Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Certiny jsou hezčí, mě by na tom akorát vadilo že napodobují Rolex a z tohoto úhlu pohledu to ztrácí auru.

Odesláno

Za mě ani jedny :) . Myslím, že mnohem víc parády udělají Seika, třeba SKX 007 nebo Stargate... Pokud chceš zůstat ve Švýcarsku chce to o level výš...

Odesláno

Certiny jsou ve tride hodinek do cca 20tis to "nejlepsi v designu" co je na trhu...podle me subjektivne....Seika urcite ne ani SKX007 ani stargate...certiny pusobi solidnejsim dojmem...Tissoty jsou trochu plastovky a moc vysoke...Jinak Longines ma podle me jedinou vyhodu a to krasne zpracovane zadni dynko, jinak cifernik v kombinaci cisel, carek a tecek je podle me moc preplacany...Aquaracery jsou urcite paradni investici a jsou i vyse, ale jako hodinky jsou oproti certinam "obycejne", proto jsem si je taky nekoupil...to vsechno co pisu jsou me subjekticni pocity, zalezi co se ti libi nebo co si nechas namluvit...ja si dal na ruku jak certiny tak longinesy a volba je jasna...jen k tem titanovym diverum, jsou krasne lehke, ale pozor maji hodne spatnou citelnost, jsou cele hnede a lesknou se...velmi zle se na prvni pohled poznava cas...okolni svetlo se v nich zrcadli a docela potlacuje kontrast...mrkni sam a uvidis...

Odesláno

Za mě taky Certina... Action Divery mám asi rok, jsou to moje první automaty a nemám nic, co bych jim vytkl. Poměr cena výkon je myslím víc než slušný, zpracováním mi přijdou velice dobré a řekl bych, že vypadají, obvzláště v reálu, jako dražší hodinky než skutečně jsou. Já šel do verze SS s černým cifrem, hlavně kvůli nenápadnější černé datumovce a taky protože jsem se u titanu bál měkkosti a snazšího poškrábání. Zároveň jsou poměrně nízké a pohodlně se nosí. Navíc se mi dost líbí ten černobílý gumový pásek, který nyní začali dělat i pro verzi bez chrona a já nad ním celkem uvažuji, že bych na léto přezul. 

Odesláno
  V 8. 2. 2014 v 19:50, addalbert napsal:

Jinak tady mas model ty Tissoty 360' a ten tah vypadá nějak...

http://www.watchshop.com/mens-tissot-seastar-1000-automatic-watch-t0664071104700-p99940304.html

off topic: to opravdu na watchshopu dělají reálné fotky na zápěstí tím, že ty hodinky napasují na zápěstí přes počítač,nebo mám špatné oči? OMG

:eek: :giljotiini:

Odesláno

Přestože jsem radil tissoty, tak nakonec jsem sám vybral opačně( holt naživo je naživo:) Certiny jsou fakt super!

Omlouvám se za kvalitu fotky( foceno mobilem).

post-23339-0-43970100-1392234953_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...