frista Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 (upraveno) 70USD bylo jen za opravu. Okes doukes - priste to napis rovnou - asi mam delsi vedeni Fakt uz jsem ti zavidel tu cenu za ten skvost. Takhle si to pocitam a uz jsem lehce na 400$ Kdyz odectu ty naklady, jake si z nich mel dojmy? Kdyz se rika, ze hodinky jsou na fotkach o dost mene hezke, nez ve skutecnosti, tak tyhle dle meho museli byt skvostne - i pres tu fotku jsou dost "luxusni Upraveno 1. července 2007 uživatelem frista
Návštěvník Kamil Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 2 afrikab: To jsou tvoje nebo fotka z webu?
afrikab Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 2 afrikab: To jsou tvoje nebo fotka z webu? To jsou fotky z webu. Bohuzel.
afrikab Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Kdyz odectu ty naklady, jake si z nich mel dojmy? Kdyz se rika, ze hodinky jsou na fotkach o dost mene hezke, nez ve skutecnosti, tak tyhle dle meho museli byt skvostne - i pres tu fotku jsou dost "luxusni Nejak jsem k nim po tech peripetiich ztratil vztah. Ale vypadaly nadherne (modre s bilymy hranatymy sub-siferiniky). Jen me uz nejak nebavily. Navic jsem si nikdy nezvykl, ze me na nich chybi vterinovka.
frista Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Nejak jsem k nim po tech peripetiich ztratil vztah. Ale vypadaly nadherne (modre s bilymy hranatymy sub-siferiniky). Jen me uz nejak nebavily. Navic jsem si nikdy nezvykl, ze me na nich chybi vterinovka. Jsem fakt asi divnej NEPOCHOPIL jsem, co je potom ta zluta velka rucka? Tobe ta vterinovka fakt chybela?
Filipes Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 to je asi myšleno tak, že to je vteřinovka chronografu-když stojí stopky, stojí i vteřinovka - stále na 12
ramon Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Přestože nejsem vyznavačem chronografů, tyhlety jsou fakt hezký, vypadají tak nějak jinak než ty švýcarský, jsou takový šmrncovní, víc chlapský. A nemají tři budíky... škoda že už se nic podobného nedělá. Viděl jsem jen jeden mechanický chronograf od Seika na současném trhu, a byl za šílenej balík..
kober Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 tak hlavne rekni cenu:-) Cenu jsem měl totiž říct já Mají přemalované ručky, jsou bez řemínku a mají zalomenou stěžejku, ale jinak vypadaly podle fotek hezky, bez větších škrábanců a plně funkční - i s poštovným asi 85 dolarů. Už jsem se na ně těšil, ale radost mi zkazila vyclívací pošta...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se