Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Doporučené příspěvky

Odesláno

lolohh si byl koupit vcera kudly

sikovny to on je- prsty mu vsechny zrudly

doktori ted prisivaji clanky k sobe

par mu jich jeste zustava v plechove nadobe

co teprve az objevi vlakno - zbrane

vsechny tu postrili odhodlane

protoze nebude mit zaplaceny dane :D

Odesláno
  911 napsal:
tak jdu zkontrolovat skody a vlastne nic. celkem plodna diskuze

No hochu, pár přežbleptů je, ale to je v normě ;) Po srazu s námi by to mělo být podobné. :thumbsup_anim:

Odesláno
  pete napsal:
No hochu, pár přežbleptů je, ale to je v normě ;) Po srazu s námi by to mělo být podobné. :thumbsup_anim:

nasi prazske sekci stacila chata, kdy sme se rano vzbudili ze budeme jako prvni vstavat a vase vychodni vetev se uz valela asi 2 hodiny venku na slunicku s pulitrama :) nicmene, pokud tam nekdo na otocku z pha pojede, tak bych i dorazil na panaka :) zkusim lolohha

Odesláno
  911 napsal:
nasi prazske sekci stacila chata, kdy sme se rano vzbudili ze budeme jako prvni vstavat a vase vychodni vetev se uz valela asi 2 hodiny venku na slunicku s pulitrama :) nicmene, pokud tam nekdo na otocku z pha pojede, tak bych i dorazil na panaka :) zkusim lolohha

Díky za básničku. Už jí mám v deníčku!

Nechce se mi jet na pivo 100 km... A ještě ke všemu řídit :)

Odesláno
  lolohh napsal:
Díky za básničku. Už jí mám v deníčku!

Nechce se mi jet na pivo 100 km... A ještě ke všemu řídit :)

budes ridit jenom zpatky. :D no basnicka...ja radsi uz nebudu chvili pit :)

Odesláno

Vážení pánové,

nevadilo by Vám, kdyby na chvíli dorazil na sraz ctěné východočeské buňky do Pardubic i jeden skoro nový člen? Že bych si udělal malý výlet na jednu kávu...:).

Odesláno
  arnold napsal:
Vážení pánové,

nevadilo by Vám, kdyby na chvíli dorazil na sraz ctěné východočeské buňky do Pardubic i jeden skoro nový člen? Že bych si udělal malý výlet na jednu kávu...:).

jasně arnolde, jen doufám, že tvůj druhej nick není švarcenegr. Milis by byl nakrknutej, že by neměl největší svaly u stolu :)

Odesláno
  Roman I. napsal:
jasně arnolde, jen doufám, že tvůj druhej nick není švarcenegr. Milis by byl nakrknutej, že by neměl největší svaly u stolu :)

Díky.. Ne, to rozhodně není :sad01_anim: , ten nick vznikl jinak - je to jméno našeho psa (tj. malý pes s velkým jménem).

Takže zítra v 18 hod v Pardubicích u St. Patrika nebo jak se to jmenuje? A kde to je?

Odesláno (upraveno)
  arnold napsal:
Díky.. Ne, to rozhodně není :sad01_anim: , ten nick vznikl jinak - je to jméno našeho psa (tj. malý pes s velkým jménem).

Takže zítra v 18 hod v Pardubicích u St. Patrika nebo jak se to jmenuje? A kde to je?

Ne, ne je to restaurace na Haldě http://www.nahalde.cz/

Ještě abys nás poznal. To jsme byli jednou na výletě. Schválně jestli uhodneš, kteří dva členové naší buňky rádi pózují fotografům.

post-1551-1254951668.jpg

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno
  Roman I. napsal:

Jo, já s těma svejma špejlema se spíš bojím, kdy mě někdo novej za ty moje blbý kecy sestřelí.

Odesláno

Vemte si na sraz čistý ponožky, umejte si nohy a uši, ať neděláme vostudu. Pete si vostříhá ty vokousaný nehty.

Přijede delegace až z Prahýýý. :)

Odesláno
  Roman I. napsal:
Vemte si na sraz čistý ponožky, umejte si nohy a uši, ať neděláme vostudu. Pete si vostříhá ty vokousaný nehty.

Přijede delegace až z Prahýýý. :)

Nekecej! A víme kdo? Nebo jen Mr. Viktor? Kdyby přijel i zbytek tak k ostříhání nechtů přidám opláchnuté inhouse turbo ;)

Jinak mojí fotku jsi sem dávat fakt nemusel. Já vím že jsem neměl strkat hlavu k tobě do okénka, ale tohle jsi už vážně přehnal. Teď se nás arnold schwrzenegger bude trošku bát a dá nám po čuni :)

Odesláno
  Roman I. napsal:
...... že Bůh mi dal možnost strávit večer s moudrým, ušlechtilým, noblesním a veskrze krásným člověkem

Už se na Vás těším :thumbsup_anim: !

post-8235-1254995073.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...