Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

V 6. 12. 2014 v 17:57, bullit napsal:

Jj, nic jsem od toho nečekal, ale musím říct, že mě to mile překvapilo - vše bylo zvládnuto na 1. Jen délka filmu může někoho odradit...

A to je jen sestříhaný. Pro fajnšmekry je to (jako seriál) komplet tuším 6 hodin, herr KaLeun :punk:

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem dal tohle     http://www.csfd.cz/film/335996-labyrint-utek/    

vydržel jsem u toho do půl druhý ráno a špatný to nebylo, sice někdy šla logika stranou, přesně jak píše Verbal ale jinak dobrý.............

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

V 8. 12. 2014 v 11:15, mondeo2 napsal:

vydržel jsem u toho do půl druhý ráno a špatný to nebylo, sice někdy šla logika stranou, přesně jak píše Verbal ale jinak dobrý.............

Shodou okolností jsem na to taky včera koukal a přišlo mi to v poho. 

Odkaz ke komentáři

se mi asi splašil počítač či co ?????????

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Přes víkend sem dal remakeTotal Recal z roku 2012

Vůbec sem necejtil napětí. No vlastně chvilkové napětí bylo, to když se tam producírovala Kate Beckinsale v prádle. Jinak to byla v podstatě nuda. Ale to je daň filmu u kterýho víte jak to dopadne.

Pár dobrejch nápadů, nebo pěkně zpracovanejch věcí jim nemůžu upřít, ale to nestačí. Se Švarcikem to je lepší

Odkaz ke komentáři

Při příležitosti uvedení 2. série Cirkus Bukowsky a po přečtení několika poměrně pozitivních recenzí jsem se začal dívat na 1. sérii a za mě dobrý. Nic jsem od toho nečekal a líbí se mi to. Do mé TOP10 bych to nedal, ale určitě bych to doporučil ke shlédnutí. V rámci české seriálové scény určitě nadprůměr.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Out of the Furnace

Ten film je zvláštní. Moc dlouho netrvá, než vám dojde, jaký že to plus mínus bude mít konec. Zato neskutečně dlouho trvá, než vás ten film nějakým způsobem vtáhne do děje (a co už by film měl, kurva, jiného dělat?). Zpočátku je to jen slepenina různých epizod bez ladu a skladu. Cením civilnost a uvěřitelnost řešení v závěru filmu. Cením některé herecké výkony a také hudební podmaz. Jinak je to ale jeden z těch filmů, na který si po roce možná ani nevzpomenu. Čili těch 66 % na ČSFD je dle mého tak akorát (čímžto rozhodně nechci naznačovat, že by pro mne hodnocení na tomto serveru bylo nějakou bernou mincí). Tak či tak ale za shlédnutí stojí, jakkoliv to nejspíš po mých předchozích slovech nevypadá...

Upraveno uživatelem LukeD
Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Grandhotel Budapešť

Šílené tempo. Skvělá zábava. Poutavé interiéry. Výborné herecké výkony. Ani na chvíli jsem se nenudil. Bavila mě animovaná intermezza. A jako prdel na hrnec k tomu seděla hudba, což mám všeobecně u filmů hodně rád. Najednou byl konec a mně to přišlo docela líto (jaký rozdíl oproti filmům, během nichž si časem říkám, kdy už to sakra bude končit). Ani nevím proč, ale po skončení filmu mi na mysl vytanulo "smích skrze slzy", jak to uměl Čechov.

Odkaz ke komentáři

Včera/dneska jsem byl na premiéře Hobita... musím říct že mě to docela zklamalo. Odchýlení od dějové linky už docela dost velké, závěrečná bitva, na kterou jsem se skutečně těšil a čekal že bude velkolepá vypadala spíše jako nějaká šarvátka.
Konec místo toho byl o tom,  že Bard hledá děti, Legolas likviduje Bolga, Kili je kokot a navíc zamilovanej do elfky a Thorina zajímá akorát likvidace Azoga. Jízda na kamzících (kde se tam najednou vzali???), elfové kteří mají luky akorát na rejpání záhonů, trpaslíci kteří nosí brnění všude, jen do bitvy ho sundávají atd. atd. atd.

A tělesná stráž Bolgova na kterou jsem se tak těšil tam vůbec nebyla...

Že na to koukáte ve 3D si všimnete za celý film asi 3x.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...