efreeti Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Líbí se mi nožky, které mi připomínají samuraje. Pouzdro celkove je silná stránka těch hodinek. Černý datový věnec, černý pruhovaný dial paráda. Moc mě neberou ručičky, to že jsou skeletonové, když jsou tak tenké - zbytečný overkill. Nepozdavá se obvodový kroužek s vteřinami.Celkové vzato je to asi nejhezčí model co seiko letos na podzim uvedlo. Gratuluju.
misoo Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 halo tu chlubirna? da sa tu pochvalit aj tym, ze som si na den starych hodinkach poskrabal zafir?
misoo Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 inac lumi v pohode, rucicky sa dali v pohode precitat a indexy uz menej, no slo to. takze pouzitelne a presnost zatial cca +7s/24h
geometr Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 To jsou nádherný hodinky. V jednoduchosti je krása. Je safír hodně poškrábaný? Jestli ne, nic si z toho nedělej. Já mam takovou zkušenost, že nové věci, které jsem si hned "pokřtil" mi pak vydržely hodně dlouho a nikdy už se jim po tom "křtu" nic zásadního nestalo. A říkal jsem si: "Aspoň si to poznám". Tak ať dělají radost!
Jarett Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Mě se líbí moc .... a na tahu rozhodně univerzální hodinky Congrats !
misoo Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 (upraveno) skrabanec je tak pol milimetra a vidno ho len ked sa on lame svetlo, takze realne pohoda (vid foto - nad 5kovym indexom), no som z toho na nervy, bo prvy pohlad automaticky ide tam a zaroven to nechapem, pretoze zafir by sa tak lahko poskrabat nemal... vyvstava otazka, ci mi tam namiesto zafiru nedali hardlex alebo ky fras smejdovy... :/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. ledna 2014 uživatelem misoo
misoo Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 nikde som s nimi neudrel, jedine co ma napada, ze pri foteni som ich polozil sklickom na stol, ktory som pred tym utrel a ofukal... nechapem...
lucid Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 skrabanec je tak pol milimetra a vidno ho len ked sa on lame svetlo, takze realne pohoda (vid foto - nad 5kovym indexom), no som z toho na nervy, bo prvy pohlad automaticky ide tam a zaroven to nechapem, pretoze zafir by sa tak lahko poskrabat nemal... vyvstava otazka, ci mi tam namiesto zafiru nedali hardlex alebo ky fras smejdovy... :/A nepřišly Ti již škráblé, mně připadá, že ho máš již na těch prvních fotkách, ale můžete to samozřejmě být jen nějaké smítko.
misoo Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 ano, teraz som na to dosiel, ze to tam uz bolo na prvych fotkach nez som fotil strojcek... kazdopadne prist skrabnute neprisli, lebo som ich hned po vybaleni dokladne cele x krat kontroloval ci nemaju nejaku vadu a nedokonalost... nech ich mozem reklamovat este nevybalene a nenosene... boli uplne vporiadku, to som si na 99,999% isty
emef Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Safír tak lehce nepoškrábeš, to by musela bejt fakt rána. Třeba to neni ani škrábanec, ale jenom nějakej nalepenej humus, to se mi stalo kolikrát, že jsem si hodinu trhal vlasy, ale pak to zmizelo. zkus to umejt
misoo Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 to ma tiez napadlo, drhol som to jak drak... stale je to tam... ale ked sa na to pozeram z uhlu a skusam to nahmatat prstom/nechtom, tak tam nic neni... je mozne ze je to nejaky prach pod sklom... fakt neviem... uz mi z toho jebe...
misoo Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 (upraveno) konecne sa mi podarila fotka na ktorej vyzeraju aspon trochu blizko skutocnosti... akurat tie odlesky su nazivo silnejsie... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. ledna 2014 uživatelem misoo
xmikes Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 moc hezké...těším se na srovnání se SARB...
misoo Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 tu to mas, SARB017 vs. SARB033 vs. SARX017 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69043-ssseiko-minizraz/
ggrand Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Gratuluji k povedeným hodinkám. Líbí se, jak je vidět posun modelů z oblekovek do takových univerzálů: SARB033->SARB021->SARX017.
misoo Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Diky za vsetky gratulacie Len pozor, SARXy su nazivo dost lestenky, maju dost lestenych ploch a aj ruky a indexy sa fest lesknu. Podla mna posobia viac oblekovo ako SARB033. Aj ked mozno by som vravel inak ak by boli na tahu...
StefanM Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Tak este takto gratulujem. Tah z nich urobi viac sportove a univerzalne hodinky. Ked kupis kvalitnu kozu, tak budes mat v podstate dvoje nove hodinky
misoo Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 (upraveno) Dikes, tak tak Upraveno 21. ledna 2014 uživatelem misoo
Toblin Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Jeste jednou gratuluji k novym Sarxum Tobe i Seiku :-)Libi se mi tvar pouzdra a jeho detaily na fotkach.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se