Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak nasel uz nekdo vsechny rozdily mezi Eu limitkou Sla015 a thajskou limitkou Sla013? ... Ja to vzdavam.. :-)

Puvodne jsem tu fotku sem ani nechtel davat, ale kdyz uz jsi s tim zacal... a very handsome boy.. :-))

ebd4bd02a3fc766e2a28e3b0ade4234c.jpg

Odesláno

Tak nasel uz nekdo vsechny rozdily mezi Eu limitkou Sla015 a thajskou limitkou Sla013? ... Ja to vzdavam.. :-)

Puvodne jsem tu fotku sem ani nechtel davat, ale kdyz uz jsi s tim zacal... a very handsome boy.. :-))

Neviem, čo má na dienku EU limitka, ázijská je na foto. No a cena? EU 2300 EUR, ázijská v Thajsku cca 1900.

Odesláno

Prebehlo tu časom pár nových modelov, ktoré vzbudili buď dosť pozitívne, alebo dosť negatívne reakcie. Niektoré som mal možnosť vidieť naživo a je to tak, že raz vidieť naživo je lepšie, než tisic fotiek. Čo sa týka nedávno dosť premieľaných Transoceanov, tak musím povedať, že ma celkom sklamali. Videl som model s čiernou lunetou. Pomerne nezaujímavé, nenápadné hodinky, aj keď zrovna to niekomu môže vyhovovať.

Solary, ktoré som aj ja dosť razantne odsúdil, naopak v reále vyzerajú celkom fajn a netreba sa ich báť. Veľkosťou pôsobia podobne ako monster. Fotky nie sú moje.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Padi Kinetic vyzerajú fajn. Mne sa páčia podstatne viac, než Turtle. Ale zase, všetko je subjektívne, aj tento celý príspevok. Fotky nie sú moje.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Videl jsi je nazivo?   Ted na ne dve hodiny cumim na netu ...  Ale jsou asi moc obrovsky...

Pred týždňom som ich oslintával v Bangkoku. Vôbec nie sú také veľké, ako vyzerajú na fotkách. Myslím, že náčelník ich tiež mal v ruke a potvrdí moje dojmy.

Odesláno

Bangkok Siam Paragon. Mali dva modely. SBEX001 a modré, o ktorých som sa z neznámeho dôvodu domnieval, že to je SBEX003, ale teraz si nie som istý, či to náhodou neboli tieto nové modré. Fakt neviem a wristshoty ma nejak nenapadlo robiť. Každopádne by som ich nekupoval bez vyskúšania. Sú vysoké.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...