spineshank Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 tak včera jsem shlídl http://www.csfd.cz/film/341208-lucy/ a na jedno podívání se dalo,čekal jsem to po zdejších hodnoceních mnohem horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) V 6. 12. 2014 v 17:57, bullit napsal: Jj, nic jsem od toho nečekal, ale musím říct, že mě to mile překvapilo - vše bylo zvládnuto na 1. Jen délka filmu může někoho odradit...A to je jen sestříhaný. Pro fajnšmekry je to (jako seriál) komplet tuším 6 hodin, herr KaLeun Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Včera jsem dal tohle http://www.csfd.cz/film/335996-labyrint-utek/ vydržel jsem u toho do půl druhý ráno a špatný to nebylo, sice někdy šla logika stranou, přesně jak píše Verbal ale jinak dobrý............. Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 V 8. 12. 2014 v 11:15, mondeo2 napsal: Včera jsem dal tohle http://www.csfd.cz/film/335996-labyrint-utek/ vydržel jsem u toho do půl druhý ráno a špatný to nebylo, sice někdy šla logika stranou, přesně jak píše Verbal ale jinak dobrý............. Shodou okolností jsem na to taky včera koukal a přišlo mi to v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Včera jsem dal tohle http://www.csfd.cz/film/335996-labyrint-utek/ vydržel jsem u toho do půl druhý ráno a špatný to nebylo, sice někdy šla logika stranou, přesně jak píše Verbal ale jinak dobrý............. se mi asi splašil počítač či co ????????? Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 V 8. 12. 2014 v 11:18, Tomas_2002 napsal: Shodou okolností jsem na to taky včera koukal a přišlo mi to v poho. jo dobý to bylo, sice konec divnej ale.............jak jsem psal viz Verbalův komentář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Já dal v sobotu Diplomacii a fakt dobrý, i když je to v podstatě jen konverzačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Přes víkend sem dal remakeTotal Recal z roku 2012Vůbec sem necejtil napětí. No vlastně chvilkové napětí bylo, to když se tam producírovala Kate Beckinsale v prádle. Jinak to byla v podstatě nuda. Ale to je daň filmu u kterýho víte jak to dopadne.Pár dobrejch nápadů, nebo pěkně zpracovanejch věcí jim nemůžu upřít, ale to nestačí. Se Švarcikem to je lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Při příležitosti uvedení 2. série Cirkus Bukowsky a po přečtení několika poměrně pozitivních recenzí jsem se začal dívat na 1. sérii a za mě dobrý. Nic jsem od toho nečekal a líbí se mi to. Do mé TOP10 bych to nedal, ale určitě bych to doporučil ke shlédnutí. V rámci české seriálové scény určitě nadprůměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Tak jsem včera kouknul na Lucy a takovou kokotinu jsem už dlouho neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 V 9. 12. 2014 v 15:31, Juraj11 napsal: Tak jsem včera kouknul na Lucy a takovou kokotinu jsem už dlouho neviděl Kdo ví, co jsi v tom zas hledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 se na to chystam už dlouho tak jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 V 9. 12. 2014 v 16:40, mondeo2 napsal: se na to chystam už dlouho tak jak ?Mrkni a uvidíš-za mě a ženu totální blbos . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Skvelej film http://www.csfd.cz/film/337528-soudce/ Trochu patos, ale moc peknej. Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Out of the FurnaceTen film je zvláštní. Moc dlouho netrvá, než vám dojde, jaký že to plus mínus bude mít konec. Zato neskutečně dlouho trvá, než vás ten film nějakým způsobem vtáhne do děje (a co už by film měl, kurva, jiného dělat?). Zpočátku je to jen slepenina různých epizod bez ladu a skladu. Cením civilnost a uvěřitelnost řešení v závěru filmu. Cením některé herecké výkony a také hudební podmaz. Jinak je to ale jeden z těch filmů, na který si po roce možná ani nevzpomenu. Čili těch 66 % na ČSFD je dle mého tak akorát (čímžto rozhodně nechci naznačovat, že by pro mne hodnocení na tomto serveru bylo nějakou bernou mincí). Tak či tak ale za shlédnutí stojí, jakkoliv to nejspíš po mých předchozích slovech nevypadá... Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Grandhotel Budapešť Šílené tempo. Skvělá zábava. Poutavé interiéry. Výborné herecké výkony. Ani na chvíli jsem se nenudil. Bavila mě animovaná intermezza. A jako prdel na hrnec k tomu seděla hudba, což mám všeobecně u filmů hodně rád. Najednou byl konec a mně to přišlo docela líto (jaký rozdíl oproti filmům, během nichž si časem říkám, kdy už to sakra bude končit). Ani nevím proč, ale po skončení filmu mi na mysl vytanulo "smích skrze slzy", jak to uměl Čechov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 na todle sem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 V 10. 12. 2014 v 14:45, MJ. napsal: na todle sem zvědavej tak to já taky, to můžu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 ja si dopoledne pustil todle http://www.csfd.cz/film/295285-pan-pip/ a kupodivu me to docela bavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Včera/dneska jsem byl na premiéře Hobita... musím říct že mě to docela zklamalo. Odchýlení od dějové linky už docela dost velké, závěrečná bitva, na kterou jsem se skutečně těšil a čekal že bude velkolepá vypadala spíše jako nějaká šarvátka.Konec místo toho byl o tom, že Bard hledá děti, Legolas likviduje Bolga, Kili je kokot a navíc zamilovanej do elfky a Thorina zajímá akorát likvidace Azoga. Jízda na kamzících (kde se tam najednou vzali???), elfové kteří mají luky akorát na rejpání záhonů, trpaslíci kteří nosí brnění všude, jen do bitvy ho sundávají atd. atd. atd.A tělesná stráž Bolgova na kterou jsem se tak těšil tam vůbec nebyla... Že na to koukáte ve 3D si všimnete za celý film asi 3x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se