve svycarskych rukach a se svycarskou kvalitou. Kvalitativne nekde na urovni Tissotu - to je kvalitni hodinky za rozumny peniz. Z tveho seznamu bych vsak volil samozrejme TH Carrera. Pan Vomacka tady uz psal, ze TH Carrrea jsou legenda, jasne odhlidnouct od toho reklamniho povidani, ty hodinky maj fakt neco do sebe, zadny spichnuti na rychlo, zadna kopirka ani viditelna inspirace jinde. Proste jsou vyzraly a nebudou starnout. Jo a 50M vodotesnost, to je uz dnes na urovni spolecenskych hodinek. Nerikam ze by plavani nevydrzely, ale proc to pokouset
Návštěvník Diskutér Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 klobadysek napsal: R&D napsal: tu vteřinovku u těch Hamilton bych asi překousnul, ani mi nevadí ani se mi nijak zvlášť nelíbí, možná si budete myslet, že jsem blb, ale více mi vadí heslo Hamiltonu: \"Hodinky s americkým duchem a bezkonkurenčními švýcarskými strojky.\" Ty strojky jsou fajn, jenom ten americký duch není nic pro mě :-) asi půjdu do něčeho méně americky oduševnělého Hamilton: \"The watches combine a strong American spirit with the unrivalled precision of the latest Swiss movements and technology.\" kdyby tam alespoň nebylo to \"strong\" koncem července budu mít narozeniny, tak si snad koupím nějaký pěkný dárek v podobě automatů, zatím jsou ve hře Carrera, ML, Oris a Longines Hele vykasli se na ty kecy marketingovyho oddeleni. Nekoupit si hodinky, ktere se ti jinak libi, jen kvuli nejakem brozurovejm pindum je stejna hloupost jako si je ze stejneho duvodu koupit. Nic emerickyho na nich nevidim. Ja k Hamiltonum pristupuji takhle: puvodne Americka znacka s vice nez stoletou historii, ktera zasobovala i armadu behem WWII . Dnes prakticky ve svycarskych rukach a se svycarskou kvalitou. Kvalitativne nekde na urovni Tissotu - to je kvalitni hodinky za rozumny peniz. Z tveho seznamu bych vsak volil samozrejme TH Carrera. Pan Vomacka tady uz psal, ze TH Carrrea jsou legenda, jasne odhlidnouct od toho reklamniho povidani, ty hodinky maj fakt neco do sebe, zadny spichnuti na rychlo, zadna kopirka ani viditelna inspirace jinde. Proste jsou vyzraly a nebudou starnout. Jo a 50M vodotesnost, to je uz dnes na urovni spolecenskych hodinek. Nerikam ze by plavani nevydrzely, ale proc to pokouset Dovolil bych si jen malou vsuvku. Myslím, že bychom měli ctít právě to, že Hamilton je vnímán jako značka americká. Je to velká ameriská legenda. Je asi jen dobře, že v nich tepe dnes švýcarské srdce, leč já bych ten americký akcent nevnímal jako negativum. Proč také? Jinak souhlasím s tvým zatříděním někam k Tissot.
Honza49 Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 R&D napsal: no já na ty Carrery ještě nemám, ale počkám si pár měsíců a našetřím, akorát asi budou s kovovým řemínkem, protože ten kožený je sice hezký, ale nepohodlný a navíc mu nedělá dobře voda a s hodinkama do vody lezu často, zvláště v létě u moře Kožený je pohodlný, pokud ho chvíli nosíš. Je to jako kožené nové boty, musí si sednout. Pokud si koupíš vodotěsný kožený řemínek, tak mu neublíží ani voda. Stejně - já bych s Carrerama do vody nelezl.
cigi Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 No mě se tyhle chronografy s upozaděnou malou vteřinovkou na 9 a velkými sčítači na 6 a 12 moc líběj! Logický, symetrický jakoby - není divu, že se to prosadilo. Nejhezčí mi přijdou carrery, v reálu jsou vynikající, hamiltony mají tu vteřinovku už moc pidi - jako karikaturu - to mi vadí, orisky mají taky svoje kouzlo, ale na carreru nemaj - na chronograf jsou skutečně výjmečně krásný ! Ty ML se pořád zlepšujou - tento tradicí nepoznamenaný design je pozoruhodný, zejména tedy décentric. Ten chronograf není bohužel ani zdaleka rovnocenný.
