Sedlin Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Vážení kolegové, známý mě požádal o radu, protože "sem do těch hodinek", abych mu poradil, jestli jsou hodinky, co si vybral dobrý. A já, protože o tom vim úplný , (na tyhle srandy mám "vysílačku" a nosím mechaniky) tak jsem přislíbil odloženou pomoc . HELP ME! please!!!!Líbí se mu, že to má GPS, měří to vzdálenost, výšku, rychlost a že mu to pka na kompu ukáže trasu, či co já vím, co dál. ukázal jsem mu tyhle tadyhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60565-hodinky-s-gps/?hl=b%C4%9Bh%C3%A1n%C3%AD&do=findComment&comment=925064a prej sou hnusný :-( a vybral si tyhle (podle mě teda v množtví krásy mezi těmito a předešlými rozdíl není, ale proti gustu...., že),http://www.mercateo.cz/p/1288-C0233329/Garmin_Tactix_hodinky_pro_voj_ky_a_ozbrojen_slo_ky_bez_TOPO_map.html?showSimplePage=NO&ViewName=live_cz~showGrossColumn&pk_campaign=SEA_PLA&pk_kwd=Sonstige&pla_kw=&ia-pkpmtrack=1-3373133323032343930303-123684431-7408595591-18283950120ale prej stojej ranec, takže by chtěl něco levnějšího, překvapivě Buďte tak hodní, vyšetřete trochu času a doporučte,pls, něco v kategorii "hodinky na běhání s GPS". Orientuju se, že zřejmě nejvděčnější bude ubírat se směrem Garmin, Suunto, takže o doporučení značek mi ani nejde, spíše ocením osobní zkušenosti, jak vám s těmi vašimi vyhovovali funkce a vlastnosti, atp. Předem díky za případné tipy
Josef01 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Myslím, že tohle je to pravé. http://sites.garmin.com/quatix/
Tomas_2002 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Přijde mi to jako blbost. To je podle mě už lepší mít v telefonu Sport-Tracker nebo jinou aplikaci. Umí ti i do sluchátek při běhání a poslouchání hodby zahlásit uběhnutou vzdálenost a základní informace. Na počítači máš pak jako na dlani trasu, grafy, zlepšní atd. A to samé i v telefonu. Hodinky s GPS a bluetooth měřením HR mají hrozně malou výdrž na baterie - se zapnutou GPS to nedá ani 8 hodin. A cenově ani nemluvím. Pokud bych to nutně musel mít v hodinkách ( pro průběžnou kontrolu) tak bych koupil "hodinky" Galaxy Gear. Ale to se člověk stejně nevyhne tomu, mít u sebe mobil s GPS. Za mě tedy bych doporučil nějaký malý, lehký, odolný a vodotěsný mobil a splikací Sports-Tracker, RunKeeper nebo podobnou...
moco Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Doporucuji ty Garmin Tactix,kamarad je ma a taky dlouho vybiral a je to asi to nejlepsi co jde dnes v dane kategorii sehnat. Zapina GPS kazdy den min na 3h a hodinky nabíjí co 10dni.
moco Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Tactix uz su v predaji?Mely by byt. Ale je pravda ze je kamarad pred mesicem kupoval v USA. A kdyz do vyhledavace zadas nazev hodinek, tak ti urcite da presnejsi info o dostupnosti techto hodinek
Sarka Farka Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 pred 2 tydny jsem na podobny hodinky koukal v Letnanech, Garmin tam ma svoji prodejnu, tak se zkus poptat tam .)
jovani Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Garmin Tactix v CR <br />takze sa uz predavaju
Návštěvník YPO Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 "Garmin Tactix jsou hodinky určené pro vojáky a ozbrojené složky, svými funkcemi ale nadchnou i vyznavače extrémních aktivit." tak já nevím no .... trochu úsměvné ne ? ....... jinak je to hezký ...... než bych se to naučil ovládat, tak bych zapomněl první funkci
Sedlin Odesláno 30. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Přijde mi to jako blbost. To je podle mě už.............................................................Za mě tedy bych doporučil nějaký malý, lehký, odolný a vodotěsný mobil a splikací Sports-Tracker, RunKeeper nebo podobnou...Mám to stejně, taky používám foun. Ale proti gustu...víš jak....? "Garmin Tactix jsou hodinky určené pro vojáky a ozbrojené složky, svými funkcemi ale nadchnou i vyznavače extrémních aktivit." tak já nevím no .... trochu úsměvné ne ? ....... jinak je to hezký ...... než bych se to naučil ovládat, tak bych zapomněl první funkciTvl, ta WR je výsměch, DÍKY, nevšiml jsem si toho Myslím, že tohle je to pravé. http://sites.garmin.com/quatix/Tvl, překvapivě, ale líbí se mu. Mě zklamala ta WR50 :-( Ale díky za kontsruktivní postřehy, jak jsem jen uvedl výše ocením spíše osobní zkušenosti s nějakým modelem.
