Jeremy Odesláno 20. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2006 no tak to ale čerstvě objevili Ameriku, to už nesežeru :D:D
TomasHakl Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 já bych se ebaye nebál.ale pozor na prodejce z dalekého východu..
Návštěvník YPO Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 TomasHakl napsal: já bych se ebaye nebál.ale pozor na prodejce z dalekého východu.. já nevím ..... týdenní Ti nestačil ?
lolohh Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 YPO napsal: já nevím ..... týdenní Ti nestačil ? Já myslim, že on ty vlákna poté, co je zasere, už po sobě nečte, jestli na něj někdo nereaguje.
Andreas.ks Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 Jestli by nebylo nejefektivnější vymyslet něco, co by členům >50 dovolovalo max. jeden příspěvek denně... To by pak alespoň člověk neobjevil při prohlížení nových příspěvků samý plevel...
Conrad Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Andreas.ks napsal: Jestli by nebylo nejefektivnější vymyslet něco, co by členům >50 dovolovalo max. jeden příspěvek denně... To by pak alespoň člověk neobjevil při prohlížení nových příspěvků samý plevel... Pokud by to bylo technicky realizovatelné bylo by to ideální řešení
Návštěvník Snow Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 (upraveno) TomasHakl napsal: já bych se ebaye nebál.ale pozor na prodejce z dalekého východu.. Umíš napsat také něco lepšího než vzdechy, poznámky typu ebay bych se nebál, na ebay bych si koupil, ebay Ti peníze vrátí, což je těžká ptákovina a tak dál ..... YPO napsal: já nevím ..... týdenní Ti nestačil ? Jen mu ho šoupní už mě sere a myslím si, že nejsem zdaleka sám a sám !!! Upraveno 2. dubna 2008 uživatelem Snow
Vit Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Mě by spíš zajímalo, když už to vlákno bylo reinkarnováno, co a kde si Jeremy koupil.
autoEKOmotion Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 Pánové celníci jsou taky jenom lidi - někteří inteligentní jiní méně. Umí posoudit a to si pište, že na to mají metody, co v tom balíku je. Pokud napíšete gift na Breitlingy ... Nebo pokud vám naopak pošle někdo "Breitlingy". které s touto značkou nemají společné ani kolečko, nemůžete se divit, že to takto dopadá. Pokud se s prodejcem domluvíte, určitě napíše přesnou cenu, za kterou nakupujete a tu potom můžete také lehce dokázat v celním řízení. Čisté svědomí je nejlepěí lék pro celnici
Blekota Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 kup si v akcii letenku do dubaia a spravis si dovolenku a este k tomu pekny balik usetris
vor Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 autoEKOmotion napsal: ...Čisté svědomí je nejlepěí lék pro celnici Ale celníků
uns Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Odesláno 22. července 2008 Snow napsal: Umíš napsat také něco lepšího než vzdechy, poznámky typu ebay bych se nebál, na ebay bych si koupil, ebay Ti peníze vrátí, což je těžká ptákovina a tak dál ..... Jen mu ho šoupní už mě sere a myslím si, že nejsem zdaleka sám a sám !!! to Snow: možeš mi prosim objasnit (ty alebo niekto iny) dovod, preco vas uzivatel "TomasHakl" tak velmi serie a rozculuje? Dlhsiu dobu som tu totiz nebol a som trochu mimo... diky
Olda Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Odesláno 22. července 2008 uns napsal: to Snow: možeš mi prosim objasnit (ty alebo niekto iny) dovod, preco vas uzivatel "TomasHakl" tak velmi serie a rozculuje? Dlhsiu dobu som tu totiz nebol a som trochu mimo... diky Když se podíváš do historie jeho příspěvků, zjistíš jak jsou přínosné.
New Milis Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Odesláno 22. července 2008 (upraveno) uns napsal: to Snow: možeš mi prosim objasnit (ty alebo niekto iny) dovod, preco vas uzivatel "TomasHakl" tak velmi serie a rozculuje? Dlhsiu dobu som tu totiz nebol a som trochu mimo... diky No, a kde je vlastně Snow???? Zimníku....? Kde seš kurva? Upraveno 22. července 2008 uživatelem New Milis
Martin Jakeš Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Ahoj, zkus kouknout sem: http://www.hodinky-damske-panske.cz/ třeba je tam budou mít, mají tam docela velký výběr z hodně značek
jelen Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Víš jaký je rok ? Koukni do kalendáře, zřejmě budeš hodně překvapen. (kdyžtak mi to pak smázněte)
rfido Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) Martin to myslel dobře, ale nějak se sekl o 4,5 roku :-), jak se říká, přišel s křížkem po funusu, no stane se :-) :-) Upraveno 6. února 2013 uživatelem rfido
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se