Přejít na obsah

SEIKO - diver chronomag limited edition

afrikab

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vaší pozornosti doporučuji výborný článek a Seiko 007 diverskách a Seiko diverskách obecně - pobavil mne hned začátek článku, kdy autor přirovnává modifikace modelu 007 k malování kníru na portrét Mony Lisy :D

http://www.gmtplusnine.com/2007/08/03/the-...kx007/#more-569

To je ale spíše lichotka, ne? :)

viz Marcel Duchamp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
dobrá, jak chcete :suicide_anim:

Jeste jsem Vám hrábnul na "logo"

[topic=seiko02ul5.th.jpg]seiko02ul5.th.jpg[/topic]

Tak u mě vede taky červená, jinak si tedy vážení dost vyhrajete :thumbsup_anim: ale nápad dobrý. A jak to dopadlo s tou realizací, je k současnému datu znám počet zájemců ?

Odkaz ke komentáři

objevil jsem to celkem pozdě, ale pokud není uzavřeno sčítání objednávek tak bych šel do toho taky.

Hola hola, vidim, ze toto vlakno neumrelo. Ale chtelo by to nekoho, dko se toho ujme. Ja na to ted uz nejak nemam cas, ale veskere podklady rad predam. Ujsme se toho nekdo misto me a Roona?

Odkaz ke komentáři

Hola hola, vidim, ze toto vlakno neumrelo. Ale chtelo by to nekoho, dko se toho ujme. Ja na to ted uz nejak nemam cas, ale veskere podklady rad predam. Ujsme se toho nekdo misto me a Roona?

jsem taky dost zaneprázdněn, ale já myslel , že se čeká na vyjádření toho co to vyrobí, a na něj máš spojení ty ?!?

Cenu jsi udával kolem 220-250$

Jak mají vypadat už jsme se dohodli ( luneta, logo, barva, ručičky, ciferník) takže udělat asi jen součet, párkrát to tu zdůraznit ať se ozvou zájemci a hotovo, koukal jsem a asi zatim kolem 14ks. Jo ještě poradit od "kubsona" s tahama

¨

Pak si říci jak to bude s penězma (kam poslat) a vyčkat . . .

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat - nemely by potapecske hodinky mit na lunete cislice naopak? Myslim 10, 20, atd ve smeru chodu rucicek a nikoli naopak. To preci maji merit - dobu ubehlou od pocatku ponoru, a ne dobu zbyvajici do vynoreni.

Pokud tu uz tato pripominka byla, tak se omlouvam - uz je to preci jen delsi vlakno vsechno jsem neprokoukal... ;)

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat - nemely by potapecske hodinky mit na lunete cislice naopak? Myslim 10, 20, atd ve smeru chodu rucicek a nikoli naopak. To preci maji merit - dobu ubehlou od pocatku ponoru, a ne dobu zbyvajici do vynoreni.

Pokud tu uz tato pripominka byla, tak se omlouvam - uz je to preci jen delsi vlakno vsechno jsem neprokoukal... ;)

Tady se to řešilo. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...