Filipes Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 (upraveno) já se přiznám že si sám vyměním řemínek, ručky nezvládnu-raděj bych je dostal nasazený-prostě komplet jak se mi to líbí-abych s tím už nikam nemusel -jinak ty první jsou přesně ty co tady tuníme - tedy Seiko SKX007 Upraveno 10. června 2007 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 jé, ty černé vypadají velmi dobře! jo, to je mazec, tak jsem si nějak ty naše představoval, minimalisticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krteček Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 Plonger ručky, nápis do oblouku a velké indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 Kdyz uz ta datumovka vyhrava, co ji dat misto ctvrteho indexu ke korunce ? Jinak se mi to zatim libi, az na to datum, ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 Tie plongeur ručičky vyzerajú dosť dobre asi najmä preto, lebo ladia s indexami - masívne indexy=masívne ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 1) Indexy střední velikosti 2) Rovný text, souhlasím s tím, že text do oblouku ruší poněkud význa vycházejícího slunce 3) Plonguer ručky. A pokud by už byly nasazené budu rád. 4) Datumka na 4 by byla asi nejlepším řešením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 Kdyby u těch plonguer ručiček bylo hodinová trochu širší, tak bych vůbec nic neřešil. Takto mi vedle minutové úplně "mizí". Pokusím se někde najít něco na živo. 2 sady ručiček - zajímavý nápad. My nerozhodní bychom měli vyřešeno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 Pratele, nemyslel jsem, ze bychom ty rucky dostali v igelitovym pytliku (nebo jedny asi ano), ale byly by naszaeny ty co by si kazdy pral s tim, ze by mel moznost vymeny Ja sam bych rucky urcite nevymenil, ja bych sotva otevrel dynko, takze to nebylo mysleny ze vsichni jakmile budou hodinky k mani je zacnem otvirat a nasazovat rucky, i kdyz pri nejakym slavnostnim predani by to mohlo vypadat rozhodne zajimave.. jen nevim jestli by nekomu zbyly funkcni Divers LE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2007 ad ručky: asi polovina zájemců chce plongeur, snad nebude problém nechat je rovnou nasadit při výrobě limitky ad datumka: když už musí být, tak klasicky na trojce a pěkně přiznaná-v rámečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 11. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2007 ad ručky: asi polovina zájemců chce plongeur, snad nebude problém nechat je rovnou nasadit při výrobě limitky ad datumka: když už musí být, tak klasicky na trojce a pěkně přiznaná-v rámečku Premyslim, proc chteji lide na potapecskych hodinkach military rucicky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2007 plongeur (fr.) = potápěč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2007 roon: dobrá práce takže: jsem určitě pro nápis "do kulata" naprosto to změní charakter a odliší od davu ( fakt na koukejte déle, je to lepší a lepší ) větší indexy a plongeur ručky, toť můj názor, vypadá to opravdu skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 11. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2007 plongeur (fr.) = potápěč Aha, ja byl zvykly, ze jsou na britskych military hodinkach. Ale stejne to nemeni muj pristup. Plonger rucicky lze bez problemu sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 jak jsme na tom ? bude se dělat finálka ? pánové dohodněme už konečnou podobu, ať se pohnem, všichni na všem se asi neshodnem, tak by mohl "někdo" udělat konečnou verzi, datum, indexy a nápis máme v podstatě v kopě, tak už jen ty ručky, no a u finální verze dáme závazné objednávky, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 tak jsem se na návrhy chvíli díval a nevím, nevím... co takhle vyhodit všechny nápisy a na pouzdro černou pvd úpravu - i když uznávám, že pvd asi neprojde kvůli ceně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 Taky si říkám, že jsme se nějak zasekli. Ale vyhodit všechny nápisy, to se mi líbí, to by se mohlo zvážit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 jak jsme na tom ? bude se dělat finálka ? pánové dohodněme už konečnou podobu, ať se pohnem, všichni na všem se asi neshodnem, tak by mohl "někdo" udělat konečnou verzi, datum, indexy a nápis máme v podstatě v kopě, tak už jen ty ručky, no a u finální verze dáme závazné objednávky, díky Jo večer se na to vrhnu, nějak nebyl čas... práce, hospoda a tak tak jsem se na návrhy chvíli díval a nevím, nevím... co takhle vyhodit všechny nápisy a na pouzdro černou pvd úpravu - i když uznávám, že pvd asi neprojde kvůli ceně Taky si říkám, že jsme se nějak zasekli. Ale vyhodit všechny nápisy, to se mi líbí, to by se mohlo zvážit. to vyhození nápisů zvažuji už od začátku (možná nechat tam jen 200m/660ft), jinak to PVD by mohlo vypadat dobře, ale obávám se že je to neproveditelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 pvd úprava je proveditelná velmi dobře, ale cena je někde kolem 500 usd - tak já hlasuju za vyhození nápisů.. mohly by být na dýnku, které by imho nebylo marné nechat vybrousit, tj. zbavit původních nápisů a pak ktam nechat jen dopsat ty "naše" údaje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 co třeba: CD l.e. 200 m/660 ft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 co třeba: CD l.e. 200 m/660 ft myslel jsem tím zkrácenou verzi na číselník, na dýnku bychom se samozřejmě mohli rozhovořit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se