Přejít na obsah

51 hlasů

1. 1. Biele alebo čierne?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 18. 2. 2014 v 21:41, People napsal:

chces mi povedat, ze si pred kupou vyberas farbu? na tvojom mieste by som bral tie, ktore sa budu dat ako prve kupit za rozumnu normalnu cenu. 

Povedzme, že zatiaľ je to čisto akademická anketa.

Odesláno

Mám bílé a neměnil bych,černá mi k nim nesedí, ale vzhledem k množství dostupných Samurajů je každá verze terno...jsou to parádní hodinky a jedny z mála které nedám...

Odesláno

Biele Samuraje pôsobia na mňa viac oblekovo a tým pádom sú podstatne univerzálnejšie. Práve preto pokukujem po bielych do najbližšej akvizície. A aspoň mi žena nebude hovoriť, že všetky čierne potápky sú na prvý pohľad na jedno kopyto.

Odesláno

Ve své době sem měl oboje. Jsou to rozdílné hodinky, každé si najdou svoji příležitost. I přez to preferuji černé.

O dostupnosti nemá cenu se bavit.

Ale i jinak- krom designu už jsou překonané.

Odesláno

Bíle jsem dávno měl, čitelnost tenkých světlých ruček na světlém strukturovaném cifru nebyla úplně ideální.

Samozřejmě tenkrát jsem to tak nevnímal, byly to moje první hodinky tady na fóru, ale zpětně si to uvědomuju.

Zaprvé jsem teď ovlivněn vlastnictvím pilotek, zadruhé jsem trochu purista v tom, že divery mají být čitelné.

Odesláno

Vidím, že to je pomerne vyrovnané, aj názory sú raz na jednu stranu a raz na druhú. Asi ako vyberať medzi blondínou a brunetkou. Síce mám radšej brunetky, ale dobrá blondína nikdy nie je zlá ;)

Odesláno (upraveno)

Já bych šel do bílých, ale čistě z trapného hlediska - černé cifry mám už 4 a bílý ani jeden :-) Fotky jsou ze skywatches, ten obchod můžu doporučit. Ceny dobré, rychlost dodání vzorná. Koupil jsem tam vloni v prosinci "pětky".

Upraveno uživatelem DaveG17
Odesláno

Mel jsem cerny i bily nekolikrat , menil jsem skla, rucky, lunety, korunky....  Ale cerny jsou z mojeho pohledu asi lepsi. Cernena korunka a luneta jsou hezky a sekundovka vic vynikne na cerny...

Odesláno
  V 20. 2. 2014 v 11:46, sinoba napsal:

Ja som na čierne tak za mňa čierne.

:) keby bolo rozhodovanie vždy také ľahké.

Vďaka všetkým za reakcie. V podstate len tak špekulujem, interne si zužujem pomerne široký zoznam kandidátov na budúcu kúpu. U Samurajov naozaj lietam z bieleho do čierneho a rád by som jedny vylúčil. Dúfal som, že ma niekto postrčí na jednu stranu niečím ako "z bielych časom odpadne luneta", alebo "na čiernych raz zbohatneš", ale asi zatiaľ najzaujímavejším je argument o čitateľnosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...