mlsoun1 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 6 hodinami, mlsoun1 napsal: Vím, že závist je hrozná, ale vůbec mi to nejde Vám nezávidět! Kdyby to nebyly gmt…..tak bych měl klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna @FantasticFabiozde si ty-tikáme kolego.Tož nejsi sám,byla doba kdy jsem taky záviděl určité kousky.Ale postupem času jsem si je koupil a pořádně ponosil.Teď se třeba rýsuje letitá choutka na letecké IWC,které jsem záviděl mnoha kolegům.Nevýhodou je,že musím zase něco pustit,ale nikoliv tento kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Před hodinou, mlsoun1 napsal: @FantasticFabiozde si ty-tikáme kolego.Tož nejsi sám,byla doba kdy jsem taky záviděl určité kousky.Ale postupem času jsem si je koupil a pořádně ponosil.Teď se třeba rýsuje letitá choutka na letecké IWC,které jsem záviděl mnoha kolegům.Nevýhodou je,že musím zase něco pustit,ale nikoliv tento kousek Jasně , tykání - tikání je mi bližší to nevadí, tento kousek ať zůstane tam kde je , obávám se , že bych stejně neměl volný střelivo…..kdyby se náhodou objevil v prodejitakže i tato odpověď mě těší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 25 minutami, FantasticFabio napsal: Jasně , tykání - tikání je mi bližší to nevadí, tento kousek ať zůstane tam kde je , obávám se , že bych stejně neměl volný střelivo…..kdyby se náhodou objevil v prodejitakže i tato odpověď mě těší Jsou jediné v ČR a věř mi, že zůstanou na Moravě,neboť je mám rád, jsou krásné a neprodejné 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Ještě otázka, jsou to stále ty, které začaly toto vlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Ano,před devíti lety jsem je koupil od Fura a jsou to pořád ty samé.Sháněl jsem ještě jedny,ale prvních 50 je u pilotů dané letky a druhých 50 mezi lidmi.Možná se jednou objeví někde,ale je to o sledování i cizích hodinkových fór a ebay.Ale tam jsou,byly pouze základní Albatrosy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Albatrosy jsou fajn,ale ta jedna z prvních verzí má mizernou lumi,jinak perfektní hodinky, krátké nožky,super stroj. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 12 hodinami, bohus76 napsal: Albatrosy jsou fajn,ale ta jedna z prvních verzí má mizernou lumi,jinak perfektní hodinky, krátké nožky,super stroj. Hold je to základ Bohušu,ale jsem rád,že se je podařilo sehnat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 13 hodinami, mlsoun1 napsal: Ano,před devíti lety jsem je koupil od Fura a jsou to pořád ty samé.Sháněl jsem ještě jedny,ale prvních 50 je u pilotů dané letky a druhých 50 mezi lidmi.Možná se jednou objeví někde,ale je to o sledování i cizích hodinkových fór a ebay.Ale tam jsou,byly pouze základní Albatrosy. Díky za odpověď! Soudě podle prvních a tvých obrázků, mají něco za sebou…. Viz vnitřní okraj vložky lunety. Prošly asi náročnější opravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Před hodinou, FantasticFabio napsal: Díky za odpověď! Soudě podle prvních a tvých obrázků, mají něco za sebou…. Viz vnitřní okraj vložky lunety. Prošly asi náročnější opravou. Není za co.Tak jsem již koupil.Kolega mi říkal, než je prodával, že je měl u moře a pod lunetu se dostalo zrnko písku a jak s ní otočil, tak to dopadlo tak jak to vidíš. Zvažoval jsem, že bych nechal udělat novou lunetu na zakázku přes Onyx,ale 12-15 tis. za ni nedám.Dokážu přežít jak ty hodinky vypadají.I těch škrábanců co přibilo.Max. je vyčistím sprchovým gelem s kokosovým mlékem jako každý kousek a jedeme dále.Hodinky jsou od toho aby se nosily, tak ať si zvykají na drsný život 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 8 minutami, mlsoun1 napsal: Není za co.Tak jsem již koupil.Kolega mi říkal, než je prodával, že je měl u moře a pod lunetu se dostalo zrnko písku a jak s ní otočil, tak to dopadlo tak jak to vidíš. Zvažoval jsem, že bych nechal udělat novou lunetu na zakázku přes Onyx,ale 12-15 tis. za ni nedám.Dokážu přežít jak ty hodinky vypadají.I těch škrábanců co přibilo.Max. je vyčistím sprchovým gelem s kokosovým mlékem jako každý kousek a jedeme dále.Hodinky jsou od toho aby se nosily, tak ať si zvykají na drsný život Ještě jednou díky moc za odpověď! Jsou ve správných rukách!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna V 2. 1. 2025 v 13:03, mlsoun1 napsal: Není za co.Tak jsem již koupil.Kolega mi říkal, než je prodával, že je měl u moře a pod lunetu se dostalo zrnko písku a jak s ní otočil, tak to dopadlo tak jak to vidíš. Zvažoval jsem, že bych nechal udělat novou lunetu na zakázku přes Onyx,ale 12-15 tis. za ni nedám.Dokážu přežít jak ty hodinky vypadají.I těch škrábanců co přibilo.Max. je vyčistím sprchovým gelem s kokosovým mlékem jako každý kousek a jedeme dále.Hodinky jsou od toho aby se nosily, tak ať si zvykají na drsný život Pane učiteli, okamžitě si to oprav nebo dostaneš pětku červenější než Mírov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna I mistr tesař se utneA propo,učím chemii,matiku a fyziku,nikoliv češtinu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Ale jo,kaju se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna (upraveno) V 2. 1. 2025 v 13:03, mlsoun1 napsal: Upraveno 3. ledna uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se