M@chino Odesláno 24. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 … Garmin QuickFit řemínek a UncleStrap reedice původního GL831… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 24. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 V 7. 4. 2023 v 2:02, Jiří Sedlák napsal: Koupil jsem si jedny fieldy jen tak pro srandu, že takový druh hodinek ještě nemám, první den nový řemen, obyčejný Mavex, ale líbí se mi k nim, dnes po odpolední jsem se pustil do úpravy koncovek jubilee tahu původně určeného pro SKX. Tak jubilee kombinaci jsem ještě neviděl … vypadá to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Díky, skvěle se to nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Deep Blue Daynight Patriot na original Engineer tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Nová výbava - gumák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 A ještě jeden zajímavý Nylon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Nie som uplne spokojny s tymto origo meshom tak som prehrabol svoj archiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Nové řemínky koupené v Christopher Ward letní slevě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Poraďte... ... Guma nebo tah? S gumou řekl bych trochu vyšestřední. Ale zase podstatně lehčí, takže asi pohodlnější. Na tahu rádoby ,,luxusnější"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 SO42 netradične s meshom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 před 13 hodinami, Lukáš3 napsal: Poraďte... ... Guma nebo tah? S gumou řekl bych trochu vyšestřední. Ale zase podstatně lehčí, takže asi pohodlnější. Na tahu rádoby ,,luxusnější"... Obojí je super Samozřejmě bych volil podle situace, kam s tebou Seika vyrazí (a taky dost často dle nálady ). Ideálně do kanclu/společnosti tah, na výlet/sport gumák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 (upraveno) X-Windy na bielej gume Upraveno 30. července 2023 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 (upraveno) Myslím, že môže byť. Opäť špičková práca od Habadeja Upraveno 30. srpna 2023 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Tohle jsou první potápky, které jsem schopen nosit i na NATO, protože jsou na svou kategorii opravdu tenké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Vyhrabal jsem jeden prehistorický řemen a myslím taky nositelný k té bronzové patině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Nový remienok podľa požidaviek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 No ten řemen je teda fakt parádní. Něco takového bych ke svým Moonům. zatím tam mám tenhle. šlo by poslat detailnější fotky řemenu? Klidně i na SZ. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 21. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Tak bílá a černá … taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se