yaro Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Parádní hodinky, taky jsem o nich před časem uvažoval. Jen mě zaskočil systém Global Rakutenu, poštovné se mělo propočítat až po potvrzení objednávky a to mě dost štvalo, nemám rád ve "finanční rovnici" neznámé... Mimochodem, kolik si vlastně počítali poštovné? Já tam chtěl udělat pak ještě jeden nákup v hodnotě 20USD a opět vyhrožovali poštovným až 16USD po potvrzení objendávky, tak jsem to vzdal. Už se mi stalo, že jiný podobný eshop si nechal zaplatit a pak přišel požadavek na doplatek právě poštovného - někteří jsou bohužel dost vyčůraní...
pooletr Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Ale poštovné na GLOBAL RAKUTENU máš, pokud se nepletu, vždy cca dopředu známé. Po objednání ti to pak jen upřesní. Však zaplatit to ve finále nemusíš, když nesouhlasíš s výši dopravného Já jsem byl s procesem nákupu velice spokojený a doporučuji to všem.
walter10 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Hodně povedené hodinky, které vypadají výborně i na řemenu (viz už Toblin a jeho foto s hnědým Hirschem).
Návštěvník LukeD Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 V 1. 2. 2014 v 18:17, pooletr napsal: Nějak jsem ten kurz na PayPalu nepochopil, ale určitě to nebyl kurz mé karty. Nevím jestli tam není ještě nějaký poplatek?? Přišlo to komplet, krásně a kvalitně zabalené v originál krabičce se všemi papíry. Plus to Origami jako dárek Ano, PayPal si strhává poplatek za převod měny, dochází-li k němu při platbě. Když jsem ještě neměl PP účet, ale na eBay jsem platil přes tu jejich zkušební verzi, byly tam dvě možnosti: buď kurz PP, nebo kurz poskytovatele karty. Vždy jsem volil ten druhý, protože vycházel o dost lépe (přestože se oproti aktuálnímu odhadu cena vždy ještě o něco málo navýšila, stále to bylo méně než přes PP).
pooletr Odesláno 4. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Přikládám foto na řemenu Morellato GreenCollection s motýlkovou sponou. Musím se přiznat, že jsem měl chvilkovou slabost a dal jsem své Orientky do prodejní sekce, ale při pohledu na řemenu s motýlem jsem se do nich podruhé zamiloval. Podle mě je to nejlepší kombinace pro tento model.
walter10 Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Moc přitažlivá kombinace! Myslím, že tyto hodinky vypadají na řemenu opravdu o třídu líp (jaksi luxusněji) než na tahu (už jsem to zmiňoval i ve vláknu Toblina).
pooletr Odesláno 4. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Máš naprostou pravdu. Původně jsem chtěl univerzály na tahu, které dám sem tam na řemen. Ale teď to vidím tak, že mám oblekovky na řemenu, které už asi na tahu nebudou
Toblin Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Zajímavý řemen, sluší jim to. Díky za fotky. Já si motýlka dokoupil k Hirschi minulý týden a zvykám si na zapínání.
pooletr Odesláno 5. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2014 A kde jsou fotky Luki? Jakou sponu máš? Origo Hirsch? Zapínání je malinko komplikovanější, ale za tu parádu to stojí
Toblin Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Vypada podobne. Udelam par fotek az bude prilezitost :-)
Daemonultimate Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Ne nadarmo se tu v poradní sekci doporučují Orienty pořád dokola,vaše parádní fotky to jen potvrzují.Tak ještě dodatečná gratulace.
t.p Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 V 5. 3. 2014 v 15:38, Toblin napsal: Zajímavý řemen, sluší jim to. Díky za fotky. Já si motýlka dokoupil k Hirschi minulý týden a zvykám si na zapínání.Už se těšim až se s tou sponou v nálevně pochlubíš
pooletr Odesláno 7. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2014 V 6. 3. 2014 v 6:30, Daemonultimate napsal: Ne nadarmo se tu v poradní sekci doporučují Orienty pořád dokola,vaše parádní fotky to jen potvrzují.Tak ještě dodatečná gratulace.Díky! Jen škoda, že jich tu není více.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se