Sborez Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Neváhal jsem ani minutu. Pilotky jsem chtěl a taky jedny už mám. Jsou to Arista Award 2003 s Rondou Harley a půjdou z domu. Jsou pro mě moc malé a tak jsem hledal něco jiného, v podobné cenové hladině. Steinharty jsem měl v hledáčku už od začátku a úplně prapůvodně jsem si tyhle chtěl koupit na Chronoshopu nové....než jsem narazil na Chronomag. A už se vezu. Tyhle nádherný Steinharty jsem našel na Bazoši, kde to prodával (to jsem zjistil až při pokecu v Olomouci) místní člen Cowboy, který nemá stáří ani příspěvky. Chlapík je to super a krom hodinek je magor i do nožů, malorážek a pitbullů. Cena byla příznivá a tak jsem řešil akorát stav. Ten je na necelé dva roky stáří hodinek ucházející. Až na pár vlásečnic na dýnku a jeden viditelný vryp na "50" Tyhle Štajny mě zaujaly malou hodinovkou, která obíhá na menším ze dvou kruhů na cifru. A minutovky na vnějším, nehledě na velkou vteřinovku. Pro mě jednoznačně super. Na rozdíl od majitelů mimostředných vteřinovek se mi tenhle koncept líbí. Kožený pásek je již ve stavu značně použitém ale byl udržovaný napuštěním ve včelím vosku a tak krásně voní, že si ho asi na hodinkách nechám. Vypadá značně vintage. Korunka je pěkně tvarovaná a na rozdíl od mých Traserů se dobře ovládá i když mám hodinky na ruce. Má sice polohu pro nastavení data, datumovku ale nemají. Běhá tam ETA 2824-2, kterou již mám právě v Traserech. Lumi je dostačující a dnes večer zkusím nasvítit a uvidím ráno. Trasery určitě nepředčí, páč tritium je tritium, ale očekávám lepší lumi než je na Aristech. Velikost je pro mě naprosto úžasná. Nic nepřečuhuje a z pásku je vidět při pohledu z vrchu minimální část. Takhle to mám rád. Pár fotek z dneška. Až budu v lepším světle, tak je zkusím cvaknout líp: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sborez Odesláno 5. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Díky, koukám, že než je budu fotit příště, tak je trochu vyčistím :-)
Ivanhoe34 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 To som ti chcel napisat, ze aj zospodu by si zasluzili trocha ocistit ... no to casom urcite rychlo vyriesis Kazdopadne, gratulujem k peknym hodinkam, na tej poslednej fotke to vyzera velmi dobre, na ruke ti sedia tak akurat Uzivaj ich dlho s radostou
Daemonultimate Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Gratuluju k dnes již klasice a souhlasím,tenhle koncept hodinovky a minutovky je perfektně přehlednej.
Sborez Odesláno 5. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Gratuluju k dnes již klasice a souhlasím,tenhle koncept hodinovky a minutovky je perfektně přehlednej.Děkuji, užívám si je. Taky se mi tento koncept líbí asi nejvíce. Tak jsem si s nimi pohrál, vypadají, že vystěžejkovač viděly dnes poprvé, ani škrábaneček ....
Daemonultimate Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Nebo je měl v ruce opatrný šikula,jen dobře pro Tebe.
MJ. Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 jelikoz sem tu tvoji pazouru videl v utery, tak ta 47 fakt pekne sedi.
Sborez Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2014 jelikoz sem tu tvoji pazouru videl v utery, tak ta 47 fakt pekne sedi. JJ, Igeny na mojí ruce vypadaly jak dětské hodinky :-) 47 je tak akorát....
kuncák7 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Kamarade,ty ses rozjel:-))). Na srazu si na me pusobil tak rozumne,skoro plase :-)))).hodinky k tobe sedej,jen doufam,ze je na pristim srazu uvidim nazivo.
Sborez Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Kamarade,ty ses rozjel:-))). Na srazu si na me pusobil tak rozumne,skoro plase :-)))).hodinky k tobe sedej,jen doufam,ze je na pristim srazu uvidim nazivo. NN, mám v "plánu" mít jen troje a pouze po zkušenosti upravuji velikost hodinek :-) Malá Arista půjdou z domu a až něco naškudlím, tak pustím i SKX007 a vyměním za trochu větší potápky :-) A co dál....to se uvidí..... Plaše? No to já jsem, takovej nenápadnej a plachej.... :-)
Lu2cz Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Gratuluju! Moc pěkné hodinky a fakt Ti sedí. Steinharty obecně se mi začínají líbit čím dál víc... no uvidím uvidím
Sborez Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Další cvak společně s Trasery: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lu2cz Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 krása a radost pohledět... musím pečlivěji hlídat nabídky v sekci prodej, a třebas někdy na nějaký pěkný kousek za rozumnou cenu pořídím...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se