zpejcel Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Po dnešním velice příjemným setkání s NIGHTinGALE a grgou v Olomóci jsme se s grgou domluvili, že by bylo fajn, kdybychom si všichni občas vyměnili nějaké ty fotky a případné dojmy ze vzájemných schůzek členů chronomagu Rád bych tedy začal jedním zásadním prohlášením, kterého jsme s "GALEm" byli svědky: "Tyhle ty Poljoty jsou poslední hodinky, které kupuju." řekl "grga_pitic" ihned po tom, co se nám chlubil, že konečně našel hodinky svého srdce (Olech&Wajs) a ztratil tak nutkání kupovat další ... ... samozřejmě následovala věta "kolik tedy chceš za ty Poljoty ?" ... A TAKHLE VZNIKLO ONO PROHÁŠENÍ - zde je odkaz na zvukový záznam - bohužel jsem jej nahrával telefonem, tudíž jej umí přehrát opět jen NOKIA MULTIMEDIA PLAYER (pokusim se najít nějaký konvektor do MP3 či WAV) http://www.pejcelovi.com/hodinky/grga.amr samozřejmě následovala fotka přešťastného grgy a jeho "posledních hodinek" !
NIGHTinGALE Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Ten software vlastním a pouštím si to pořád dokola. Grga to řekl tak upřímně, že mu to fakt věřím
zpejcel Odesláno 12. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Ja bych tomu strasne rad veril - jsem zvedavy jak dlouho mu to vydrzi
NIGHTinGALE Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Jsem si vzal kvůli němu schválně tričko s obrovskou rudou hlavou ďábla a nápisem: "GOD IS BUSY. CAN I HELP YOU?" Takže podlehnout vskutku musel
vor Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Já bych chtěl to tričko . http://cgi.ebay.com/X-Large-God-is-Busy-Ca...1QQcmdZViewItem
NIGHTinGALE Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Já bych chtěl to tričko . http://cgi.ebay.com/X-Large-God-is-Busy-Ca...1QQcmdZViewItem To moje je hezčí a značkové S velmi kvalitním potiskem. Fajn stretchový materiál. Od firmy Gorilla. Ve Vídni jsem ho koupil v kamenném obchodě za cca. 35 EUR. Ale neřeknu kde
Návštěvník tolja Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Tak z tohoto prohlášení se Grgo nevykroutíš =D
elloco Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Dne 13.5. se na letišti v Prostějově sešli pánové: falkkon, krteček, foundryman, vor, honda a elloco.
X-Bob Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 kde máte hoši motorky???!! Kde je foto?
elloco Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 X-Bobe, ty mi ani nenecháš sníst večeři.. Bohužel ne všichni přijeli na motorce a honda tam byl jaksi "en passant "
Foundryman Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Děkuji všem účastníkům za velice příjemné setkání, doufám, že se bude opakovat
NIGHTinGALE Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 .... a tyto hodinky: Stydím se, ale poznal jsem jen ty Primky a Brajtle Co je zač, ten zbytek???
Foundryman Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 RTL, BWC, Aviator a Poljot Flight Captain.
Kid_A Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 .... a tyto hodinky: pánové, co to je za kouzelné duo hodinek s hnědými pásky? A ten poslední chronograf?
NIGHTinGALE Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 RTL, BWC, Aviator a Poljot Flight Captain. Já poznal dvoje, tys uvedl 4. Jedny tedy ještě chybí... Hodinek bylo 7, pánů 6. Kdo tam měl dvoje?
Foundryman Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 RTL jsou dvoje - ty s hnědými pásky. Oboje Falkkonovy. Jeden Unitas, jedna ETA.
elloco Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Špatná úvaha. Jeden z pánů nepoložil hodinky na stůl....
Foundryman Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Jo, pravda. Falkkon měl troje Kdo je připraven, není zaskočen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se