pete Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Co chceš probírat na Velikonocích? Hodinkám stejně jako já h...o rozumíte, tak jaké info? Přijdu kdykoli Já jsem neřekl, že mě zajímají hodinky, spíše zákulisní klepy...kdo, kolik, s kým A Velikonove se týkají nás horalů a ty jsi se nenominoval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Já jsem neřekl, že mě zajímají hodinky, spíše zákulisní klepy...kdo, kolik, s kým A Velikonove se týkají nás horalů a ty jsi se nenominoval.... aha, tak to jo... přijdu kdykoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Dostal jsem nápad od příštího pátku do velikonočního pondělí budeme Godin, Pete a já s rodinami v Rokytnici nad Jizerou. Nechcete udělat výpravu? Někdo by sice musel řídit, ale možná by to mohla být příjemná změna..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 A sakra! To byl tedy nápad!!! V každém případě budeme na horách v níže uvedeném hotelu... http://www.hotelhelena.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 A sakra! To byl tedy nápad!!! V každém případě budeme na horách v níže uvedeném hotelu... http://www.hotelhelena.cz/ když von Soňák v autě zvrací, když moje děti bijou jiné děti, když moje žena se hádá s jinými ženami, když Milisák by si chtěl vzít do auta kocoura a vodku s feferonkami. Homolkovi nepřijedou. Víte moji milí, co se se mnou děje příští víkend. Obraz Hieronyma Boscha se zhmotní. Rodinná oslava narozenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Rodinná oslava, jo? To vidím spíš na třetí díl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 když von Soňák v autě zvrací, když moje děti bijou jiné děti, když moje žena se hádá s jinými ženami, když Milisák by si chtěl vzít do auta kocoura a vodku s feferonkami. Homolkovi nepřijedou. Víte moji milí, co se se mnou děje příští víkend. Obraz Hieronyma Boscha se zhmotní. Rodinná oslava narozenin Oslava bude parádní, i když myslím, že bude podle jiného umělce. Ten chlapík v černém, na obrazu téměř uprostřed jako by ti z oka vypadl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Oslava bude parádní, i když myslím, že bude podle jiného umělce. Ten chlapík v černém, na obrazu téměř uprostřed jako by ti z oka vypadl... Jseš starej důvěřivej dobráckej vůl a každýmu naletíš Někdo to přemaloval... Původně to vypadalo takhle nebo spíš takhle anebo vlastně takhle (já jsem ten otočený zády) A vůbec, mám zvýšenou teplotu, doplazil jsem se počítači, bych si na něm pustil Toulky českou minulostí a vy si mě takhle dobíráte. Šmejdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Jo panáček má rýmičku ! Na té poslední fotce je spíš jeden náš místní známý - spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Jo panáček má rýmičku ! Na té poslední fotce je spíš jeden náš místní známý - spiderer Co by dělal mezi holkama? To bude někdo jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Co by dělal mezi holkama? To bude někdo jiný. Takže jsem se zase spletl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Takže jsem se zase spletl? Předtím jo, teď jsi to trefil. Jen jestli se nebude zlobit, žes mu na fotce uřízl toho kohouta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Já použil tu fotku z naší návštěvy v Praze Což bychom mimochodem mohli konečně zopakovat. Jen se nepamatuji jméno toho druhého fešáka... vypadá trošku jako lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Já použil tu fotku z naší návštěvy v Praze Což bychom mimochodem mohli konečně zopakovat. Jen se nepamatuji jméno toho druhého fešáka... vypadá trošku jako lolohh To ste byli v tureckých lázních, ne? Ještě že jsem nejel...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 To ste byli v tureckých lázních, ne? Ještě že jsem nejel...... Ne, normálně na Václaváku... Kam jinam by nás mohli Pepíci vzít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Já použil tu fotku z naší návštěvy v Praze Což bychom mimochodem mohli konečně zopakovat. Jen se nepamatuji jméno toho druhého fešáka... vypadá trošku jako lolohh Máš štěstí, že jsem ožrlej a vůbec nevím, o čem píšeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Dal jsem to i do humoru, ale pro vás repete http://en.tackfilm.se/?id=1269696931843RA71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2010 Tak chlapci, začněme plánovat srázek. Ať se přihlásí ten beznohej, kdy může dorazit a mohli bychom to udělat u Lva v Hradci. tam je bezbariérovej vstup . Hlavně rychle, než si to zase urve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2010 Tak chlapci, začněme plánovat srázek. Ať se přihlásí ten beznohej, kdy může dorazit a mohli bychom to udělat u Lva v Hradci. tam je bezbariérovej vstup . Hlavně rychle, než si to zase urve. souhlas... jinak dobrý sou i sušený achilovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2010 S tebou se, Miloši, vůbec nebudu bavit a rovnou Godinovi říkám, že U Lva tak cca někdy v tejdnu od 26 nejdřív... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se