IzTaPa Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 http://www.monochrome-watches.com/an-ode-to-a-timeless-classic-the-iwc-mark-series/ vcetne trochu historie Mark series...
People Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Na tej fotke to vyzera ako modul do fortis colors
ondra.palas Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 (upraveno) Na tej fotke to vyzera ako modul do fortis colors Díky IzTaPo, hezký čtení. Upraveno 14. ledna 2014 uživatelem ondra.palas
Radimk Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Naprosto ultimativní kus. dalo by se nad spoustou detailů diskutovat, ale tak to poskládali a tak to má být.Neodpustím si jedinou výtku - datum. Prostě mi tam vadí a ruší mě. Aspoň černý věnec/ bílá čásla, když už tam muší bejt.
shag Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Ty si fakt riadny muflon... Odoslané z HTC One S pomocou Tapatalku
Daemonultimate Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Úplně plnohodnotný Fortisy,tyhle IWC,nebo jak se ta značka jmenuje,ale jak se dívám,ještě mají co zlepšovat.Díky za hezký čtení,teď mě omluvte,jdu někam do kouta.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se