gas Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Davco kua napis tam aji me, ja se v tom motam .. dik
Chosef76 Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 (upraveno) Děkuji, přes únavu jsem pochopil. Objednávka odeslána. Upraveno 26. února 2014 uživatelem Chosef76
financ Odesláno 26. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2014 (upraveno) Kdo je lama, napiště mi SZ co chcete objednat a já Vám pošlu upravený excelovský subor :-) Upraveno 26. února 2014 uživatelem financ
Chosef76 Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Kdo je lama, napiště mi SZ co chcete objednat a já Vám pošlu upravený excelovský subor :-)woe !
doktor584 Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 Zdarec, nevím jestli to někdo hlídá,ale já jsem odeslanej do Eltonu(číslo 29).Pokud ne tak jen informace
sibirnaya Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 ja tomu nerozumim, ale financ to za me urcite rad vyplni
financ Odesláno 28. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2014 To pohlídá Elton. Já dostanu feedback kdo chybí a pak sem vyvěsím hříšníky.Strojky a zálohy by mohly být v Eltonu do 15.3., pak to začnu popohánět
kerob Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 ja cekam na strojek od Honzy,psal ze je to na ceste, az da vedet, uhradim a vyzvednu od nej a pak sofort pres Panskou posilam stroj a .xls via ing. K. Snad budu stihat.
Honza.manta Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Stroje zítra odnesu do Pánské pasáže všechny najednou. Čekáš marně - to jsme se asi nepochopili.
hirsch Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Stroje zítra odnesu do Pánské pasáže všechny najednou. Čekáš marně - to jsme se asi nepochopili.Paráda, díky moc , takže ve čtvrtek zašlu soubor xls do Eltonu, to by mělo být tak akorát...
Honza.manta Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Úplně jsem zapomněl - v úterý odevzdáno 13 strojků se jmény a čísly v limitce v Pánské pasáži. To jest devět kusů, které šly přese mne a čtyři které mi Valjoux přidal navíc. Ten pamflet pro pí Krskovou už mám vyplněný a během víkendu jí to pošlu. Tím doufám budu mít ukončenu první fázi.
Bob Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Diky za muj stroj Honzo :-) ja uz formular poslal, snad spravne vyplneny ...
kerob Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Úplně jsem zapomněl - v úterý odevzdáno 13 strojků se jmény a čísly v limitce v Pánské pasáži. To jest devět kusů, které šly přese mne a čtyři které mi Valjoux přidal navíc. Ten pamflet pro pí Krskovou už mám vyplněný a během víkendu jí to pošlu. Tím doufám budu mít ukončenu první fázi.Jeste jednou Ti Honzo dekuji, penizky poslany.
jovani Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 ups :shock: bolo treba vypisat nejaky formular? Honzo dik Ti patri aj odo mna
financ Odesláno 5. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2014 (upraveno) Pro pripomenuti postuphttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69261-limitka-pr Z tabletu mi to nejde zkontrolovat :-( , proste o stranku zpatky v tomhle vlakne. Upraveno 5. března 2014 uživatelem financ
hirsch Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Tak, peníze už doufám v pořádku dorazily, právě jsem odeslal vyplněný objednávkový formulář do Eltonu, teď už zbývá jen čekat a TĚŠIT SE. Ještě jednou díky všem, kdo se aktivně podíleli na této akci.
JZED Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Ahoj, jen takovej dotaz. Strojek jsem dával do Pánský pasáže minulý týden v pátek a stejně tak posílal i vyplněný formulář. Zatím jsem ale nedostal zálohovku. Možná jsem to někde propás, Davide, ty zálohovky pak bude Elton všem posílat najednou? Nerad bych aby se pak čekalo na mně. Dík
Bob Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Ja taky zalohovku zatim nedostal, asi to poslou najednou
jovani Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 ups, v piatok musim na ten subor mrknut
Borodov Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Zdravim vsechny,dnes jsem byl v Elton (kvuli necemu jinemu nez tato limitka) a pani Krskova me poprosila abych vyridil toto. Zalohove faktury bude pani Krskova rozesilat vsem, az nasledne co obdrzi od vsech strojky a vyplnene formulare.Prosi o trpelivost, ale neni v jejich silach resit komunikaci s kazdym zvlast. Bude to resit najednou. Ma "na stole" i jine projekty, kterym se venuje. Zasveceni vedi... ps: Strojky podane Honzou jsou jiz v Eltonu a prochazi vstupnimi testy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se