Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 432
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hele kupmáni, tak doktoři mi to naplánovali od 11.1.2016 do 22.1.2016. V obou týdench tedy dávám ke zvážení po - čt (na víkend jedů domů a ten 2. týden snad budu končit). Vezměte si olověné vesty, asi budu trochu zářit ;-).

Odesláno

Ja budu volny od 19.1. Takze kdyby se Vam to podarilo nekdy v tomto terminu tak by to bylo pro me idealni

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 26. 11. 2015 v 14:58, foldes napsal:

Ja budu volny od 19.1. Takze kdyby se Vam to podarilo nekdy v tomto terminu tak by to bylo pro me idealni

Taky zřejmě ok, je to ještě dlouho, ale mohli by jsme to spojit s ofiko srázkem, tak popřemýšlejme o datu....

Odesláno
  V 26. 11. 2015 v 17:09, Sborez napsal:

Taky zřejmě ok, je to ještě dlouho, ale mohli by jsme to spojit s ofiko srázkem, tak popřemýšlejme o datu....

No tak se odpíchněme od 19.- 21.1. Foldese stejně chci vidět neb mi dluží pivo :P . No a kromě pokecu o hodinkách se připravte na mou osvětovou přednášku o ...však víte o čem :lol2:  .

Odesláno
  V 26. 11. 2015 v 17:41, warann napsal:

No tak se odpíchněme od 19.- 21.1. Foldese stejně chci vidět neb mi dluží pivo :P . No a kromě pokecu o hodinkách se připravte na mou osvětovou přednášku o ...však víte o čem :lol2:  .

OK, tak pojďme tedy zkusit hned toho 19.1. Dovoluji si vás oba připsat na seznam. Já to fakt nedokáži říct na 100% díky nové práci, ale udělám vše. Jen pokud bych byl někde pryč.

1. Sborez

2. foldes

3. warann

Odesláno

Tou dobou budeme v rámci rekonvalescence mé drahé dorostenky pobývat u jejích rodičů cca 20 km od Jihlavy, takže:

1. Sborez

2. foldes

3. warann

4. Bert

Odesláno
  V 26. 11. 2015 v 17:41, warann napsal:

No tak se odpíchněme od 19.- 21.1. Foldese stejně chci vidět neb mi dluží pivo :P . No a kromě pokecu o hodinkách se připravte na mou osvětovou přednášku o ...však víte o čem :lol2: .

Si to mohl napsat aspon kulantne, ze me chces videt, protoze jsem sympatickej mladej klucina:). A ne hned vytasit pivo:)))

Odesláno
  V 26. 11. 2015 v 18:26, foldes napsal:

Si to mohl napsat aspon kulantne, ze me chces videt, protoze jsem sympatickej mladej klucina:). A ne hned vytasit pivo:)))

No víš, na to musíš mít koule to napsat takhle naplno ;)

Odesláno (upraveno)
  V 26. 11. 2015 v 18:06, warann napsal:

tvl. a jaktože jsem až třetí? :bangin:

Jsem usurpátor a krutovládce a občas se projevím i navenek :-) Už je to správně  :death: 

1. warann

2. foldes

3. Bert

4. Sborez

Upraveno uživatelem Sborez
Odesláno
  V 26. 11. 2015 v 18:38, warann napsal:

Vřelé díky kamaráde :notworthy: . Hele a kde to uděláme?

Mě celkem vyhovovala ta Radniční, ale můžeme jinam. Questo, LaOliva, zjistím otevíračky ať nás v deset nevyženou, já stejně musím teda opatrně, ráno práce, ale pár piv dám, to jako jo  :punk:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...