Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po letech...
Návštěvník YPO
Odesláno
  TomasHakl napsal:
já bych se ebaye nebál.ale pozor na prodejce z dalekého východu..

já nevím ..... týdenní :banned: Ti nestačil ?

Odesláno

Jestli by nebylo nejefektivnější vymyslet něco, co by členům >50 dovolovalo max. jeden příspěvek denně... To by pak alespoň člověk neobjevil při prohlížení nových příspěvků samý plevel...

Odesláno
  Andreas.ks napsal:
Jestli by nebylo nejefektivnější vymyslet něco, co by členům >50 dovolovalo max. jeden příspěvek denně... To by pak alespoň člověk neobjevil při prohlížení nových příspěvků samý plevel...

Pokud by to bylo technicky realizovatelné bylo by to ideální řešení

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  TomasHakl napsal:
já bych se ebaye nebál.ale pozor na prodejce z dalekého východu..

Umíš napsat také něco lepšího než vzdechy, poznámky typu ebay bych se nebál, na ebay bych si koupil, ebay Ti peníze vrátí, což je těžká ptákovina a tak dál .....

YPO napsal:
já nevím ..... týdenní :banned: Ti nestačil ?

Jen mu ho šoupní už mě sere a myslím si, že nejsem zdaleka sám a sám !!!

Upraveno uživatelem Snow
  • po měsících...
Odesláno

Pánové celníci jsou taky jenom lidi - někteří inteligentní jiní méně. Umí posoudit a to si pište, že na to mají metody, co v tom balíku je. Pokud napíšete gift na Breitlingy ... Nebo pokud vám naopak pošle někdo "Breitlingy". které s touto značkou nemají společné ani kolečko, nemůžete se divit, že to takto dopadá. Pokud se s prodejcem domluvíte, určitě napíše přesnou cenu, za kterou nakupujete a tu potom můžete také lehce dokázat v celním řízení. Čisté svědomí je nejlepěí lék pro celnici

Odesláno
  Snow napsal:
Umíš napsat také něco lepšího než vzdechy, poznámky typu ebay bych se nebál, na ebay bych si koupil, ebay Ti peníze vrátí, což je těžká ptákovina a tak dál .....

Jen mu ho šoupní už mě sere a myslím si, že nejsem zdaleka sám a sám !!!

to Snow: možeš mi prosim objasnit (ty alebo niekto iny) dovod, preco vas uzivatel "TomasHakl" tak velmi serie a rozculuje? Dlhsiu dobu som tu totiz nebol a som trochu mimo... diky :thumbsup_anim:

Odesláno
  uns napsal:
to Snow: možeš mi prosim objasnit (ty alebo niekto iny) dovod, preco vas uzivatel "TomasHakl" tak velmi serie a rozculuje? Dlhsiu dobu som tu totiz nebol a som trochu mimo... diky :thumbsup_anim:

Když se podíváš do historie jeho příspěvků, zjistíš jak jsou přínosné.

Odesláno (upraveno)
  uns napsal:

No, a kde je vlastně Snow???? Zimníku....? Kde seš kurva?

Upraveno uživatelem New Milis
  • Po letech...
Odesláno (upraveno)

Martin to myslel dobře, ale nějak se sekl o 4,5 roku :-), jak se říká, přišel s křížkem po funusu, no stane se :-) :-)

Upraveno uživatelem rfido

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...