IzTaPa Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 The World Just Became a Brighter Place: The Classics Manufacture Worldtimerhttp://www.frederique-constant.com/press/pages/Frederique_Constant_Classic_Manufacture_Worldtimer_with_stainless_steel_bracelet/index.php upgrade na inhouse
cigi Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 bože, už aby ty věčný mapy vyšly z módy, tahle je obzvlášť bezduchá a hodinky dost devastuje.
huhu4d Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Ja som vedel tak, ze aj 2013 model bol inhouse... Su to jedny z najkrajsich hodiniek, tomu verte
Frostie Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 bože, už aby ty věčný mapy vyšly z módy, tahle je obzvlášť bezduchá a hodinky dost devastuje.aby se mohly hodinky jmenovat Worldtimer /nebo podobně/, považuji mapu za jejich nedílnou součást. Bez mapy by mne vůbec nezajímaly a nevěnoval bych jim ani pohled. Ale to je asi věc názoru
IzTaPa Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Ja som vedel tak, ze aj 2013 model bol inhouse... Su to jedny z najkrajsich hodiniek, tomu verte mas pravdu - zjevne to byl silent upgrade v 2013 - kdyz jsem se o tyto zajimal, in-house tam jeste stale nebylhttp://www.frederique-constant.com/eu/collections/955/fc-718mc4h4
Daemonultimate Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Po těch už koukám dlouho a teď inhouse,dobrý,už mě nebaví cestovat prstem po mapě,teď bych mohl cestovat prstem po sklíčku.
cigi Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 (upraveno) aby se mohly hodinky jmenovat Worldtimer /nebo podobně/, považuji mapu za jejich nedílnou součást. Bez mapy by mne vůbec nezajímaly a nevěnoval bych jim ani pohled. Ale to je asi věc názoru K tomu, aby se mohly hodinky jmenovat worldtimer potřebují úplně jiné věci, než mapu, po tolika příspěvcích to určitě víš. Vím, žes to myslel v přeneseném smyslu, ale kdyby sakra na ní byla cumbajšpíl vyznačena časová pásma, nebyla by alspoň bezduchá. K tomu, aby byla co platná, by musela být od pólu, ale tento prostý úsudek je , zdá se, vyhrazen HH. ( jaegry třeba to tak mají...) inhouse, inhouse .... hmmm...nevím nevím.., nemají třeba Tudor proklatě podobnou kombinaci a uspořádání ciferníku ? Upraveno 16. ledna 2014 uživatelem cigi
Daemonultimate Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Worldtimery vůbec mapu nepotřebujou a já bych po nich tedy rozhodně hodil pohledem.Z možností třeba tyto
Kid_A Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 ja myslim, ze decentni mapka na wordltimery oblekoveho typu patri - viz. Ebel Voyager, nektery modely Longines, Pateky.... nebo tenhle FC. Je v tom kousek ten velkych dalek. Nezatracoval bych to. Kazdopadne tomudle kousku by dle meho nazoru slusel modry zralok nebo aligator.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se