Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den ve spolek,

dnes jsem získal hodinky u kterých nemohu identifikovat jejich výrobce. Průměr hodinek bez korunky je: 40mm. Značení strojku jsem nenašel a ciferník na kterém patrně bylo značení které bych potřeboval pro identifikaci je ve špatném, nečitelném stavu. Nepoznáváte někdo např. Kalibr aby se bylo čeho chytit? Předem děkuji za reakce :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Díky za odkaz na velmi zajímavou stránku a po přeměření strojku šuplerou a chvilce hledání jsem dospěl k závěru že se jedná o stroj Löwenthal 15"'.

Odesláno

Jinak hodinky jsou funkční a rád bych si je lehce zrenovoval, kdyby někdo věděl co s tím ciferníkem budu rád za každou radu, popřípadě pokud by někdo měl tento ciferník v lepším stavu než já, rád jej odkoupím.

Odesláno

Nic ti neslibuju,ale koukni na www.nejpanskehodinky.cz, treba by se tam neco naslo. Tyhle krasky za trochu namahy rozhodne stojej.

Odesláno

Děkuji za rady, napíšu do uvedených firem a uvidíme jak to dopadne :) zatím jsem ještě pro zajímavost zjistil, že značka Löwenthal je výrobkem švýcarské firmy Bovet Fleurier a pro zajímavost přidávám fotku stejných hodinek se zachovalým ciferníkem co má nějaký zahraniční sběratel.

Odesláno

S timhle cifrem bude mit asi spis pravdu karlos-polsko,ale nekde jsem videl neco podobnyho. Az si vzpomenu a jestli to najdu,poslu ti sz. Jinak gratuluju,jestli je strojek ok jak pises,tak se snaz je dat do kupy.

Odesláno

Tak velka gratulace ke krasnym hodinkam. Myslim, ze renovace skutecne za to stoji. Videl jsem, co dokazou Polaci a fakt jsem se divil. Ty jejich renovace jsou uzasne - vdychnou hodinkam novou dusi.

Odesláno

Děkuji, Poláci jsou opravdu všeumělci :) Posledně jsem sháněl výfuk na auto, kterých už zůstalo v ČR jen několik kusů a nebyl v celé Evropě kromě Polska, tak uvidím, jak se budou činit s ciferníkem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...