Přejít na obsah

SEIKO - diver chronomag limited edition

afrikab

Doporučené příspěvky

já se přiznám že si sám vyměním řemínek, ručky nezvládnu-raděj bych je dostal nasazený-prostě komplet jak se mi to líbí-abych s tím už nikam nemusel

-jinak ty první jsou přesně ty co tady tuníme - tedy Seiko SKX007

Upraveno uživatelem Filipes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pratele, nemyslel jsem, ze bychom ty rucky dostali v igelitovym pytliku (nebo jedny asi ano), ale byly by naszaeny ty co by si kazdy pral s tim, ze by mel moznost vymeny ;) Ja sam bych rucky urcite nevymenil, ja bych sotva otevrel dynko, takze to nebylo mysleny ze vsichni jakmile budou hodinky k mani je zacnem otvirat a nasazovat rucky, i kdyz pri nejakym slavnostnim predani by to mohlo vypadat rozhodne zajimave.. jen nevim jestli by nekomu zbyly funkcni Divers LE :whistle:

Odkaz ke komentáři

ad ručky: asi polovina zájemců chce plongeur, snad nebude problém nechat je rovnou nasadit při výrobě limitky

ad datumka: když už musí být, tak klasicky na trojce a pěkně přiznaná-v rámečku

Premyslim, proc chteji lide na potapecskych hodinkach military rucicky....

Odkaz ke komentáři

jak jsme na tom ? bude se dělat finálka ? pánové dohodněme už konečnou podobu, ať se pohnem, všichni na všem se asi neshodnem, tak by mohl "někdo" :) udělat konečnou verzi, datum, indexy a nápis máme v podstatě v kopě, tak už jen ty ručky, no a u finální verze dáme závazné objednávky, díky

Odkaz ke komentáři

jak jsme na tom ? bude se dělat finálka ? pánové dohodněme už konečnou podobu, ať se pohnem, všichni na všem se asi neshodnem, tak by mohl "někdo" :) udělat konečnou verzi, datum, indexy a nápis máme v podstatě v kopě, tak už jen ty ručky, no a u finální verze dáme závazné objednávky, díky

Jo večer se na to vrhnu, nějak nebyl čas... práce, hospoda a tak :)

tak jsem se na návrhy chvíli díval a nevím, nevím... co takhle vyhodit všechny nápisy a na pouzdro černou pvd úpravu - i když uznávám, že pvd asi neprojde kvůli ceně :(

Taky si říkám, že jsme se nějak zasekli. Ale vyhodit všechny nápisy, to se mi líbí, to by se mohlo zvážit.

to vyhození nápisů zvažuji už od začátku (možná nechat tam jen 200m/660ft), jinak to PVD by mohlo vypadat dobře, ale obávám se že je to neproveditelné

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...