tr0t3l Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Mne osobne sa na niektorych hodinkach ten 24h subcifernik lubi, ak nie je velmi napadny, dokonca pokukujem po niektorych modeloch co ho maju, ale na tych co som ho sem postol je to zverstvo cez pol ciferniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Tak asi nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 To asi 22mm roztec nebude mat. Skoda. Inak ujdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Bilej venec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 tie farbickove SCVE maju aj takuto farbu SCVE011 SCVE008scve011-a.jpgscve008.jpg SCVE009scve009.jpgnahoda? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Tak asi nic...Čo to je? Nehaň dne před večerem, ale toto je nejaký zárodok tragédie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Nevypada to dobre :-( pouzdro beze zmeny a do nej naroubovany jiny cifr... banate sumo puzdro, bez tradicniho fontu a se strohym cifrem a se stihlymi indexy... nejde mi to dohromady.. navic jsem si furt nejak nesvojil to nove prospex logo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Čo to je? Nehaň dne před večerem, ale toto je nejaký zárodok tragédie.Počkám si na reálné fotky a především na podobu 023 a 025, ale nevypadá to dobře. Nečekal jsem, že to mrsknou do stejnýho pouzdra... Takhle to vypadá jak nějaká skládačka od Harolda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 (upraveno) No... ty suma vypadají líp než ty současný. Teda pokud je to definitivní podoba. Pouzdro je na původních bezva, to by měnit ani nemuseli a ručky ala MM a hranatý indexy vypadají taky líp... Ale je teda fakt, si s těma sumama celkově moc nepohráli, to je pravda... No ale zas když to srovnáme třeba s takovýma rolex sub, tak je to hotová designová revoluce Upraveno 16. října 2014 uživatelem tomek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Neco mi na nich nesedi, nevim jsem z toho takovej nijakej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 tak tam megli vintage cifernik. snad sa na to par milionov nadsencov chyti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Vsetky ine alternativy su lepsie ako povodne sumo rucky a cameltoe na 12ke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 (upraveno) To možná... ale v mém osobním pořadí moderních Seiko diverů jsou i tak pořád někde na děleném 11. místě Upraveno 17. října 2014 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Vsetky ine alternativy su lepsie ako povodne sumo rucky a cameltoe na 12keTen nazor na rucky jsou vec subjektivniho nazoru. Posuzovano v obou nazorech zrejme z nekvalitni foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Vsetky ine alternativy su lepsie ako povodne sumo rucky a cameltoe na 12ke A mne sa páčia aj pôvodné ručičky, aj cameltoe. Všetky iné alternatívy sú horšie Ten nazor na rucky jsou vec subjektivniho nazoru. Posuzovano v obou nazorech zrejme z nekvalitni foto.Tak pokiaľ budeš bazírovať na tomto základe, tak zrejme áno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Nekdo uz docela trefne prirovnal nove prospex logo k stigmatizujicimu petkovemu odznacku... vpodstate nevadi, ale bez toho by to bylo lepsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Tak za mě žádná sláva, ale možná si radši počkám na pořádné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmonica Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Ty ručky a logo dole mi tam prostě nesedí. Každopádně jsem moc zvědav na živé fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 To se mi moc nelíbí Ty stará se budou vyrábět pořád? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se