mlsoun1 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami AR je pořád luxusní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami Já myslím, že bys měl už dostat nějaké ocenění. S těmahle hodinkami, tu každodenně spamuješ už od roku 2016. To by jeden nevydržel. 1 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami před 5 minutami, YPO napsal: Já myslím, že bys měl už dostat nějaké ocenění. S těmahle hodinkami, tu každodenně spamuješ už od roku 2016. To by jeden nevydržel. To by nebylo špatné Každý den to není,každý den mám mé milované LHC.Ale mohu říct,že toto jsou ty pravé doživotní hodinky na které jsem natrefil a jsem s nimi nadmíru spokojený.Už když jsem je poprvé spatřil,tak jsem jim propadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami (upraveno) před 5 minutami, mlsoun1 napsal: To by nebylo špatné Každý den to není,každý den mám mé milované LHC.Ale mohu říct,že toto jsou ty pravé doživotní hodinky na které jsem natrefil a jsem s nimi nadmíru spokojený.Už když jsem je poprvé spatřil,tak jsem jim propadl Já to respektuju a jsem rád, že máš stále radost, ale když si občas odpočineš, tak se radost znásobí. Upraveno před 21 hodinami uživatelem YPO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami před 21 minutami, YPO napsal: Já to respektuju a jsem rád, že máš stále radost, ale když si občas odpočineš, tak se radost znásobí. Budu na to myslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami před 1 hodinou, YPO napsal: Já myslím, že bys měl už dostat nějaké ocenění. S těmahle hodinkami, tu každodenně spamuješ už od roku 2016. To by jeden nevydržel. Je to rebel, prudič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se