Jan7 Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 No to samozřejmě - taková věc se prostě prodat nedá... Jan7 - do Karviné jezdím celkem často, mohli bychom se potkat, že bych se pokochal naživo? Platím pivo a na výměnu nabídnu na potlapání Monaca (modré) :-) Bohužel jen Tag Heuer, žádná raritní vintážka.Určitě hodinky ukážu není problém.Akorát předevčírem jsem je musel odvézt do Chomoutova k p. hodináři,zjistil jsem že mi nefunguje u stopek spodní chronograph.Tak doufám že to bude jen nějaká prkotina
Jan7 Odesláno 17. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 Jelikoš jsou Heuerky v servise a naskytla se jedna nabídka ve stylu panda.Pomalu si uvědomuji,že asi začínám chronomagořit.Neodolal jsem nabídce a koupil si hodinky Breitling Top TIme 2002.Které bych se nebál nosit a jsou docela podobné mým carreram.Dopředu upozorňuji že jsem si vědom že,v pravém chronographu nemaji origoš ručičku,pouzdro by chtělo trošku přeleštit,ale i tak bych se chtěl s vámi podělit o váš názor na tyhle hodinky.Přikládám pár fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Jelikoš jsou Heuerky v servise a naskytla se jedna nabídka ve stylu panda.Pomalu si uvědomuji,že asi začínám chronomagořit.Neodolal jsem nabídce a koupil si hodinky Breitling Top TIme 2002.Které bych se nebál nosit a jsou docela podobné mým carreram.Dopředu upozorňuji že jsem si vědom že,v pravém chronographu nemaji origoš ručičku,pouzdro by chtělo trošku přeleštit,ale i tak bych se chtěl s vámi podělit o váš názor na tyhle hodinky.Přikládám pár fotek Pěkný aukro kousek, jen co je pravda. To pouzdro k hodinkám, co je v aukci, taky nepatří.
Jan7 Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Pěkný aukro kousek, jen co je pravda. To pouzdro k hodinkám, co je v aukci, taky nepatří.
Jan7 Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Pěkný aukro kousek, jen co je pravda. To pouzdro k hodinkám, co je v aukci, taky nepatří.
financ Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 V aukci nejsou, někdo ji předčasně ukončit. Můžeme gratulovat k novému přírůstku?
Jan7 Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 To me taky napadlo.Presto jsem neodolal.A vzal jsem je na noseni.Heuerky se moc neodvazuji
Jan7 Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 (upraveno) V aukci nejsou, někdo ji předčasně ukončit. Můžeme gratulovat k novému přírůstku?Mel v textu napsane navrh Kup ted.Daval je po druhe.mel zmarenou aukci Upraveno 18. srpna 2014 uživatelem Jan7
financ Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Mel v textu napsane navrh Kup ted.Daval je po druhe.mel zmarenou aukciNo super, tak gratuluji :-) A občas se s nimi pochlub a postni nějaký foto
Jan7 Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 No super, tak gratuluji :-) A občas se s nimi pochlub a postni nějaký fotoDiky moc.Urcite mi to neda.Necham je prelestit a budu resit rucicku.Zatim netlacim.Foto urcite pridam
VintageLover Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 V aukci nejsou, někdo ji předčasně ukončit. Můžeme gratulovat k novému přírůstku?Jo, toho jsem si všiml, jen že to pouzdro, co je v aukci nepatří k tomuto kousku. Je moc novodobé...
Jan7 Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Jo, toho jsem si všiml, jen že to pouzdro, co je v aukci nepatří k tomuto kousku. Je moc novodobé...Souhlasím na víčku pod tou pěnou je nálepka 18.12.96.Takže předpokládám,že to je datum.To mi opravdu nevadí.Koupil jsem je na nošení a Heuerky budu obdivovat ve vitrínce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se