l3stat Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 no já bych taky měl zájem plonger ručky velky indexi datum je viřešený s tím souhlasím a nápisi určitě bez metrů nebo bez nápisu a jenom gravírovaný zadní víko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 Vaší pozornosti doporučuji výborný článek a Seiko 007 diverskách a Seiko diverskách obecně - pobavil mne hned začátek článku, kdy autor přirovnává modifikace modelu 007 k malování kníru na portrét Mony Lisy http://www.gmtplusnine.com/2007/08/03/the-...kx007/#more-569 To je ale spíše lichotka, ne? viz Marcel Duchamp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proto Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 pekne moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofrak Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 dobrá, jak chcete Jeste jsem Vám hrábnul na "logo" [topic=][/topic] Tak u mě vede taky červená, jinak si tedy vážení dost vyhrajete ale nápad dobrý. A jak to dopadlo s tou realizací, je k současnému datu znám počet zájemců ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 objevil jsem to celkem pozdě, ale pokud není uzavřeno sčítání objednávek tak bych šel do toho taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 11. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2007 objevil jsem to celkem pozdě, ale pokud není uzavřeno sčítání objednávek tak bych šel do toho taky. Hola hola, vidim, ze toto vlakno neumrelo. Ale chtelo by to nekoho, dko se toho ujme. Ja na to ted uz nejak nemam cas, ale veskere podklady rad predam. Ujsme se toho nekdo misto me a Roona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2007 nechci být příliš skeptický, ale jestli to má trochu vypadat, tak se s cenou reálně pod 10 tisíc dostat (imho) nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2007 Hola hola, vidim, ze toto vlakno neumrelo. Ale chtelo by to nekoho, dko se toho ujme. Ja na to ted uz nejak nemam cas, ale veskere podklady rad predam. Ujsme se toho nekdo misto me a Roona? jsem taky dost zaneprázdněn, ale já myslel , že se čeká na vyjádření toho co to vyrobí, a na něj máš spojení ty ?!? Cenu jsi udával kolem 220-250$ Jak mají vypadat už jsme se dohodli ( luneta, logo, barva, ručičky, ciferník) takže udělat asi jen součet, párkrát to tu zdůraznit ať se ozvou zájemci a hotovo, koukal jsem a asi zatim kolem 14ks. Jo ještě poradit od "kubsona" s tahama ¨ Pak si říci jak to bude s penězma (kam poslat) a vyčkat . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2007 Jak to tak vidím, tak po počátečním nadšení to původní autoři nápadu odpískali a náhradníci, kteří by se Divers LE ujmuli nejsou. Takže konec pánové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 16. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2007 žel, už to tak vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2007 já bych se toho ujal, ale rozpočet mi připadá nereálný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 16. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2007 Tak Kubo, nahoď cenu ať víme na co se připravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 17. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2007 Mejly a odkazy jsem predal Kubovi. Uvidime, jak nakonec vse dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2007 ovšem tím by možná ožila alternativa půl limitky s plongeur ručkama - a to mě zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2007 dotyčné čímnay (číňany) znám, zkusím to oživit, ale mám obavy, že aby to aspoň trochu vypadalo, rozpočet se bude muset zvednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheepeck Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2007 Chci se zeptat - nemely by potapecske hodinky mit na lunete cislice naopak? Myslim 10, 20, atd ve smeru chodu rucicek a nikoli naopak. To preci maji merit - dobu ubehlou od pocatku ponoru, a ne dobu zbyvajici do vynoreni. Pokud tu uz tato pripominka byla, tak se omlouvam - uz je to preci jen delsi vlakno vsechno jsem neprokoukal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2007 Chci se zeptat - nemely by potapecske hodinky mit na lunete cislice naopak? Myslim 10, 20, atd ve smeru chodu rucicek a nikoli naopak. To preci maji merit - dobu ubehlou od pocatku ponoru, a ne dobu zbyvajici do vynoreni. Pokud tu uz tato pripominka byla, tak se omlouvam - uz je to preci jen delsi vlakno vsechno jsem neprokoukal... Tady se to řešilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheepeck Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2007 Pokud zamerne, tak zamerne, ale pak by se to mozna nemelo nazyvat Diver's Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2007 jelikož jsem kůže líná, nechce se mi prolézat celou diskuzi - došlo se k nějakému konsenzu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofrak Odesláno 23. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2007 já bych se toho ujal, ale rozpočet mi připadá nereálný Tak je nějaký nový cenový odhad ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se