Ohm-Aztec Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Zdroj: http://monochrome-watches.com/sihh-2014-introducing-the-new-panerai-radiomir-1940-chronograph/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Verze s tečkovýma indexama v černé je docela fajn, Cali dial ve zlatě už je trošku divočina. Moooc pěkný kalibr Minerva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Moc pěkná řada pro bohatý fajnšmekry,těžko volit který,zlato,platina nebo bílý zlato?Jedna pecka vedle duhý a do toho zasazenej super stroj a ten dial,to je lahůdka.Zajímavý,průhled safír ale vršek plexi,vintáž je vintáž.Ještě že jsou na mně velký,cca mega a půl neni tak moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rolficzech Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 V jednoduchosti je krása. U PAMů to platí dvojnásob a tyhle dialy mi k nim nejdou. Strojovna ale parádní. Nosil bych je naruby . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Libej se mi vsechny a verim tomu,ze kdybych je dal na ruku,tak to je famozni zalezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 California dial jde k bicompax chronografu skvěle logicky , dost mi to štimuje, ale i tak bych asi bral tu verzi tečky čárky. Všechno ovšem prvotřídní chronografy. To pouzdro se mi zdá s nějakým větším ciferníkem a proto více prohnuté strany, než jindy. Mohu se plést, ale je to moc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Nádhera, oboustranná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Ta cierna,sa mi paci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se