StanoBare Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Ako som písal v odkazovanom vlákne - 3 a pol ročná skúsenosť s Garmin 310XT = sportester pre triatlon, ale ja to používam na beh a jednodňové túry. Samozrejme, teraz sú aj s menším puzdrom ako tie 310XT, ale výdrž batérie pri mojom teste s GPS bola 18h. Viac ju využívam tak do 10h. Mobily na beh podľa mňa pre bežcov nezmysel, lebo nepoučuješ čo sa deje okolo teba, (na maratóne MMM v Košiciach je to dokonca zakázané), nepočuješ svoj dych a akurát to vadí. Hodinky s GPS plácneš na ruku a bežíš. Nič ti neplantá, nič nezavadzia. Kilometráž ti pri 310XT oznámi vibrovaním, čo rozhodne na zápästí ucítiš. Rozloženie displeja je variabilné, nastavíš si len to, čo chceš vidieť a to v režime Run, Bike, alebo iné (plávanie). V kompe potom stiahneš dáta a ukáže ti v garmin connect kombináciu mapy a trasy s grafmi rýchlosti, prevýšenia, tempa. tak prehľadne vidíš aký terén si absolvoval, kde si v rámci tréningu zbytočne spomalil, ale pocitovo si myslel, že je to dobré, v ktorom úseku to môžeš skúsiť na tempo xx a atď. Dobrá vec je i virtual partner, môžeš si u neho nastaviť tempo a potom s ním pretekáš. Alebo bežíš tú istú trasu a v grafe ti na hodinkách pekne ukáže, či si v porovnaní pomalší, alebo rýchlejší v danom mieste trasy (viď obrázok sice z Forerunner 305, ale 310XT to má zobrazenie rovnaké). Na túre, kde idem prvykrát používam lokalizáciu GPS a funkciu Back to location. Už mi to raz pomohlo. Klasicky potom GPS ťa navádza na východiskový bod trasy, ktoré si si nahral (buzola ako zicher v batohu). Nie je to zase tak svižné ako pri GPS á la mobily, ale dá sa. Dizajnovo to nie žiadna hitparáda, je to však účelné .Šlo mi viac o to, čo tá krabička ponúka. Ja som spokojný. Edit: aby to nezaniklo, je to aj do vody na plávanie. K tomu je aj hrudný pás, ale ja to nepoužívam. Staihnutie do počítača je bezdrôtové. Usb na prenos dát je tiež v balení.
moco Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Toto zvládne ovládat voják? Ne kazdy vojak je debil, když nekteri umí treba pilotovat stíhačky,tak nekteri dokonce zvladnou i hodinky
Tomas_2002 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Ne kazdy vojak je debil, když nekteri umí treba pilotovat stíhačky,tak nekteri dokonce zvladnou i hodinky No jo, ale k čemu by to pilotovi stáhačky bylo ?
Kytkosaurus Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Co se týče té odolnosti vůči vodě, tak WR 50 mají i moje Garminy Swim, které jsou přímo určené pro plavce na vyhodnocení tréninku v bazénu. Takže bych se toho nebál. Potápět se s GPS hodinkama je kravina a plavat by v nich mělo jít. Možná to má Garmin posunutý podobně jako Suunto, o kterém jsem to mám dojem někde četl.
moco Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 No jo, ale k čemu by to pilotovi stáhačky bylo ? Ja jsem nepsal,ze piloti stihacek pouzivaji hodinky,ktere jsou na chozeni v prirode. Jen jsem chtel naznacit,ze vojaci nejsou hloupí a dokazí obsluhovat mnohem vice nez tyto hodinky,ale je pravda ze blbci se najdou v kazdem odvetví:-) Ale to jen tak mimo tema.
Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Ja jsem nepsal,ze piloti stihacek pouzivaji hodinky,ktere jsou na chozeni v prirode. Jen jsem chtel naznacit,ze vojaci nejsou hloupí a dokazí obsluhovat mnohem vice nez tyto hodinky,ale je pravda ze blbci se najdou v kazdem odvetví:-) Ale to jen tak mimo tema. Já vím, co jsi napsal Že ty budeš taky voják ? A zrovna ne pilot
moco Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Já vím, co jsi napsal Že ty budeš taky voják ? A zrovna ne pilot To vís ze se zastavam svych :-):-)...a "mrakomrdy" my nemusíme,protoze ti si na vojaky jen hrajou :-)))))
Sedlin Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Vidím, že téma je již vyčerpáno, ne-li přečerpáno.Díky všem, kteří věcně přispěli.Zamykám
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.