Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

100% to platí. 2.6. Jihlava, školu vypustíme (pro dva to není ono) a místo klasické. V Radniční restauraci ve sklepních prostorách minipivovaru. Přespání můžu zajistit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Odpovědi 432
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sestava zatím:

1. Sborez 

2. Mechac
3. Warann
4. Foldes
5. Toom
6. Brownwld 60/40

7. ondra.palas 50/50

2.6.2017 od 19:00 je na moje jméno (Pavelka) blokován prostor v Radniční restauraci v Jihlavě na náměstí, jedná se o restauraci v podzemí s pivovarem. Obsluhující mají informaci. Budeme pěkně vzadu schováni před zvědavými mudly. 

Doporučuji burger a na čepu bude zase určitě spousta speciálů :-) 

Odesláno
  V 29. 4. 2017 v 19:51, Roland Sands napsal:

3.6 mám něco v Pelhřimově a pokud to bude jen trochu možné, rád se v pátek připojím (tedy pouze večer).

Bohužel nastala změna a od 1-16.6 jsem na služební cestě. Přeji příjemnou zábavu.

Odesláno (upraveno)

Takže seznámek se nám trochu změnšil, ale bavil jsem se s členem xjr1, který s kolegy z hodinářské školy zrovna ten den dělají závěrečné zkoušky a snad se staví, každopádně sejdeme se v tomto složení:

1. Sborez

2. Warann
3. Foldes
4. Toom
5. Brownwld 60/40
6. ondra.palas 50/50
7. xjr1 s kolegy

Uvidíme, kolik nás tedy bude, místo a čas popsán výše, takže se na Vás na všechny těším. :-)

Upraveno uživatelem Sborez
Odesláno
  V 30. 5. 2017 v 13:36, brownwld napsal:

Ja bohuzel zatim nemuzu potvrdit ani vyvratit svoji ucast... Momentalne to neni v mych rukou :(

V pohodě :-) Když Ti to klapne, budeme rádi.

Odesláno (upraveno)

Pánové, už seřizuji přesný čas a hlídám odpočet :) Poslední otázky do pléna. Mají v Radniční na čepu můj oblíbený jihlavský Grand? Přinese někdo sebou rolády nebo panáky?

Upraveno uživatelem Toom
Odesláno

Těžko říct s tím pivem, mění to často a je možné, že to klapne :-) Já nemám ani jedno, ale můžu sloužit Cartiery :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...