New Milis Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 no to není špatnej nápad já s tím problém nemám nahoď datum a mýsto milis se určitě přihlásí Co mám dělat? Kdy mám kde bejt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 (upraveno) nemám nahoď datum a mýsto Teda, už jsem tu viděl spoustu gramatických chyb, ale "mýsto" je asi největší prasárna Upraveno 4. března 2008 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 čtvrtek 13.3. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 Teda, už jsem tu viděl spoustu gramatických chyb, ale "mýsto" je asi největší prasárna on to stat zkouší a zkouší....dokud se někdo nechytí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 on to stat zkouší a zkouší....dokud se někdo nechytí Takže jsem za vola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 Takže jsem za vola? v žádném případě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 (upraveno) v žádném případě Vy tam, ve VČ, musíte být veselá kopa Upraveno 4. března 2008 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 Vy tam, ve VČ, musíte být veselá kopa smile.gif tak jse někdy na nás přijeď podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 v žádném případě Statistiko, já ti říkal, že to jednou praskne, já ti to říkal! Jinak 13.3. jsem připraven k zásahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 čtvrtek 13.3. ? za mě teda pokud mužu bych radši 12.3. protože v patek jdu do práce abych se tam nemotal jak house Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 (upraveno) Já 12. nemůžu. Tak si nedáš dvanáct piv ale třeba jen osm, ne? Upraveno 5. března 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 (upraveno) Já 12. nemůžu. Tak si nedáš dvanáct piv ale třeba jen osm, ne? to by bylo takový polovičatý řešení a ty ja nemám moc rád ale když nemužeš tak to snad překousnu.... Upraveno 5. března 2008 uživatelem sonny.c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 jo počítám s tím dorazím a kam teda ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 Je já 13. taky nemůžu, čtvrtky nebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 (upraveno) Je já 13. taky nemůžu, čtvrtky nebrat ajo, ty máš vlastně ty čtvrteční dýchánky..... a co pátek 14.3.? Upraveno 8. března 2008 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 (upraveno) no já v pátek taky můžu nic jinýho ste snad ani nečekali ale sonny.c zase říkal že je v práci snad nemá celí den nebo to odložit až na další týden Upraveno 8. března 2008 uživatelem l3stat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 no já v pátek taky můžu nic jinýho ste snad ani nečekali ale sonny.c zase říkal že je v práci snad nemá celí den nebo to odložit až na další týden taky řešení, ale jak tě znám, to nevydržíš...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 pátek je v pohodě,teď jen vybrat místo a čas předpokládám to budou Pardubice nějaké návrhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2008 taky řešení, ale jak tě znám, to nevydržíš...... no bylo by to sice na mě dost drastický ale nějak bych to překous tak at se jestě vyjádří další účastníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2008 Pátek dobrej, Pardubice ještě lepší, tak to naplánujte a já udělám, co mi řeknete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se