Arthur N. Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Nastvalo me vysilani CT2. Koukam na ctvrtfinale FIN-SWE a oni to v polovine treti tretiny prepnou na beh s tim, ze to nemuzou davat ani online. 2 hodiny teda na to koukam zbytecne. alespoň jsme se netrápili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Já jsem zvědavej, kolik nám to nandaj švýcaři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Konečně hokej na kterej se dá dívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Mel ses divat na Finky proti Svedkam, taky krasny hokej. Ale mas pravdu, tento zapas ma naboj. Jen se bojim, ze mi pak ten vecerni zapas bude pripadat spise nudny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 OSHIE!!!!Twl - to jsem ještě nežral - to je frajer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wadee Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 "Oši" to teda dal. Pamatam si este ked sa chodilo na 5 najazdov a Rusi hrali nejaky menej dolezity zapas. Pravidla umoznovali ist rovnakemu hracovi 5x, tak 5x siel Andrej Kovalenko...Putin bol v hladisku asi najvacsi flegmatik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 parádní zápas to byl...to se musí nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 fakt neskutočný hokej. Do poslednej sekundy to malo grády. Takto si predstavujem športové dianie. A nie tú paródiu čo robia naši. Zajtra to bude sila :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Pro me osobne byl nejhezci hokej finále Kanadského poharu 1987. Dnesni zapas USA - Rusko se tomu vyrovnalo. Parada.TL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Jeden z nejlepších mačů co jsem viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Tak a jdeme na ně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 ten Barinka je fakt kádr.....to si ta Lojzova dcera nemohla vzit raději Hudlera nebo někoho jiného z NHL resp KHL ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Utrpení začalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 (upraveno) A dopr... Jinak parádní hokej, hraje se nahoru dolu... Po vlažným začátku nás švýcaři rychle vyvedli z omylu, že nám to bude stačit nějak si to odbruslit a semtam něco zasunout, ale že se budem muset fakt ukázat, jestli chceme jít dál Upraveno 15. února 2014 uživatelem PNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 asi to patri do kadegorie humor, ale 1:3 je hroza. cital som vsak povzbudivy komentar: klud chlapci, ved sa setrime na rusov :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 ten Barinka je fakt kádr.....to si ta Lojzova dcera nemohla vzit raději Hudlera nebo někoho jiného z NHL resp KHL ?Pro me je teda prijemnym prekvapenim. Hraje temer bez chyb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 tak nejak nevim co si o tom hokeji myslet. Celkove je to takove nejake zpomalene. takove jako by bez naboje, kdyz se ohlednu za zapasem co predvadeli USA:Rusko tak to bylo tak o třídu možná dvě někde jinde v rychlosti, přesnosti a bojovnosti. Měl jsem pocit, že po tom ledě oba týmy uplně lítají. U našich mám takový pocit , že si přišli jen tak zahrát jak někde naplácku nebo na tréninku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Souhlas, druhá třetina nebyl hokej, ale plácaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Není tam žádný tak na branku - jakmile se dostanou do třetiny, tak to tlačí k mantinelu a nakonec o to nějak přijdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Rekl bych, ze uz to dostava naboj. Jinak souhlasim ta druha tretina, to sjem se chvilemi i nudil. No ono o nic stejne nejde, tak se jim asi moc nechce. Strely mame, mne tam chybi dorazky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se