911 Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 lolohh si byl koupit vcera kudly sikovny to on je- prsty mu vsechny zrudly doktori ted prisivaji clanky k sobe par mu jich jeste zustava v plechove nadobe co teprve az objevi vlakno - zbrane vsechny tu postrili odhodlane protoze nebude mit zaplaceny dane
911 Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 tak jdu zkontrolovat skody a vlastne nic. celkem plodna diskuze
pete Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 911 napsal: tak jdu zkontrolovat skody a vlastne nic. celkem plodna diskuze No hochu, pár přežbleptů je, ale to je v normě Po srazu s námi by to mělo být podobné.
911 Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 pete napsal: No hochu, pár přežbleptů je, ale to je v normě Po srazu s námi by to mělo být podobné. nasi prazske sekci stacila chata, kdy sme se rano vzbudili ze budeme jako prvni vstavat a vase vychodni vetev se uz valela asi 2 hodiny venku na slunicku s pulitrama nicmene, pokud tam nekdo na otocku z pha pojede, tak bych i dorazil na panaka zkusim lolohha
lolohh Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 911 napsal: nasi prazske sekci stacila chata, kdy sme se rano vzbudili ze budeme jako prvni vstavat a vase vychodni vetev se uz valela asi 2 hodiny venku na slunicku s pulitrama nicmene, pokud tam nekdo na otocku z pha pojede, tak bych i dorazil na panaka zkusim lolohha Díky za básničku. Už jí mám v deníčku! Nechce se mi jet na pivo 100 km... A ještě ke všemu řídit
911 Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 lolohh napsal: Díky za básničku. Už jí mám v deníčku! Nechce se mi jet na pivo 100 km... A ještě ke všemu řídit budes ridit jenom zpatky. no basnicka...ja radsi uz nebudu chvili pit
Godin Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Já teda asi rozhodně přijdu, hradečáky svážím v 17:00.
pete Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Godin napsal: Já teda asi rozhodně přijdu, hradečáky svážím v 17:00. No a já je mohu odvezt... Budou-li chtít
New Milis Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 pete napsal: No a já je mohu odvezt... Budou-li chtít No, Pete, ty mě naštěstí umíš odvézt, i když nechci - zatím i bez omráčení.
pete Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 New Milis napsal: No, Pete, ty mě naštěstí umíš odvézt, i když nechci - zatím i bez omráčení. Já vím, ještěže mě hoši máte :-)
arnold Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Vážení pánové, nevadilo by Vám, kdyby na chvíli dorazil na sraz ctěné východočeské buňky do Pardubic i jeden skoro nový člen? Že bych si udělal malý výlet na jednu kávu....
Návštěvník Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 arnold napsal: Vážení pánové, nevadilo by Vám, kdyby na chvíli dorazil na sraz ctěné východočeské buňky do Pardubic i jeden skoro nový člen? Že bych si udělal malý výlet na jednu kávu.... jasně arnolde, jen doufám, že tvůj druhej nick není švarcenegr. Milis by byl nakrknutej, že by neměl největší svaly u stolu
arnold Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Roman I. napsal: jasně arnolde, jen doufám, že tvůj druhej nick není švarcenegr. Milis by byl nakrknutej, že by neměl největší svaly u stolu Díky.. Ne, to rozhodně není , ten nick vznikl jinak - je to jméno našeho psa (tj. malý pes s velkým jménem). Takže zítra v 18 hod v Pardubicích u St. Patrika nebo jak se to jmenuje? A kde to je?
Návštěvník Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 (upraveno) arnold napsal: Díky.. Ne, to rozhodně není , ten nick vznikl jinak - je to jméno našeho psa (tj. malý pes s velkým jménem). Takže zítra v 18 hod v Pardubicích u St. Patrika nebo jak se to jmenuje? A kde to je? Ne, ne je to restaurace na Haldě http://www.nahalde.cz/ Ještě abys nás poznal. To jsme byli jednou na výletě. Schválně jestli uhodneš, kteří dva členové naší buňky rádi pózují fotografům. Upraveno 7. října 2009 uživatelem Roman I.
arnold Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Díky, Haldu znám, tam už jsem byl ! Díky za kontakt . No asi neuhodnu, třeba na to přijdu na místě, až Vás trochu poznám:). Mirek
New Milis Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 Roman I. napsal: jasně arnolde, jen doufám, že tvůj druhej nick není švarcenegr. Milis by byl nakrknutej, že by neměl největší svaly u stolu Jo, já s těma svejma špejlema se spíš bojím, kdy mě někdo novej za ty moje blbý kecy sestřelí.
Návštěvník Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 Vemte si na sraz čistý ponožky, umejte si nohy a uši, ať neděláme vostudu. Pete si vostříhá ty vokousaný nehty. Přijede delegace až z Prahýýý.
Viktor Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 Nestraš. Snad to najdu, v tom městě perníku.
pete Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 Roman I. napsal: Vemte si na sraz čistý ponožky, umejte si nohy a uši, ať neděláme vostudu. Pete si vostříhá ty vokousaný nehty. Přijede delegace až z Prahýýý. Nekecej! A víme kdo? Nebo jen Mr. Viktor? Kdyby přijel i zbytek tak k ostříhání nechtů přidám opláchnuté inhouse turbo Jinak mojí fotku jsi sem dávat fakt nemusel. Já vím že jsem neměl strkat hlavu k tobě do okénka, ale tohle jsi už vážně přehnal. Teď se nás arnold schwrzenegger bude trošku bát a dá nám po čuni
arnold Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 Roman I. napsal: ...... že Bůh mi dal možnost strávit večer s moudrým, ušlechtilým, noblesním a veskrze krásným člověkem Už se na Vás těším !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se