Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno
mam takovej dotazek: jaky je rozdil mezi

http://www.hodinky-citizen.cz/7-citizen/de...dzbozi=25188364

a

http://www.21jewels.com/productsdetail.asp...getproducttype=

poradite mi nekdo? ty hodinky se mi moc libi, nechapu ale, proc jsou tom 21jewels tak levny. JE to novy a original? diky za tipy! :-)

Podle mě rozdíl není žádný. U nás jsou ceny hodinek dost napálený, takže se opravdu vyplatí hledat na cizích prověřených webech. např. tebou zmiňovaný 21.jewels.

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Podle mě rozdíl není žádný. U nás jsou ceny hodinek dost napálený, takže se opravdu vyplatí hledat na cizích prověřených webech. např. tebou zmiňovaný 21.jewels.

hmm tak to je docela síla takový rozdíl!

• po měsíci...
Odesláno
Hehe :D taky jsem ty citizeny prodal do mesice holt todle forum je nebezpecny pro penezenku ... :)

přesně tak, čert mi byl tohodle fora dlužen.:) Hodinky jsou to dobrý, i líbivý, každej kouká v metru :), ale automaty jsou automaty. :helpsmilie:

• po měsících...
Odesláno
Ahoj, měl bych na vás zkušené dvě otázky týkající se srovnání těchto dvou hodinek:

1) Které z nich jsou kvalitnější?

A) Citizen Nighthawk BJ7005-59E

51NV6TX1P4L._SS500_.jpg

B) Flight Chronograph Watch - SNA411

51Y5H9Y6N5L._SS500_.jpg

Cenově jsou si podobné, takže které byste radili? Případě pokud máte tip na jiné letecké hodinky podobného vzhledu.

2) Vyplatí se kupovat tyto hodinky v USA i díky připočítané dani, nebo existuje nějaký e-shop v zemi EU, kde mě to vyjde stejně, ale budu to mít doma dřív a neplatím daň? Když tak prosím o link.:-)

Jinak máte zkušenosti s nákupem na amazon.com? Čeho se vyvarovat při nákupu přes internet v zámoří?

Díky za odpovědi.

Qualita- zanedbatelne rozdily, jde o to co se Ti vic libi.

• po měsících...
Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Opravdu ..... @seznam.cz

Moderátoři kde jste? Pouze dva příspěvky a oba na prodej stejné věci! Přečetl sis pravidla? Myslel jsi tyhle, které se na Ebay prodávají za půlku tvé ceny?

Upraveno uživatelem Jeremy
Odesláno (upraveno)
Moderátoři kde jste? Pouze dva příspěvky a oba na prodej stejné věci! Přečetl sis pravidla? Myslel jsi tyhle, které se na Ebay prodávají za půlku tvé ceny?

Anebo u Freddyho za 3.900 ... co na to rict?

Upraveno uživatelem DaDriva
Odesláno
přesně tak, čert mi byl tohodle fora dlužen.:) Hodinky jsou to dobrý, i líbivý, každej kouká v metru :), ale automaty jsou automaty. :helpsmilie:

Automaty mají určitě své kouzlo ale představ si, že v době globálního oteplování budeš pořád v pohybu jinak nebude nátah. S ECO - drivem solárním stačí, když se vyvalíš na pláž . :thumbsup_anim:

Odesláno
Automaty mají určitě své kouzlo ale představ si, že v době globálního oteplování budeš pořád v pohybu jinak nebude nátah. S ECO - drivem solárním stačí, když se vyvalíš na pláž . :thumbsup_anim:

Přesně tak. Ba co víc - když máš mobil, nemusíš mít ani ty hodinky!

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tady někdo honí příspěvky?!

Hele autoekoněco to radíš tomu pravýmu. :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...