Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Líbí se mi nožky, které mi připomínají samuraje. Pouzdro celkove je silná stránka těch hodinek. Černý datový věnec, černý pruhovaný dial paráda. Moc mě neberou ručičky, to že jsou skeletonové, když jsou tak tenké - zbytečný overkill. Nepozdavá se obvodový kroužek s vteřinami.

Celkové vzato je to asi nejhezčí model co seiko letos na podzim uvedlo. Gratuluju.

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

halo tu chlubirna? da sa tu pochvalit aj tym, ze som si na den starych hodinkach poskrabal zafir? :mummy:  :death:

Odesláno

inac lumi v pohode, rucicky sa dali v pohode precitat a indexy uz menej, no slo to. takze pouzitelne :)

a presnost zatial cca +7s/24h

Odesláno

To jsou nádherný hodinky. V jednoduchosti je krása. Je safír hodně poškrábaný? Jestli ne, nic si z toho nedělej. Já mam takovou zkušenost, že nové věci, které jsem si hned "pokřtil" mi pak vydržely hodně dlouho a nikdy už se jim po tom "křtu" nic zásadního nestalo. A říkal jsem si: "Aspoň si to poznám". Tak ať dělají radost!

Odesláno (upraveno)

skrabanec je tak pol milimetra a vidno ho len ked sa on lame svetlo, takze realne pohoda (vid foto - nad 5kovym indexom), no som z toho na nervy, bo prvy pohlad automaticky ide tam a zaroven to nechapem, pretoze zafir by sa tak lahko poskrabat nemal... vyvstava otazka, ci mi tam namiesto zafiru nedali hardlex alebo ky fras smejdovy... :/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

nikde som s nimi neudrel, jedine co ma napada, ze pri foteni som ich polozil sklickom na stol, ktory som pred tym utrel a ofukal... nechapem... :eek:

Odesláno

skrabanec je tak pol milimetra a vidno ho len ked sa on lame svetlo, takze realne pohoda (vid foto - nad 5kovym indexom), no som z toho na nervy, bo prvy pohlad automaticky ide tam a zaroven to nechapem, pretoze zafir by sa tak lahko poskrabat nemal... vyvstava otazka, ci mi tam namiesto zafiru nedali hardlex alebo ky fras smejdovy... :/

A nepřišly Ti již škráblé, mně připadá, že ho máš již na těch prvních fotkách, ale můžete to samozřejmě být jen nějaké smítko.

Odesláno

ano, teraz som na to dosiel, ze to tam uz bolo na prvych fotkach nez som fotil strojcek... kazdopadne prist skrabnute neprisli, lebo som ich hned po vybaleni dokladne cele x krat kontroloval ci nemaju nejaku vadu a nedokonalost... nech ich mozem reklamovat este nevybalene a nenosene... boli uplne vporiadku, to som si na 99,999% isty :)

Odesláno

Safír tak lehce nepoškrábeš, to by musela bejt fakt rána. Třeba to neni ani škrábanec, ale jenom nějakej nalepenej humus, to se mi stalo kolikrát, že jsem si hodinu trhal vlasy, ale pak to zmizelo. :D zkus to umejt ;)

Odesláno

to ma tiez napadlo, drhol som to jak drak... stale je to tam... ale ked sa na to pozeram z uhlu a skusam to nahmatat prstom/nechtom, tak tam nic neni... je mozne ze je to nejaky prach pod sklom... fakt neviem... uz mi z toho jebe... :bag:

Odesláno (upraveno)

konecne sa mi podarila fotka na ktorej vyzeraju aspon trochu blizko skutocnosti... akurat tie odlesky su nazivo silnejsie...  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Gratuluji k povedeným hodinkám. Líbí se, jak je vidět posun modelů z oblekovek do takových univerzálů: SARB033->SARB021->SARX017.

Odesláno

Diky za vsetky gratulacie :)

Len pozor, SARXy su nazivo dost lestenky, maju dost lestenych ploch a aj ruky a indexy sa fest lesknu. Podla mna posobia viac oblekovo ako SARB033. Aj ked mozno by som vravel inak ak by boli na tahu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...