monsieur Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2007 začátek je v 19hod. Díky, přehlídnul jsem změnu. Pokud mi to vyjde, tak dorazím po osmé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2007 Pokud mě to vyjde, tak bych se zastavil. Co pokusit se pozvat PRIMA? Vcelku rád bych zkouknul nové výtvory od Eltonu, hlavně nové letecké hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2007 Tak menší změna, doufám, že s dostatečným časovým předstihem. Bedna je fakt \"bedna\" a to prostředí se mi opravdu nelíbilo. Takže na čtvrtek 19hod. je zarezervován stůl v nekuřácké části restaurace U rytíře ( je to skoro naproti zmiňované knihomole i bedně), Velké nám. 144, HK. bližší info zde: www.u-rytire.cz Stůl je zamluven na jméno Klikar. Budu se těšit.. OK - dorazim tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 Tak bohužel v týdnu já nestíhám. Čekal jsem nějaký termín o víkendu, ale tento bych také stejně nemohl:( hodně práce . Dobře se bavte a třeba někdy příště o víkendu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 To jste na mě hoši nějak rychlí,ale ja jse nějak pokusím dostavit (je to tak na půl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monsieur Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2007 Vypadá to dobře - měl bych stihnout 19:00. Parkovat se dá na Malém náměstí nebo je to lepší jinde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2007 Malý je asi pořáad rozkopaný, musíš nahoru na Velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2007 Chtěl bych poděkovat všem, kdo si včera večer udělali čas a dorazili na první setkání příznivců Chronomagu v Hradci Králové. Zůčastnili se:Godin, Milis, monsieur, BUBÁK, PEtrS Těším se na další setkání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2007 Chtěl bych poděkovat všem, kdo si včera večer udělali čas a dorazili na první setkání příznivců Chronomagu v Hradci Králové. Zůčastnili se:Godin, Milis, monsieur, BUBÁK, PEtrS Těším se na další setkání... Jojo pánové, díky za pěkný večer a těším se na další opakování. Milis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2007 I já děkuji za příjemný odpočinkový večer, strávený v kruhu podobně postižených lidí. Doufám, že nejpozději příští měsíc zase něco podobného spácháme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2007 Vyborne jsem se bavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2007 Parádní večer, výborná atmosféra, super pokec. :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monsieur Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2007 Výborné posezení a fajn diskuse - nejen k časoměrným zařízením To milosklikar: Díky za nápad a realizaci - výběr prostředí zcela odpovídal unikátnosti vznikající tradice To "všichni zúčastnění": Těším se na další akci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2007 (upraveno) Tak pánové, měsíc utekl jak voda. Navrhuji repete. Stejné místo, možná vzhledem k počasí zahrádka, a hlavně, "výzbroj" s sebou. Minule byl svědomitý tuším BUBÁK a přinesl pár kousků na ukázku. Navrhuji čtvrtek. Jo a jsem poučen, nechám se přivézt i odvézt. Pito je pořád jenom pito.... Upraveno 11. června 2007 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 Já se určitě hlásím, jen bych navrhnul nepatrně dřívější čas, co třeba 17:00, abych si to trochu užil, protože poslední vlak do Pardubic mi jede okolo 22:30. Ale přinejhorším pojedu zase autem a budu lámat rekordy v pití pita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Tak to vypadá Godine, že to asi budeme muset posunout. Co se děje? To jste všichni na zahrádkách a nečtete Chronomag? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 No ve dvou to asi nemá cenu, tak někdy next week. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 Tak tohle domlouvání jsem trochu přehlíd.. Hlásím se samosebou taky, akorát že zejtra odjíždím na dovolenou a vrátím se napřestýden. Tak by se hodil spíš next next week, ale na mě ohled až zas tak neberte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 Já myslím, že na tebe počkáme, bez houpající se sekyry by to nebylo ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 jsem taky pro, tak až se vrátíš, dej o sobě vědět a slezem se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se