Přejít na obsah

Steinhart Nav B Uhr II 44 handwinding

Doporučené příspěvky

žádný kouzlo ..... sou to prostě levný hodinky, který nikoho neserou, fungujou, a relativně i dobře vypadaj (rozumějte EDC hodinky, břink sem, břink tam ... s..u na to, dyk to stálo deset litrů ) ..... gdyby Steinhart dokázal vyrábět rychlejc, tak se toho prodá metrák denně .... bohužel,nebo naštěstí neumí .... asi bych chtěl voskoušet ty bronzofky, ale to dříf našetřím na pateky než to bude stok .... no... uvidíme 

Žádny kouzlo??? To mi pripomína slová niekoho kto si neváži menej lebo má viacej..... Je to jeden z naj výrobcov pre obyčajných ľudí a snobovia a nafúkanci ňou budú opovrhovať lebo je príliš dobrá na trhu za slušný peniaz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Večerní foto pokusy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Taky mam radši s cvokama. ( na remenu :) ) ale jako alternativní je tenhle žralok super. Myslim ze se jen tak neosoupe

Vzhledem k tomu, že teď furt nosíš Moony, tak asi opravdu ne :D Já měl žraloka od Boba, na LLD, ale byl tuze nepoddajný, takže šel z domu. Tenhle vypadá dobře...

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Bronzovky 47 mm jsem si objednal 19.2.2014!!!!! a dodnes nic - znáte to dodací lhůty u Steinhartů,

Dnes jsem volal do Chronoshopu kde mě ujistili že jsem druhý v pořadníku - ale kdy hoďky dorazí netuší.

Už mám okousaný nehty až do živýho jak se na ně těším.

No alespoň z nich bude o to větší radost

Odkaz ke komentáři

Bronzovky 47 mm jsem si objednal 19.2.2014!!!!! a dodnes nic - znáte to dodací lhůty u Steinhartů,

Dnes jsem volal do Chronoshopu kde mě ujistili že jsem druhý v pořadníku - ale kdy hoďky dorazí netuší.

Už mám okousaný nehty až do živýho jak se na ně těším.

No alespoň z nich bude o to větší radost

Tak vidím že nejsem sám. Bronzovky 44mm jsem objednal 24.2.2014, a stále čekám. Každý den checkuju email s vidinou že zásilka už dorazila, zatím marně. Doufám, jak píše vladimir72 bude radost o to větší.

Odkaz ke komentáři

s cernym remenem to sou jiny hodinky :-) aspon trosku

rikal sem si ze nez abych zakladal nove vlakno tak bych pokracoval v tomhle, co rikas Ondro?

Budu se snazit postupne vyrovnat nastolenemu standardu fotek.  ;)

Upraveno uživatelem the MJ
Odkaz ke komentáři

s cernym remenem to sou jiny hodinky :-) aspon trosku

photo.JPG

rikal sem si ze nez abych zakladal nove vlakno tak bych pokracoval v tomhle, co rikas Ondro?

Budu se snazit postupne vyrovnat nastolenemu standardu fotek. ;)

Jasně, hodinky jsou to ty samé ne?:-). Pokračuj, rád se na ně kouknu a připomenu si je

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...