tiktaktiktak Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 tak do toho jdi Tak jo, akorat jsem potreboval popichnout od zkusenejsich, ze nedelam uplnou blbost
Mike. Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Chci se zeptat, nevíte od kdy používá Seiko LumiBrite? Mám jedny Seiko 5 Automatic (jsou z roku asi 1994) a snažím se je "nasvítit" a stejně osvětlení nejde téměř vůbec vidět. Nebo to může být tím, že už jsou staršího data, tak už téměř nesvítí? Díky.
Ičo Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Odesláno 21. června 2008 Tak jo, akorat jsem potreboval popichnout od zkusenejsich, ze nedelam uplnou blbost Dosť dlhá doba prešla... Ako sa má NoctiLumina? Aká je/bola náročnosť aplikácie? Náter ešte drží? A svieti rovnako intenzívne? Tiež zvažujem jemný náter mojich nesvietiacich ručičiek, prípadne hlavných časových bodov.
Mike. Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 (upraveno) Nevím, kam to mám dát, tak to dávám tady (když tak to YPO přesuň ). Tritium Alarm Clock - budíky s tritiem Upraveno 24. listopadu 2008 uživatelem Mike.
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Nevím, kam to mám dát, tak to dávám tady (když tak to YPO přesuň ). Tritium Alarm Clock - budíky s tritiem to je úžasná věc - něco podobného sháním ve větším na stěnu jako noční hodiny a zároveň solárium - neviděl si někde větší průměr s tritiem ?
Mike. Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 to je úžasná věc - něco podobného sháním ve větším na stěnu jako noční hodiny a zároveň solárium - neviděl si někde větší průměr s tritiem ? Bohužel nenašel, jen tyto "travel clock". Ale mám tady pro tebe něco jiného.
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Bohužel nenašel, jen tyto "travel clock". Ale mám tady pro tebe něco jiného. to je pěkný, už jsem to měl v ruce, ale za 50t si to můžou strčit do p****
Baker Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 to je pěkný, už jsem to měl v ruce, ale za 50t si to můžou strčit do p**** Tady jsou taky jedny a vypadaji dobre.
Mike. Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 to je pěkný, už jsem to měl v ruce, ale za 50t si to můžou strčit do p**** Aha , na cenu jsem se radši nedíval. Jinak máš pravdu, hodiny na stěnu s tritiem by byly super.
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Tady jsou taky jedny a vypadaji dobre. to by bylo nejlepší, i cenu bych po láhvi vína schroupnul, ale nebude to svítit celou noc
Baker Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 to by bylo nejlepší, i cenu bych po láhvi vína schroupnul, ale nebude to svítit celou noc To asi ne, ale v noci na ne stejne nekoukas. Otevri lahev a jdi do toho vypadaj dobre.
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 To asi ne, ale v noci na ne stejne nekoukas. Otevri lahev a jdi do toho vypadaj dobre. 1. jsem střízlyf 2.kubson už spí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se