Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 29. 3. 2015 v 6:44, wave ceptor napsal:

proč to přední kolo není uprostřed blatníku?

Na tej fotke to vyzera fakt divne, idem sa radsej pozriet.......

....predne kolesa su vytocene a uhol fotenia to skreslil :), ved vravim ze som mizerny fotograf.

• Odpovědi 281
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 29. 3. 2015 v 10:42, wave ceptor napsal:

to není fotografem, prostě to zdrbali.......

:) specialne pre teba vyfotim predne koleso v strede :D
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 29. 3. 2015 v 10:49, ivan_989 napsal:

:) specialne pre teba vyfotim predne koleso v strede :D

ivan, uz sa nedaj uplne vyblaznit, uz od tej nizkej ceny ta tu natahuje ako sopel! :lol2:

Odesláno
  V 29. 3. 2015 v 11:06, maxigabrielg napsal:

ivan, uz sa nedaj uplne vyblaznit, uz od tej nizkej ceny ta tu natahuje ako sopel! :lol2:

To mi je jasne :D ale som v takej euforii ze mi to nevadi, je to taka krasna hracka ta svalnata zabka :) benzin a 6rychlostny manual, parkovacia kamera na 360 stupnov, proste asi som zaspal dobu, ale v tejto triede su to pre mna necakane veci.
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 29. 3. 2015 v 11:35, ivan_989 napsal:

To mi je jasne :D ale som v takej euforii ze mi to nevadi, je to taka krasna hracka ta svalnata zabka :) benzin a 6rychlostny manual, parkovacia kamera na 360 stupnov, proste asi som zaspal dobu, ale v tejto triede su to pre mna necakane veci.

ja mam tiez slabost na take podivne ulety, ako bola aj posledna Delta, Juke a pod.

Odesláno

Chlapi, doma VW Tiguan aktualne 208 000 Km. 2.0 diesel, 4motion automat.v plnej palbe.

Snad to nezakriknem ale zatial okrem brzd.kotuce a oblozenie NIC. Je pravda, ze som ho povodne jazdil prevazne dlze cesty a dialnice. ale posledne 2 roky 80% mesto.

aaa.. raz ucpana hacicka odvod vody z panoram.strechy. 

asi som mal stastie na vydareny kus. 

Odesláno

ad juke: pekne. :) ja osobne se bojim, ze tyhle designove mimoproudovky strasne rychle zestarnou.. jinak te moji se nejvic libi tahle barevna varianta - bila s cervenymi prvky

Odesláno

mne treba zaujal ten novej fiatek.. 500x.. zacina na 347.-.. ale jak to jezdi, to si vubec neumim predstavit, od fiata jsem naposledy ridil nejaky punto pred xxx lety...

Odesláno
  V 29. 3. 2015 v 11:38, maxigabrielg napsal:

ja mam tiez slabost na take podivne ulety, ako bola aj posledna Delta, Juke a pod.

Teraz som uvidel malu Lanciu, neviem co to bolo za model, ale vzadu mala ze Fashion, a mala rovnake zadne klucky ako Juke, ktohovie kto bol prvy s tym napadom :)
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 29. 3. 2015 v 14:33, ivan_989 napsal:

Teraz som uvidel malu Lanciu, neviem co to bolo za model, ale vzadu mala ze Fashion, a mala rovnake zadne klucky ako Juke, ktohovie kto bol prvy s tym napadom :)

Walter De Silva

Odesláno
  V 29. 3. 2015 v 16:03, maama napsal:

ivan> a už si prišiel na to ako mať zapálené svetlá a neutlmené podsvietenie ovládacích prvkov pod "climate a d-mode" ?

na 3.fotke máš svetlá zhasnuté nie?

Ja na tom nejazdim a nebudem jazdit, len sa v s tym zo zaujimavosti zlahka oboznamujem tym padom moc o tom este neviem :) d-mode ma kopu settings ktore myslim riesia aj to co hovoris, ale neskumal som to zatial... svetla su v polohe auto, cize na 3. fotke bolo asi aktivne denne osvetlenie...
  • po měsících...
Odesláno

Tak na pátek mám zamluveného nového mazlika, o víkendu snad už budu jezdit po našem krásném kraji polem nepolem  :punk: Držte palce, víte jak to v ČR s nákupem auta chodí. Nebudu říkat zatím jaký, přináší to smůlu.....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...