l3stat Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 no bohužel sem nakonec nemoh přijed to víte erice bylo nějak špatně a ted už jí nemůžu nechávat samotnou tak snad příště
New Milis Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Statistiko, dobřes udělals, není vo co stát. Je mi zle. Platil jsem?
Godin Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Platil, a tím díškem jsi servírku úplně odrovnal a ani ses nechtěl prát. A taky mě bolí hlava
Vlastimil Talanda Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 ležim jak lemra, je mi zle.
spiderer Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Vy musite bejt dobra banda podle tech komentaru "po akci"
hciq Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 s ještěrkářem je to vždy do plnejch..... kdy zase přitáhnete do Prahy?
New Milis Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 s ještěrkářem je to vždy do plnejch..... kdy zase přitáhnete do Prahy? Už se mě dělá trochu líp. Sem myslel, že ty tequily byly tak maximálně tři, ale zase jsem ztratil paměť... Do Prahy na Plzničku, určitě, někdy o prázdninách. Dám vědět, boj se nic, kamaráde.
Vlastimil Talanda Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Už se mě dělá trochu líp. Sem myslel, že ty tequily byly tak maximálně tři, ale zase jsem ztratil paměť... Do Prahy na Plzničku, určitě, někdy o prázdninách. Dám vědět, boj se nic, kamaráde. pokud by byly 3, nedělal bych
Vlastimil Talanda Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 šli jste ještě pokračovat do baru?
sonny.c Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 konečně mě začíná bejt snesitelně a mám menší okno ještě že jsem se před výkonem nadopoval http://www.antiethanol07.cz/ jinak nevím jak bych dopad i takhle mě to ráno dost bolelo
sonny.c Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Je to k něčemu? Koupil jsem to už před časem a ještě jsem se neodhodlal k použití. já myslím že to je výborná věc,nesmíš od toho čekat nějaký nesmyslný zázraky funguje to celkem obstojně a placebo efekt má taky něco do sebe
Návštěvník Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Volám Východočechy do zbraně. V tom dnešním horku mi vyschlo příšerně volátko a od neděle jsem dva týdny slaměný vdovec. Sraz?
Vlastimil Talanda Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Volám Východočechy do zbraně. V tom dnešním horku mi vyschlo příšerně volátko a od neděle jsem dva týdny slaměný vdovec. Sraz? já jsem k dispozici. Ale na následující den si beru dovolenou
New Milis Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Příští tejden to asi nevyjde Godinovi, Jeho Rekonvalescenci ani mě - zmínění dva asociálové spolu tráví volné chvíle v Tatrách a já se tam za nima asi vometu taktéž.. Jedině udělat sraz tam. Je tady jedna osoba v mé blízkosti, co by se z toho asi zvencla.
911 Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 tak konecne splnim loloHHovi prani stahnul jsem soubory z telefonu z minule akce. neco jsme popili, Milis se chytil narazeni sudu. neco jako ve Slavnostech snezenek a pak se rozdelaval ohen na grilu komunistickym fenem a HREB VECERA, ktery byl teda dopran pouze me je tady (ac se to nezda, tak sem byl tak zoufaly, ze sem se chtel vkrast Milisovi do auta, prestoze jsem nenasel klicky. nedalo se to vydrzet. musel jsem spat s radiem v usich z telefonu ) Record001.wav
Návštěvník Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Příští tejden to asi nevyjde Godinovi, Jeho Rekonvalescenci ani mě - zmínění dva asociálové spolu tráví volné chvíle v Tatrách a já se tam za nima asi vometu taktéž.. Jedině udělat sraz tam. Je tady jedna osoba v mé blízkosti, co by se z toho asi zvencla. Co tejden 4.8.-9.8.? Na konec příštího týdne jsem si naplánoval na prodlouženej víkend sólo cyklistiku Bílé Karpaty. Prej se tam pěstuje jeřáb oskeruše, ze kterýho se dělá výtečná kořavka, tak to tam jedu prozkoumat.
Návštěvník Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Record001.wav Ty vole, z tohodle mě začalo cukat spodní víčko levýho voka
spiderer Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 a HREB VECERA, ktery byl teda dopran pouze me je tady (ac se to nezda, tak sem byl tak zoufaly, ze sem se chtel vkrast Milisovi do auta, prestoze jsem nenasel klicky. nedalo se to vydrzet. musel jsem spat s radiem v usich z telefonu ) Record001.wav Ty vole tos byl nekde v divocine ne?
simon Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Co tejden 4.8.-9.8.? Na konec příštího týdne jsem si naplánoval na prodlouženej víkend sólo cyklistiku Bílé Karpaty. Prej se tam pěstuje jeřáb oskeruše, ze kterýho se dělá výtečná kořavka, tak to tam jedu prozkoumat. hele ty vaše mejdany mě začínaj zajímat...poďte udělat něco společně..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se