zhrado Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 žádný kouzlo ..... sou to prostě levný hodinky, který nikoho neserou, fungujou, a relativně i dobře vypadaj (rozumějte EDC hodinky, břink sem, břink tam ... s..u na to, dyk to stálo deset litrů ) ..... gdyby Steinhart dokázal vyrábět rychlejc, tak se toho prodá metrák denně .... bohužel,nebo naštěstí neumí .... asi bych chtěl voskoušet ty bronzofky, ale to dříf našetřím na pateky než to bude stok .... no... uvidíme Žádny kouzlo??? To mi pripomína slová niekoho kto si neváži menej lebo má viacej..... Je to jeden z naj výrobcov pre obyčajných ľudí a snobovia a nafúkanci ňou budú opovrhovať lebo je príliš dobrá na trhu za slušný peniaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Večerní foto pokusy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Pěkný řemen. Dávám přednost cvokům (na řemeni), ale i tenhle čistý k nim jde skvěle...a až se trochu ošoupe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Taky mam radši s cvokama. ( na remenu ) ale jako alternativní je tenhle žralok super. Myslim ze se jen tak neosoupe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Taky mam radši s cvokama. ( na remenu ) ale jako alternativní je tenhle žralok super. Myslim ze se jen tak neosoupe Vzhledem k tomu, že teď furt nosíš Moony, tak asi opravdu ne Já měl žraloka od Boba, na LLD, ale byl tuze nepoddajný, takže šel z domu. Tenhle vypadá dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Náhodou, poctivě je stridam. Pět dni Moony, da dny Steiny A na Seika sedá prach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loni Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Velmi pekne, ak sa rad rozhodnem ci 44 alebo 47mm tak mozno rozsirim rady Stein fandov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Bronzovky 47 mm jsem si objednal 19.2.2014!!!!! a dodnes nic - znáte to dodací lhůty u Steinhartů,Dnes jsem volal do Chronoshopu kde mě ujistili že jsem druhý v pořadníku - ale kdy hoďky dorazí netuší.Už mám okousaný nehty až do živýho jak se na ně těším.No alespoň z nich bude o to větší radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Si o trochu vetsi pacient nez ja.Mam nav-b 44 handaufzug uz potreti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Si o trochu vetsi pacient nez ja.Mam nav-b 44 handaufzug uz potreti.To jsem. Ty páté ted prodávám a za pár měsíců zas urcite pojedu do Chronoshopu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Tak sem v druzstvu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Bronzovky 47 mm jsem si objednal 19.2.2014!!!!! a dodnes nic - znáte to dodací lhůty u Steinhartů,Dnes jsem volal do Chronoshopu kde mě ujistili že jsem druhý v pořadníku - ale kdy hoďky dorazí netuší.Už mám okousaný nehty až do živýho jak se na ně těším.No alespoň z nich bude o to větší radostTak vidím že nejsem sám. Bronzovky 44mm jsem objednal 24.2.2014, a stále čekám. Každý den checkuju email s vidinou že zásilka už dorazila, zatím marně. Doufám, jak píše vladimir72 bude radost o to větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 (upraveno) s cernym remenem to sou jiny hodinky :-) aspon trosku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. rikal sem si ze nez abych zakladal nove vlakno tak bych pokracoval v tomhle, co rikas Ondro?Budu se snazit postupne vyrovnat nastolenemu standardu fotek. Upraveno 6. května 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Na Steinhartech mě nejvíce bavily ručičky které končí ostrou špicí narozdíl od Archimede či Marků které mají konec ručičky seřízlý a tupý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 s cernym remenem to sou jiny hodinky :-) aspon troskuphoto.JPG rikal sem si ze nez abych zakladal nove vlakno tak bych pokracoval v tomhle, co rikas Ondro?Budu se snazit postupne vyrovnat nastolenemu standardu fotek. Jasně, hodinky jsou to ty samé ne?:-). Pokračuj, rád se na ně kouknu a připomenu si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Taky po nich pošilhávám. Jsou krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se