gas Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 díky, dostaneš pochvalu před nastoupenou jednotkou, možná i před rozvinutou zástavou
roon Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 gas napsal: díky, dostaneš pochvalu před nastoupenou jednotkou, možná i před rozvinutou zástavou tak tohoto ocenění se mi již dlouho nedostalo
letovod Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 roon napsal: Nejpozději do konce týdne dodělám ten návrh ve vysokém rozlišení, ať ho můžem poslat. No, bohužel, zástavu tady nemám , ale k té pochvale ti můžu zapnout klimošku, bereš ?
pakr Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 A nebude ta datumka až moc malá? Předpokládám, že v této podobě by se musel přetisknout datový věnec. Nestálo by za to udělat indexy na 3, 9 a 6 větší? Jinak nevycentrované slunce je velmi zajímavý prvek. Co třeba ho zkusit posunout až ke korunce?
Mikey Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 proc to soupat?? takovych veci se da najit spousta... je to silne veci vkusu, takto to vypada jako hodniky -- mozna ta datumovka, ale zase muj nazor je, ze nektere ty detaily je lepsi naopak nechat nesymetricke, vypada to pak zajimaveji
gas Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Odesláno 20. června 2007 myslím, že zájemci o hodinky už jsou vcelku jednotní a roon připravuje konečný návrh na ocenění, takže hýbat se s tím už asi nebude
PigyCZ Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Odesláno 20. června 2007 No tak jak se na to divám, tak tmavě modrý návrh asi ani neuvidíme . . . .škoda, alespoň nemám tak težké rozhodování a do červené nejdu. Jeste by mě zajímalo, jestli by to byl schopen vyrobyt v tmavě modré variantě třeba jeden kus.
stampee Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Odesláno 20. června 2007 nebo pro zajemce udelat i modrou verzi.....aspon bysme se na ulici lepe poznali
PigyCZ Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 No tak mi to nedalo, a skusil jsem si udelat modrou variantu, co Vy na to ............
PigyCZ Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Baker napsal: Pekne. Ale ja chci cervene ale já ne, věřím ře se ke mě jestě někdo přidá
stampee Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Dekuji PigyCZ ze ses toho ujal.... kdyz je vidim vedle sebe tak ta cervena skutecne vypada lepe
Mikey Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 ta cervena je cervena, sice se nekde zpiva, ze modra je dobre, ale v tomto pripade to neplati -- modere jsou sice taky peken, ale moc fadni a neutralni na specialni edici ... ja jsem pro cervene
spiderer Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 PigyCZ - diky za ukazku v modre - v te se mi nelibi vubec, jsou takove bez zivota.. bohuzel uz se mi prilis nelibi ani ty cervene - napriklad ten kruh v barve ciferniku mezi sluncem a paprsky, "obracene" cislovana luneta atp.. takze zatim nevim jestli budu tuhle LE oblekat, nyni jsem tak na 50%.. jeste uvidim az bude finalni navrh
Krteček Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 (upraveno) Souhlas, červené se mi líbí více. Upraveno 22. června 2007 uživatelem Krteček
letovod Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Modré jsou pěkné, ale příliš obyč... červené, červené, červené
Radimk Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Jediné, co se mi na těch modrých líbí, je ta žlutě podbarvená datumovka ( v barvě indexů) jinak , s dovolením, NE. Červená vede.
gas Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 pigy: díky, že sis dal tu práci, potvrdil jsem si původní názor, modrá je fádní a nevýrazná, jedině červená
PigyCZ Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 dobrá, jak chcete Jeste jsem Vám hrábnul na "logo" [topic=][/topic]
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se