dacambary Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Za mě, jako prodávajícího, bylo vše v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wadee Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Za mna ako kupujuceho vsetko ok, trpezlivo cakal kym banky dokoncili transakciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Za mne v pořádku, díky za obchod! Adam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andypetro Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Ako kupujúci maximálna spokojnosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Jako kupující spokojenost.Ihned po připsání na účet přišel balíček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Jak slíbíl, tak udělal. Rychlý a bezproblémový obchod, velmi vstřícné jednání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Vše dle domluvy, dokonce mi teď po několika měsících od prodeje psal, že ještě našel dílky tahu, ať se potkáme na předání. To už je nad rámec prodeje, kupoval jsem hodinky "tak jak jsou". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Děkuji za super rychlý obchod, za mě vše OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 taky se připojím k doporučení krajana...!bezproblémové a korektní jednání, rychlá reakce, trpělivá komunikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Potvrdzujem hore uvedene. Spokojnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Vstřícnost a ochota, která šla nad rámec běžného prodeje. Děkuji a samozřejmě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Za mě také vše v pořádku a pohodová domluva. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Jako kupující , proběhlo vše v naprostém pořádku, doporučuji !! Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Bezproblémový obchod, vše v naprostém pořádku, proto doporučuji.Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Vše OK. Rychlý obchod. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 rychla domluva, rychla platba, co vic si prat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Vsechno v cajku. Mohu doporucit. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 V pohodě obchod, rychlá komunikace i platba, za mě palec nahoru a určitě doporučuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se