Sborez Odesláno 3. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2015 OK, dole v pivnici jsem ještě nebyl, tak se zkusím zeptat, dva stoly čumilů by nevadily, horší by to bylo nahoře, kde by jsme asi museli sedět u toho kulatýho stolu a všichni ostatní by chodili kolem nás.
Wanderer Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Jste me nejak vynechali... vypada to, ze bych to mohl ze sluzebky stihnout. jinak nekuracka u me v pohode.
Sborez Odesláno 3. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2015 V 3. 9. 2015 v 17:58, Wanderer napsal: Jste me nejak vynechali... vypada to, ze bych to mohl ze sluzebky stihnout. jinak nekuracka u me v pohode. Neúmyslně :-) Sborez Denjl Jaroon Warann Mechac M-72 PepaSFI Lorch TomasK Wanderer
Roland Sands Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Pánové chystám se do Brna na SEW a pokud mi to čas dovolí rád bych se stavil i k vám na sraz není-li kapacita ještě naplněna.
foldes Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 V 3. 9. 2015 v 18:05, Sborez napsal: Neúmyslně :-) SborezDenjlJaroonWarannMechacM-72PepaSFILorchTomasKWanderer Kuciii kuciii ja chcu taky ). Ja kourim, ale to muzu i venku bez problemu takze cajk.
Sborez Odesláno 3. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2015 (upraveno) Sborez Denjl Jaroon Warann Mechac M-72 PepaSFI Lorch TomasK Wanderer Foldes Roland Sands Upraveno 3. září 2015 uživatelem Sborez
Sborez Odesláno 3. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2015 V 3. 9. 2015 v 19:31, Roland Sands napsal: Pánové chystám se do Brna na SEW a pokud mi to čas dovolí rád bych se stavil i k vám na sraz není-li kapacita ještě naplněna. Na SEW budeme taky minimálně s Jaroonem, takže se můžeme potkat už tam. Kapacita určitě není zaplněna a každého vítáme. Píšu tě na seznam.
Sborez Odesláno 4. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Zamluvena pivnice v Radnicni restauraci. Od 18:00. Cca pro 12 lidí. Ale nebude problém navysit počet. Sami úplně nebudeme, ale jiných lidi tam bude minimálně. Tesim se :-)
warann Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Pěkně se to plní , jinak za mě nekuřáci OK.
JaRooN Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Já si teda dám rád doutníček, ale nevadí mi, že musím jít ven. Naopak, alespoň jednou nebudu z hospody smrdět Chci se zeptat místních, zda je možné beztrestně parkovat vzadu na Hluboký, případně kde nechat auto po dobu srazu... Díky.
Sborez Odesláno 7. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2015 V 7. 9. 2015 v 9:32, JaRooN napsal: Já si teda dám rád doutníček, ale nevadí mi, že musím jít ven. Naopak, alespoň jednou nebudu z hospody sm.dět Chci se zeptat místních, zda je možné beztrestně parkovat vzadu na Hluboký, případně kde nechat auto po dobu srazu... Díky. Náměstí je od 18:00 bezplatná zóna, takže můžeš parkovat přímo tam. Buď dojedeš vrchem ze strany od přivaděče D1 a necháš to někde před spořitelnou, nebo spodem od City parku a pak jsou tam dvě velké volné plochy. U ČS budeš mít auto hned před Radniční restaurací. Jinak doutníček bude fajn pauzička. Já to nedávám, ale vyvětrání je fajn.... :-)
foldes Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Tak mi na sraz pribyly jeste brajtle.. A dneska kdyz jsem je videl, tak mi doslo, ze se nutne potrebuji zaradit do skupinky italskej instalateru. Ale to uz asi do te doby nestihnu, ale nikdy nerikej nikdy.
Sborez Odesláno 7. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2015 V 7. 9. 2015 v 14:59, foldes napsal: Tak mi na sraz pribyly jeste brajtle. . A dneska kdyz jsem je videl, tak mi doslo, ze se nutne potrebuji zaradit do skupinky italskej instalateru. Ale to uz asi do te doby nestihnu, ale nikdy nerikej nikdy.Chce se mi říct něco o závisti :-)
foldes Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 V 7. 9. 2015 v 21:00, Sborez napsal: Chce se mi říct něco o závisti :-)Neni vubec co:). Na to jak Becka nemam moc v lasce jsou tyhle bozi. A pokud fakt budu instalater tak budou muset dva kousky z kola ven, protoze na to fakt prachy ted uz dohromady nedam takze aspon pulku budu muset profinancovat takhle.
Lobber Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Zdravim kluci, Koukam, ze se tu planuje srazik ... Tak jestli neni jiz plna kapacita. A pocitate sprotahnutim *party* do pozdnejsich hodin, tak bych se rad ukazal ... Ale bohuzel jsem do 10pm mimo ...
Sborez Odesláno 8. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2015 V 7. 9. 2015 v 22:11, Lobber napsal: Zdravim kluci, Koukam, ze se tu planuje srazik ... Tak jestli neni jiz plna kapacita. A pocitate sprotahnutim *party* do pozdnejsich hodin, tak bych se rad ukazal ... Ale bohuzel jsem do 10pm mimo ... Ahoj, není problém, myslím že v deset budeme určitě ještě v Radniční, přesun na Xanadu myslím kolem půlnoci :-) cca. Je potřeba se pořádně najíst a přikrmit...
Sborez Odesláno 8. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Sborez Denjl Jaroon Warann Mechac M-72 PepaSFI Lorch TomasK Wanderer Foldes Roland Sands Lobber
Lobber Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Skvele, tak uvidim jak to zvladnu s tim navratem ... ( Dik za pripsani ) ...
warann Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Tvl fakt už mi z toho hrabe. Opět sen o hodinkách (což je relativně bežný), ale tentokrát i tomto srazu. Hodinky jsme si posílali předem (asi poštou) aby si je každej mohl v klidu prohlídnout. Klid jsem stejně neměl neb mě rušila manželka (v tom snu). No a od JaRooNa přišel černej igelitovej pytlíček, v něm nějaký vintážky a baterka do hodinek. V tom jsem se - naštěstí - probudil .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se