klobadysek Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Diskutér napsal: Dovolil bych si jen malou vsuvku. Myslím, že bychom měli ctít právě to, že Hamilton je vnímán jako značka americká. Je to velká ameriská legenda. Je asi jen dobře, že v nich tepe dnes švýcarské srdce, leč já bych ten americký akcent nevnímal jako negativum... Jo jasne a Skodovka je ceska
Návštěvník Diskutér Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 klobadysek napsal: Diskutér napsal: Dovolil bych si jen malou vsuvku. Myslím, že bychom měli ctít právě to, že Hamilton je vnímán jako značka americká. Je to velká ameriská legenda. Je asi jen dobře, že v nich tepe dnes švýcarské srdce, leč já bych ten americký akcent nevnímal jako negativum... Jo jasne a Skodovka je ceska Jo, ono u takovýchto značek nejde o jaksi technickou zemi původu výfuků či ciferníků, jde o vnímání značky konzumenty, tedy Lotus je stále vnímán jako anglická značka, a Hamilton žije z povědomí o "americkém snu" Přitom je to dále dokonale živeno reklamou, filmem... Pikantní informaci tu psal někde kolega, že na ciferníku Hamilton není odkaz na švýcarskou produkci, neboť to prý by v Americe nezkousli
klobadysek Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Diskutér napsal: klobadysek napsal: Diskutér napsal: Dovolil bych si jen malou vsuvku. Myslím, že bychom měli ctít právě to, že Hamilton je vnímán jako značka americká. Je to velká ameriská legenda. Je asi jen dobře, že v nich tepe dnes švýcarské srdce, leč já bych ten americký akcent nevnímal jako negativum... Jo jasne a Skodovka je ceska Jo, ono u takovýchto značek nejde o jaksi technickou zemi původu výfuků či ciferníků, jde o vnímání značky konzumenty, tedy Lotus je stále vnímán jako anglická značka, a Hamilton žije z povědomí o "americkém snu" Přitom je to dále dokonale živeno reklamou, filmem... Pikantní informaci tu psal někde kolega, že na ciferníku Hamilton není odkaz na švýcarskou produkci, neboť to prý by v Americe nezkousli No vo tom prave mluvim, radim tady R&D aby se vykaslal na tuhle reklamni masirku a hledel na ty hodinky jako takove - kvalitni svycarsky vyrobek, ktery jako takovy s tou emerikou az tak moc spolecnyho nema.
Návštěvník Diskutér Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 klobadysek napsal: Diskutér napsal: klobadysek napsal: Jo jasne a Skodovka je ceska Jo, ono u takovýchto značek nejde o jaksi technickou zemi původu výfuků či ciferníků, jde o vnímání značky konzumenty, tedy Lotus je stále vnímán jako anglická značka, a Hamilton žije z povědomí o "americkém snu" Přitom je to dále dokonale živeno reklamou, filmem... Pikantní informaci tu psal někde kolega, že na ciferníku Hamilton není odkaz na švýcarskou produkci, neboť to prý by v Americe nezkousli No vo tom prave mluvim, radim tady R&D aby se vykaslal na tuhle reklamni masirku a hledel na ty hodinky jako takove - kvalitni svycarsky vyrobek, ktery jako takovy s tou emerikou az tak moc spolecnyho nema. Souhlas.
R&D Odesláno 18. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2007 pro Diskutéra: on by mi ten americký duch možná až tak nevadil, kdybych nedělal v jedné americké firmě, kde ten Strong Spirit zažívám dnes a denně :-) jinak já bych chtěl opravdu švýcarské hodinky. I když v době, kdy jsou hodinky dělány roboty, už je to asi jedno, i tak chci prostě švýcarské. Od malička do mě taťka a děda "hustili" že švýcarské jsou nejlepší a nějak to ve mě utkvělo ;-) Jsem rozhodnutý pro ty Carrera
ctenar Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Správné rozhodnutí Carrery jsou krásné . Jen pro úplnost, americká legenda Hamilton přiznává švýcarský strojek. Swiss made je na ciferníku v obvyklém místě kolem pozice "6".
Návštěvník Snow Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 ctenar napsal: Jen pro úplnost, americká legenda Hamilton přiznává švýcarský strojek. Swiss made je na ciferníku v obvyklém místě kolem pozice \"6\". Ne vždy, já nápis nemám a ani v aktuální katalogu není, např. u mých Regatt
ctenar Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 To je pozoruhodné. Na X-windech nápis mám a na Jazzech taky. Zřejmě ho tam uvádějí dle trhu, kam je primárně daný kus hodinek určen. Ale stejně je to zvláštní, poněvadž by uvedení swiss made mělo vyjadřovat podíl hodnoty hodinek ve švýcarsku vytvořené a většina značek to vnímá jako klad.
Návštěvník Snow Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 ctenar napsal: To je pozoruhodné. Na X-windech nápis mám a na Jazzech taky. Zřejmě ho tam uvádějí dle trhu, kam je primárně daný kus hodinek určen. Ale stejně je to zvláštní, poněvadž by uvedení swiss made mělo vyjadřovat podíl hodnoty hodinek ve švýcarsku vytvořené a většina značek to vnímá jako klad. Fotečky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se