Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Astrony sa už dopracovávajú k tomu, čo si predstavujem pod modernými hodinkami. Transoceany som už párkrát ohundral. K Citizenu som sa ešte nepresunul iba preto, že keď si človek zvykne na lumibrajt, tak už si skrátka naň zvykol.

Odesláno (upraveno)

28,5mm priemer ma cifernik. Na zvysok treba pouzit trojclenku. Budu velke, ale vdaka beznozickovemu puzdru budu pohodlne.  Nieco ako tunaky bez lunety. 

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Líbí se mi, ve výsledku asi nic pro mě, ale i tak. Nevím proč, ale obrázky ve mě evokují, že luneta by měla být z nějakého důvodu otočná - slušelo by jim to. Samozřejmě je mi jasné, že je to utopie.

Odesláno
  V 5. 12. 2017 v 18:40, McStinger napsal:

Astrony sa už dopracovávajú k tomu, čo si predstavujem pod modernými hodinkami. Transoceany som už párkrát ohundral. K Citizenu som sa ešte nepresunul iba preto, že keď si človek zvykne na lumibrajt, tak už si skrátka naň zvykol.

ja som transocean prestal ohundravat odkedy som ich dal na ruku. 

Odesláno (upraveno)
  V 5. 12. 2017 v 19:32, Mikefux napsal:

Velikost?

Takhle podle prihmoureneho oka a podle pomeru stran na mem mobilu to bude 48.5... budou velky... :-)

I ty reklamni hlasky mi přijdou docela retro.. cherish a companion.. :-))

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Mi vychází z displeje mobilu podle pravítka 46 mm (když počítám lug 22 a cifr podle Peopla), ale i tak to bude pořádnej puk.

Nicméně já si brousím zuby na bejby želvy  :clap:

Odesláno
  V 5. 12. 2017 v 18:30, McStinger napsal:

Mne sa vôbec nepáčia. Chcel by som, aby škaredá retro vlna už skončila, ale erudovaní dizajnéri moje želania ignorujú.

Souhlas a to neplatí jen pro hodinky,bohužel.Dizajneru je jak smetí a vysledky....no nic moc.

Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

V com akoze spociva caro smaltu? 

https://timeandtidewatches.com/breaking-seiko-release-first-ever-blue-enamel-dial-on-limited-edition-presage-moonlit-night-and-we-have-20-for-sale-on-our-new-shop-launching-midnight-aest-tonight/

Moonlit-night-orange-leather-04-845x563.

Seiko-Presage-SPB069-Moonlit-night-16-84

Citovat

6 details about the Seiko Presage Blue Enamel Limited Edition SPB069:
  • The shape of the hour markers is drawn from Seiko?s first pocket watch, the ?Time Keeper?, made in 1895.
  • The hands are painted 10 times to lift them in relief from the dial.
  • The tips of the hands are curved by Seiko craftspeople so that they follow the contours of the curved crystal to minimise the depth of the watch.
  • The crescent-shaped counterweight on the second hand is coated in a gold colour powder, giving it a similar texture to the moon. It is intended to move ?gracefully across the blue dial, just as the moon moves across the night sky?.
  • The crescent shape carries over to the clear caseback, which is partly encircled by a gold PVD crescent moon.
  • The blue croc strap is colour-matched to the dial and has a delicate sheen that subtly reflects the light.
Upraveno uživatelem People

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...