steel Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Potřebuju slušný ubytování na Manhattanu, namáte někdo osobní opakovanou zkušenost s dobrým hotelem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) Vzdycky jsem bydlel v jednom z techto dvou: http://www.thewallstreetinn.com/ ... vyssi ceny, krasny hotel a room service nosi jidlo ze Stone street, ktera je vyhlasena dobrymi restauracemi http://clubquarters.com/new-york/wall-street ... rozumne ceny, je to takovy business hotel, jidlo taky super, pokoje dobre Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Vem si apartmá v hotelu Plaza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Dekuji Viktore, presne to hledam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 To není svatební cesta? Sorry, já si jen vzpomněl na ten film stejnýho jména, kde Walter Matthau přemlouvá hodinu dceru, aby vylezla z koupelny a šla na svatbu a na konci přijde ženich a jen křikne "nevyšiluj" a vona vyleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) Viktor - ne, to opravdu není :-) a dcery ještě nejsou na vdávání dost staré - tedy v našich časech. Vzdycky jsem bydlel v jednom z techto dvou: http://www.thewallstreetinn.com/ ... vyssi ceny, krasny hotel a room service nosi jidlo ze Stone street, ktera je vyhlasena dobrymi restauracemi http://clubquarters.com/new-york/wall-street ... rozumne ceny, je to takovy business hotel, jidlo taky super, pokoje dobre díky, kouknul jsem na to, chtel bych něco blíže central parku v kvalitě a cenách toho clubquarters - ti mají bohužel v plánovaném termínu obsazeno. Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Blízko Times square - Staybridge suites a Distrikt, první trochu lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 CQ maji v NY vic hotelu a nektere jsou v Midtownu, ale to jsi predpokladam objevil :-) Viz http://clubquarters.com/city/new-york Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Max - ano, obsazeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 airbnb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Zalezi na tom, co chces v ny delat. Ja si oblibil http://www.avalonhotelnyc.com je na rohu 32nd a 5th ave, pod empire state. Pesmo se tedy dostanes na times square, grand terminal, central park. Pro turistu super, ja uz tam bydlim pravidelne, ikdyz jedu na jednani na finacial district, protoze jsem zkusil uz spoustu hotelu a nikde jsem nenasel takovy pomer cena vykon. Btw naproti je takovy korejsky pajzl, ale skvele tam vari Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 diky, ten Avalon vypada dobre a maji volno, co tam chci delat ? podivat se tam na tri dny a pak do Bostonu a na Niagary , vylet s manzelkou ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) diky, ten Avalon vypada dobre a maji volno, co tam chci delat ? podivat se tam na tri dny a pak do Bostonu a na Niagary , vylet s manzelkou ..... Tak to má Avalon imho ideální polohu pro Tvoje potřeby... Ono se to nezdá, ale spousta pamětihodností je v NY poměrně blízko u sebe a z Avalonu máš na dosah Empire state, nahoru po 5th Ave dojdeš do Central Parku, když půjdeš na západ, tak narazíš na Macy's (kde necháš manželku a ty půjdeš do Red lobster na humra) a už jsi na Times sq. a Broadway. Pokud pojedete do Bostonu busem (nedoporučuju), tak Penn station taky není daleko. Takže metro využiješ jen když pojedeš na jih do Little Italy (imho na prd), China townu (stojí za vidění) a na financial district s Ground Zero, Wall st a samozřejmě sochu Svobody (jeďte Staten Island ferry, nejen, že je zdarma, ale je z něj asi opravdu nej výhled na sochu a při 3denním výletu nemá cenu si půl dne vyhrazovat na výlet k soše a na Elis island, za to to fakt nestojí)... Doufám, že jsem aspoň trochu pomohl... Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem PavelB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) určitě díky, chceme ještě moma, metropolitní, sochu svobody jsem v plánu ani neměl, nějakej jazz, pizzu, pivko, něco v klídku a pohodě Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 NYC v klídku a pohodě? Optimisto! To místo Tě strhne atmosférou, teda aspoň tak já to tak mám. Jeden čas jsem tam trávil pracovně pravidelně tak 2-3 týdny v kuse a pak jsem byl vždy zralý na dovolenou. Jinak jestli můžu doporučit, tak bych se vykašlal na Niagaru. Když už tak z kanadské strany je lepší, ten americký "disney land" je hrozně kazí. Spíš bych se vydal na jih do Washingtonu, protože ten je imho mnohem hezčí než Boston... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Doubletree by Hilton, 569 Lexington Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 NYC v klídku a pohodě? Optimisto! To místo Tě strhne atmosférou, teda aspoň tak já to tak mám. Jeden čas jsem tam trávil pracovně pravidelně tak 2-3 týdny v kuse a pak jsem byl vždy zralý na dovolenou. Jinak jestli můžu doporučit, tak bych se vykašlal na Niagaru. Když už tak z kanadské strany je lepší, ten americký "disney land" je hrozně kazí. Spíš bych se vydal na jih do Washingtonu, protože ten je imho mnohem hezčí než Boston...Je to tak, radši bych se jel podívat na Velkej kaňon. Ta niagara je jak cirkus. Ještě k tomu ubytování - nepřemýšlel jsi o pronájmu v soukromí? Já jsem bydlel u čecho-poláků v NY v jejich baráku, vlastní vchod, dvě místnosti + sociálka a ceny poloviční jak v hotelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se