Přejít na obsah

"Pilotní hodinky"

Vasek

Doporučené příspěvky

Návštěvník Diskutér

YPO napsal:
  Citovat
No, že by mi měl YPO (i když ho miluju) vytvářet příběh k mým fortisům...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif ........... dnes jsem si na Tebe koupil dvě lahvičky bílého,abych přežil ........ chtěl jsem se zeptat - když mě tak miluješ zda by jsi mi přispěl na Mé Tvé B - 42 s krémovým ciferníkem ....... nosil bych je rád ,protože by to byly opravdu hodinky s příběhem laugh.gif

biggrin.gif Koukám, že pěkně nasáváš. Ovšem, motivace, koupit si kvůli mně láveh bílého... to si považuji wink.gif nečekej ovšem za to nějakou protekci. Přispívat nehodlám. Chválím tě za výběr (díval jsem se na ty tvé minulé... ty šibale... to jsou paradoxy... jeden je štastnej, že je prodal, druhej, že je koupil... raději to nekomentuji) ovšem vydělat si na ně budeš muset sám smile.gif P.S. Na krémovém ciferníku ovšem trvám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

xmenm05 napsal:
Byl bych nerad, aby ta otázka zapadla -

Diskutére, prosím napiš jedny konkrétní hodinky (značka, typ), které vlastníš.

neboj otázka nezapadne, jen Diskutér ti na ni bohužel neodpoví biggrin.gif

ostatně neodpověděl na žádnou podobnou otázku, proč by zrovna u téhle mělo být jinak....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Diskutér

YPO napsal:
Já tam fakt nic krémového nevidím ....... a pokud jsou skutečně krémové tak se omlouvám,nicméně v původním příspěvku jsem myslel obecně světlé ciferníky -  tudíž i když bude krémový tak mi to nevadí...

Na fotografii to vypadá opravdu na bílou. Koukal jsem na ně v prodejně, je to krásná smetanově krémová barva. Mrkni na to, budou se ti v tom tónu moc líbit. Považuji tento model vlastně za aktuálně nejpovedenější Fortis. I ten průměr je dokonalej - 42.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Diskutér

YPO napsal:
  Diskutér napsal:
  YPO napsal:
Já tam fakt nic krémového nevidím ....... a pokud jsou skutečně krémové tak se omlouvám,nicméně v původním příspěvku jsem myslel obecně světlé ciferníky -  tudíž i když bude krémový tak mi to nevadí...

Na fotografii to vypadá opravdu na bílou. Koukal jsem na ně v prodejně, je to krásná smetanově krémová barva. Mrkni na to, budou se ti v tom tónu moc líbit. Považuji tento model vlastně za aktuálně nejpovedenější Fortis. I ten průměr je dokonalej - 42.

myslím ,že to je model od modelu i když je to jedna řada

No, tyhle snímky teď jsou věrné... to je ta smetanově krémová. Nechce se mi věřit, že by dělali dvě světlé barvy. V katalogu také je jen jedno barevné provedení a v ceníku též.

Odkaz ke komentáři

Diskutér napsal:
ULYSSE NARDIN II

Totiž... tenhle podnik dokázal vytvořit velmi originální svět svých produktů. Vizualitou se dotýká umu starých klenotnických mistrů, tohle snoubí s dokonalou moderní technikou a dokazuje tak své mistrovství, svou jedinečnost, svou nezastupitelnost. Úchvatná je například informace, že ruční práce na ciferníku u limitovaných sérií  trvá přes padesát hodin.

Jakkoliv jsou zlaté pánské hodinky k velké diskuzi, pokud pohlédneš na Marine chronograph na krokodýlu  ve dvojí barvě vyvedeném ciferníku... svírá se srdce nad dokonalostí tohoto zlatého zázraku.

Ta kotva v logu podniku... ta když tě přitáhne... už nepustí... Produkce UN bude za 50 let ozdobou aukcí... myslím aukcí s velkým \"A\"

Diskutere, na Tvych prispevcich jsem ocenoval mezi spoustou balastu zablesky invence. To co predvadis ted je jen slovni prujem. Pises nicnerikajici vatu prokladanou pseudomoudrama - viz aukce. Priste nam zacnes vykladat o tom jak jsi objevne zjistil ze snih byva bily.......

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Diskutér

Grgo, pokud tě mé příspěvky neoslovují, nečti je, prosím. Hlavně neposuzuj co jsem psal minulej tejden, jestli mám čitelný písmo a dobrej slovosled... tohle je tu podivný evergreen, masturbovat se nad příspěvkem kolegy. Pokud vše, co jsem napsal víš, tak mě za to nekritizuj. Možná, že zase jiný kolega ten příspěvek s radostí přečte. Nebo bys snad chtěl, abych tu rozebíral, co si myslím o tvých příspěvcích z minulého měsíce, co ze včerejška a co si budu myslet zítra? Grgo... přemýšlej. A hlavně, hlavně mě tu smeť svým dokonalým příspěvkem k Ulysse Nardin. Rád tě za nej pochválím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Diskutér

YPO napsal:
  Diskutér napsal:
  YPO napsal:
myslím ,že to je model od modelu i když je to jedna řada

No, tyhle snímky teď jsou věrné... to je ta smetanově krémová. Nechce se mi věřit, že by dělali dvě světlé barvy. V katalogu také je jen jedno barevné provedení a v ceníku též.

no nějak to dopadne a doufám ,že mají prosklené dýnko laugh.gif

smile.gif mají...

