Lu2cz Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 A tak dobře Ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Takhle na monitoru ty modré ručky tak nesvítí, ale v reálu je fakt žeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 17. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Na co rolády? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Supr foto pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Na co rolády? No přeci na parádu, nééé? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Na loď potápky žáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 To vypadá, že sis ty 031 oblíbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Vypadá to na dlouhodobou známost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Ondro copa se deje? Zadny novy kousek, nebo pekne foto?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Jsem na chronoléčení Dneska jsem nasadil na nato Mondaine, které jsem dal kdysi ženě. Přestala je nosit, protože si pořídila kérku a prej to k tomu nesedí...no nic, mně se nosí fajně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 (upraveno) ... Upraveno 2. června 2015 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Ach ták! Ptal jsem se tě ve vlákně Co máte právě na ruce, tak teď je mi to jasné. Mám tyhle hodinky moc rád a vždycky mě potěší, když je tu u někoho vidím. Dobře děláš, že je nenecháváš zahálet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Supr, jsou pěkný... taky jsem o nich uvažoval pro ženu, ale nakonec zvítězil fashion a design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Tak je pravda, že jsou to nejmenší hodinky, které jsem kdy měl na ruce dýl jak den (35mm). Ale díky těm delším nožkám působí trochu větší a jsou parádně pohodlné, navíc na tom natu...už jsem Mondaine zvažoval několikrát, ve větším rozměru, ale zase mi bylo blbý mít podobný jako má žena...no, a ono se to tak nějak vyřešilo časem samo jí budu muset koupit něco jiného...asi rolby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Ploutvička nahoře patří čtyřleté juniorce a její nové kérce...no a já taky po letech pořídil něco na pazouru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Očividně to byl dobrý nápad vzít si v sobotu do hospody géčka a ne mechaniky...tohleto jsem našel v neděli po probuzení na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Kde ses válel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Už ani nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Tak to musela bejt akce!!! I těch Géček je škoda. Tyhle mám rád. Ale splnily svůj účel a hlavně pořád jdou. Takže je vlastně všechno OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 to je pavučina, Ondoni kalí se Spajdrmenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se