New Milis Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2007 No zatím vše probíhá až podezřele dobře, takže to nakonec snad alespoň na vánoční pozdrav stihnu Tak držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2007 jelikož dneš řídím, můžu přivézt, popř. odvézt - kdyžtak se hlaste na 737273952 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 12. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2007 moc pěkná hospůdka to byla a pokec ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 12. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2007 moc pěkná hospůdka to byla a pokec ještě lepší Jojo, mám tahle setkání rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Díky všem, co dorazili, bylo to fajn. Příště prosím větší účast. Ne, že by společnost Milise, I3stata a Radana nestačila, ale víc lidí = víc hodinek Takže příště v novém roce..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rar Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Taky dobrý, tak třeba v lednu (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 25. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2007 Taky dobrý, tak třeba v lednu (?) Já budu v Kocourkově do 4. ledna, takže třeba ten pátek večer v HK nebo Pardubicích by nebyl problém. Hodinky bych nějaké donesl, mám jich tu tentokrát poměrně dost (všechny kapesní například). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 25. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2007 Já budu v Kocourkově do 4. ledna, takže třeba ten pátek večer v HK nebo Pardubicích by nebyl problém. Hodinky bych nějaké donesl, mám jich tu tentokrát poměrně dost (všechny kapesní například). U mě dobrý, místo je mi jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2007 jsem pro přizpůsobím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2007 Jsem taky pro. Dáme to tentokrát U Knihomola? http://www.uknihomola.cz/ Nemůžu si pomoct, ale to Velké Náměstí v HK má zvláštní kouzlo. Tak dejte vědět a zamluvím to tam, bývá tam dost našlapáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2007 s hradcem souhlasím musí se to střídat vypadá to tam pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2007 Jsem taky pro. Dáme to tentokrát U Knihomola? http://www.uknihomola.cz/ Nemůžu si pomoct, ale to Velké Náměstí v HK má zvláštní kouzlo. Tak dejte vědět a zamluvím to tam, bývá tam dost našlapáno. Jasný, Knihomolna dobrá dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2007 Podnik "U knihomola" vypadá sympaticky. Takže pátek, 4. ledna v 1800? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2007 Podnik "U knihomola" vypadá sympaticky. Takže pátek, 4. ledna v 1800? U mě v pohodě, budu se těšit chlapci. Akorát se s váma špatně dává do trumpety, furt s tím pitem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2007 pojedu přes pardubice kdyby chtěl někdo vzít tak dejte vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2007 zítra to zamluvím. to Milis : nebudu řídit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2007 (upraveno) 4.ledna v pátek v 18.00hod. setkání v restauraci U Knihomola v Hradci Králové stůl zamluven na CHRONOMAG těším se na hojnou účast http://www.uknihomola.cz/ Upraveno 27. prosince 2007 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 pojedu přes pardubice kdyby chtěl někdo vzít tak dejte vědět Ahoj jestli pojedeš přes Pardubice i cestou z Hradce, tak já bych se svezl, ať nemusím cucat to Pito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 jo určitě pojedu a v autě je mýsta dost jestli tě neurazí moje schnílí uno možná si pujčím jiný to moje je fakt dezolát pošli mi do pátku sms a já ti pak zavolám a domluvíme se kde bych tě nabral tel.777 034 384 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 jo určitě pojedu a v autě je mýsta dost jestli tě neurazí moje schnílí uno možná si pujčím jiný to moje je fakt dezolát pošli mi do pátku sms a já ti pak zavolám a domluvíme se kde bych tě nabral tel.777 034 384 Nabírat mě nemusíš, svezl bych se jen cestou do Pardubic. Ač pardubák, pracuji v Hradci, takže ráno mě vezme někdo z kolegů a večer z hospy bych se svezl s tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se