Odkaz ke komentáři

Vasek napsal:
Abychom se zbytečně neodkláněli od tématu - svýcarské pilotní hodinky :-) Ty Fortisy, na které mě tady někdo upozorňoval, se mi fakt líběj; nemají ale safírové sklíčko... nebo se pletu?

AFAIK se dá pořídit safír ke včemu, co Fortis dělá, 100% se dá pořídit k těm nejlevnějším Fliegerům. S oboustranným safírem, který vypadá skvěle, ale vnější strana se samozřejmě trochu škrábe a jsou na ní víc vidět matlance. Ale musíš se dívat hodně zblízka.

Odkaz ke komentáři

Diskutér napsal:
Grgo, pokud tě mé příspěvky neoslovují, nečti je, prosím. Hlavně neposuzuj co jsem psal minulej tejden, jestli mám čitelný písmo a dobrej slovosled... tohle je tu podivný evergreen, masturbovat se  nad příspěvkem kolegy. Pokud vše, co jsem napsal víš, tak mě za to nekritizuj. Možná, že zase jiný kolega ten příspěvek s radostí přečte. Nebo bys snad chtěl, abych tu rozebíral, co si myslím o tvých příspěvcích z minulého měsíce, co ze včerejška a co si budu myslet zítra? Grgo... přemýšlej.  A hlavně, hlavně mě tu smeť svým dokonalým příspěvkem k Ulysse Nardin. Rád tě za nej pochválím.

Diskutere, ja ti prdim na tvou chvalu nebo hanu. To co tady predvadis je nabubrela nicnerikajici vata. Pises cinty, to co ti slina na jazyk prinese a sam asi veris tomu, ze neco sdelujes. To je ale holt udel vsech grafomanu. A pokud vim, tak jsi se ohrazoval proti tomu aby tady byl kdokoli (tenkrat jsi to byl ty) jakkoli omezovan. Ja tedY budu cist Tve masturbacni vyblitky s nadeji ze tam alespon obcas naleznu neco jako myslenku. Pokud ne tak na ne budu svobodne reagovat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Diskutér

grga_pitic napsal:
  Diskutér napsal:
Grgo, pokud tě mé příspěvky neoslovují, nečti je, prosím. Hlavně neposuzuj co jsem psal minulej tejden, jestli mám čitelný písmo a dobrej slovosled... tohle je tu podivný evergreen, masturbovat se  nad příspěvkem kolegy. Pokud vše, co jsem napsal víš, tak mě za to nekritizuj. Možná, že zase jiný kolega ten příspěvek s radostí přečte. Nebo bys snad chtěl, abych tu rozebíral, co si myslím o tvých příspěvcích z minulého měsíce, co ze včerejška a co si budu myslet zítra? Grgo... přemýšlej.  A hlavně, hlavně mě tu smeť svým dokonalým příspěvkem k Ulysse Nardin. Rád tě za nej pochválím.

Diskutere, ja ti prdim na tvou chvalu nebo hanu. To co tady predvadis je nabubrela nicnerikajici vata. Pises cinty, to co ti slina na jazyk prinese a sam asi veris tomu, ze neco sdelujes. To je ale holt udel vsech grafomanu. A pokud vim, tak jsi se ohrazoval proti tomu aby tady byl kdokoli (tenkrat jsi to byl ty) jakkoli omezovan. Ja tedY budu cist Tve masturbacni vyblitky s nadeji ze tam alespon obcas naleznu neco jako myslenku. Pokud ne tak na ne budu svobodne reagovat.

Ó tak to mě zavazuje. Vážím si tvé upřímnosti... víš... svazuješ sám sebe... nezbyvá ti totiž , než se o ty myšlénky pokušet též... smile.gif

Odkaz ke komentáři

mnovace napsal:
2 grga  nepatří to sem, ale jsem rád že jsem ve vlákně blízká setkání - konečně zjistil jak ve skutečnosti vypadáš.  Musím napsat že to foto z avataru není daleko od rëálu. laugh.gif laugh.gif   Ještě mě zajímá podoba Milise laugh.gif laugh.gif

Taky se přimlouvám, aby Milis ukázal svou pravou tvář biggrin.gif a hned po něm aji Qvido laugh.gif Stejně si ale myslím, že jejich avatary jsou skutečné podobizny biggrin.gif biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Skipi napsal:
  mnovace napsal:
2 grga  nepatří to sem, ale jsem rád že jsem ve vlákně blízká setkání - konečně zjistil jak ve skutečnosti vypadáš.  Musím napsat že to foto z avataru není daleko od rëálu. laugh.gif laugh.gif   Ještě mě zajímá podoba Milise laugh.gif laugh.gif

Taky se přimlouvám, aby Milis ukázal svou pravou tvář biggrin.gif a hned po něm aji Qvido laugh.gif Stejně si ale myslím, že jejich avatary jsou skutečné podobizny biggrin.gif biggrin.gif

Stejně jako Elloco. smile.gif

Odkaz ke komentáři

vor napsal:
  Skipi napsal:
  mnovace napsal:

Stejně jako Elloco. smile.gif

U Elloca trošku váhám biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Skipi napsal:
  mnovace napsal:

Pánové, já ve skutečnosti vypadám opravdu hodně všedně..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...