Přejít na obsah

Otočná luneta jako počítadlo (času, piva, atd...)

Otočná luneta jako počítadlo  

78 hlasů

1. 1. Používáte otočnou lunetu pro počítání?

• ne - vůbec (s lunetou prakticky nehýbu)
    • ano - pouze pro odpočet času (např. při potápění)
    • ano - občas (nepravidelně pro počítání čehokoliv)
    • ano - často (pravidelně při určité činnosti)
    • ano - pořád (počítám pořád a všechno)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Já mám lunetu s aretací, takže manipulace je trochu složitější. Rozhodně ale považuji lunetu za výrazný designový prvek a obecně se mi líbí. Na mých Airmanech je čtyřiadvacetihodinová (tedy na 24 piv!) a mám na ní nastavený čas v Číně (teď tam bude čtvrt na šest), se kterou naše firma obchoduje.

post-987-0-30651800-1389777321_thumb.jpg

Upraveno uživatelem šíma
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na mých Airmanech je čtyřiadvacetihodinová (tedy na 24 piv!) 

Taky mám radši 24 hodinovou lunetu na ty piva... člověk nikdy neví, jestli 12 bude stačit (na klasické lunetě piva po menších než hodinových úsecích nemá smysl počítat, protože člověk to pak musí umět i přečíst)

Odkaz ke komentáři

Poctivě s lunetou točím, odpočet času při vaření, počítadlo pif, odplavaných bazénů, stopuju na ní čas jestli už můžu snídat po tom co jsem si zobnul prášek na alergii, je toho víc, jen do té zmíněné laboratoře jsem zatím bral vždycky digitálky  :)

Odkaz ke komentáři

Mě fakt překvapuje, že podle ankety je pro 40% místních luneta jen na ozdobu. Čekal jsem tak maximálně 20%, protože když už hodinky takovou možnost mají, tak proč jí, byť jen příležitostně, nevyužít.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...