Přejít na obsah

SEIKO - diver chronomag limited edition

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  gas napsal:
díky, dostaneš pochvalu před nastoupenou jednotkou, možná i před rozvinutou zástavou :thumbsup_anim:

tak tohoto ocenění se mi již dlouho nedostalo :thumbsup_anim:

Odesláno
  roon napsal:
Nejpozději do konce týdne dodělám ten návrh ve vysokém rozlišení, ať ho můžem poslat.

No, bohužel, zástavu tady nemám :crying_anim: , ale k té pochvale ti můžu zapnout klimošku, bereš ? :thumbsup_anim:

Odesláno

A nebude ta datumka až moc malá? Předpokládám, že v této podobě by se musel přetisknout datový věnec. Nestálo by za to udělat indexy na 3, 9 a 6 větší?

Jinak nevycentrované slunce je velmi zajímavý prvek. Co třeba ho zkusit posunout až ke korunce?

Odesláno

proc to soupat?? takovych veci se da najit spousta...

je to silne veci vkusu, takto to vypada jako hodniky -- mozna ta datumovka, ale zase muj nazor je, ze nektere ty detaily je lepsi naopak nechat nesymetricke, vypada to pak zajimaveji

Odesláno

No tak jak se na to divám, tak tmavě modrý návrh asi ani neuvidíme . . . .škoda, alespoň nemám tak težké rozhodování a do červené nejdu. Jeste by mě zajímalo, jestli by to byl schopen vyrobyt v tmavě modré variantě třeba jeden kus.

Odesláno

ta cervena je cervena, sice se nekde zpiva, ze modra je dobre, ale v tomto pripade to neplati -- modere jsou sice taky peken, ale moc fadni a neutralni na specialni edici ...

ja jsem pro cervene :sleeping_03anim:

Odesláno

PigyCZ - diky za ukazku v modre - v te se mi nelibi vubec, jsou takove bez zivota.. bohuzel uz se mi prilis nelibi ani ty cervene - napriklad ten kruh v barve ciferniku mezi sluncem a paprsky, "obracene" cislovana luneta atp.. takze zatim nevim jestli budu tuhle LE oblekat, nyni jsem tak na 50%.. jeste uvidim az bude finalni navrh ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...