cema Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Dovolil bych si použít tohle téma, když ještě nebylo uzavřeno.Zadání mám podobné, ale velikost klidně do 45mm, a ještě bych doplnil, že hodinky musí vydržet jízdu na MTB v terénu a střelbu z krátkých i dlouhých zbraní. Dřív jsem na to používal Géčka. Tak nevím jestli do nich nejít zase nebo koupit něco nového (čistě analog).Nákup bude v létě přes kamaráda přímo v USA, takže cena +/- 5tis. Kč..Budu rád za Vaše zkušenosti s těmito kousky nebo návrhy na něco obdobného.Díky.Zatím mám tyto kandidáty.Lumonox 8801Traser P 6600 Type 6 MIL-GVictorinox MaverickWenger Sea ForceCasio AWG-M100
t.p Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 V 10. 2. 2014 v 20:23, Sorbus napsal: Na jaro potřebuji nové quartzové hodinky pro aktivity, které mechaniky bezproblémově neustojí. Uvítám tipy a nápady, protože se v křemíkovém světě neorientuji. Chci jednoduché analogové hodinky, u nichž z pouzdra vyčnívá jen korunka, takže chrona ne. A také žádný vnější antireflex, leštěné plochy nebo jiné kosmetické prvky, které by v terénu vzaly brzy za své. Prostě odolný a spolehlivý přístroj pro fyzickou práci a sport, zvládající prach, bahno, otřesy, pot i vodu, kterému budou škrábance jen přidávat na kráse :-) Technické a ergonomické požadavky:průměr nejvýše 39 mmodolný a přesný strojekjasná čitelnost času na první pohled (dobrá luminiscence výhodou)ukazatel datavodotěsnost alespoň 100 mpohodlné na nošení a nepřitahující kolize s vnějším světem (ne moc vysoké pouzdro a nevyčnívající hrana skla) Cenově bych se vzhledem k jejich účelu rád vešel do 10 tis. Kč, nicméně na zajímavé modely nad tímto limitem se také rád podívám.A co seiko SBDN001 průměr 38mm, solar quartz, datum, vodotěsnost 200m a ten hardlex vypadá, že bude schovanej za lunetou. Zde odkaz na vlákno pojednávající o nich: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71048-sbdn001/ foto je z WUS
Toblin Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Nebo Citizeny s Ecodrivem? Citizen Promaster AirDiversPMX56-2811 / Black DialPMX56-2812 / Blue Dial Prodává je Higuchi
cema Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Hm, tak ty Citizeny jsou hodně zajímavý a ne moc rozšířený, ikdyž už trošku dražší.Nemají zadní víčko pouzdro je jeden kus (tak si radši přát nepotřebovat servis )
cema Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Jeste jsem to uplne nerozsek. Nakonec mam sice na ceste digi G-9000,ale vubec nevim jestli si je necham. :-/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se