petr_cha Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Tak nasel uz nekdo vsechny rozdily mezi Eu limitkou Sla015 a thajskou limitkou Sla013? ... Ja to vzdavam.. :-) Puvodne jsem tu fotku sem ani nechtel davat, ale kdyz uz jsi s tim zacal... a very handsome boy.. :-))
instant Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 v Bangkoku v IKEA maju kreslo bez potahu
McStinger Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Tak nasel uz nekdo vsechny rozdily mezi Eu limitkou Sla015 a thajskou limitkou Sla013? ... Ja to vzdavam.. :-) Puvodne jsem tu fotku sem ani nechtel davat, ale kdyz uz jsi s tim zacal... a very handsome boy.. :-)) Neviem, čo má na dienku EU limitka, ázijská je na foto. No a cena? EU 2300 EUR, ázijská v Thajsku cca 1900.
People Odesláno 24. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 60tka Vyrocie SRPA33K1 SSA315K1 SSA317K1
McStinger Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Prebehlo tu časom pár nových modelov, ktoré vzbudili buď dosť pozitívne, alebo dosť negatívne reakcie. Niektoré som mal možnosť vidieť naživo a je to tak, že raz vidieť naživo je lepšie, než tisic fotiek. Čo sa týka nedávno dosť premieľaných Transoceanov, tak musím povedať, že ma celkom sklamali. Videl som model s čiernou lunetou. Pomerne nezaujímavé, nenápadné hodinky, aj keď zrovna to niekomu môže vyhovovať. Solary, ktoré som aj ja dosť razantne odsúdil, naopak v reále vyzerajú celkom fajn a netreba sa ich báť. Veľkosťou pôsobia podobne ako monster. Fotky nie sú moje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Padi Kinetic vyzerajú fajn. Mne sa páčia podstatne viac, než Turtle. Ale zase, všetko je subjektívne, aj tento celý príspevok. Fotky nie sú moje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 6. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2016 (upraveno) SSC509 SSC508SSC507SSG009SNE427 Upraveno 6. září 2016 uživatelem People
People Odesláno 6. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2016 (upraveno) starnem, zinstantievam, cize posledne. Ale aj prve nie su az take spatne, avsak ja chrona nerad. Upraveno 6. září 2016 uživatelem People
People Odesláno 10. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2016 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. září 2016 uživatelem People
DavidLC Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Jo.Nádhera, takový "decentní" 6tistovky
McStinger Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 SBEXy sú naživo parádne hodinky a tieto nové vyzerajú mimoriadne sľubne.
Dantechno Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Videl jsi je nazivo? Ted na ne dve hodiny cumim na netu ... Ale jsou asi moc obrovsky...
villain83 Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Myslim,ze MM600 budou proti nim mensi, nevim jak papirove, ale tohle pouzdro mi pripada takovy robustnejsi.
McStinger Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Videl jsi je nazivo? Ted na ne dve hodiny cumim na netu ... Ale jsou asi moc obrovsky... Pred týždňom som ich oslintával v Bangkoku. Vôbec nie sú také veľké, ako vyzerajú na fotkách. Myslím, že náčelník ich tiež mal v ruke a potvrdí moje dojmy.
Dantechno Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 MM600 se mi nelibi a maji SD. Tyhle se mi libi dost. Potreboval bych spis slyset ze jsou fakt velky.
McStinger Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Nie sú . Sú iba vysoké a bohužiaľ v tejto chvíli mimo to, čo som schopný do hodiniek investovať. U mňa aktuálne jednička v potápkach.
Dantechno Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 (upraveno) Tak dik vole. Tos mi teda pomohl... EDIT: A kde jste je osahali ? Upraveno 10. září 2016 uživatelem Dantechno
McStinger Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Bangkok Siam Paragon. Mali dva modely. SBEX001 a modré, o ktorých som sa z neznámeho dôvodu domnieval, že to je SBEX003, ale teraz si nie som istý, či to náhodou neboli tieto nové modré. Fakt neviem a wristshoty ma nejak nenapadlo robiť. Každopádne by som ich nekupoval bez vyskúšania. Sú vysoké.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se